Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

liux wink.gif siulau nunesti kokia rankine i firma kuri ipakavimais uzsiima - ka gali zinot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 20, 13:50)
liux wink.gif siulau nunesti kokia rankine i firma kuri ipakavimais uzsiima - ka gali zinot wink.gif

tyciokis tyciokis.. man sirdies skausmas, matote, o ji tyciojasi..smile.gif)))))

Atsakyti
nesitycioju doh.gif moteriskes graziais daiktais paperkamos wink.gif cia siulymas tik ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, aks ten klause kaip adatelem daryt viska- va netycia radau linka:
http://community.liv...lass/20361.html
Atsakyti
gera nuoroda wink.gif
va mano veltinis ant vamzdelio, suds gavosi - ant piestuko daveliau, bet jauciu suvelsiu visai ir bus eilinis suktinukas doh.gif
user posted image
o cia balionelis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 20 spalio 2006 - 14:26
Linada - fainiai atrodo tas perpjautas kamuolėlis, ką žadi iš jo daryt, kaip panaudot?

Aš į susitikimą ryt neateisiu dėl liūdnų priežasčių ( mano močiutės laidotuvės).
Taigi,jau suruošus buvau ir kelis veltinukus jūsų teismui, ir tą prietaisą-skylamušį, ir klausimų lapelį... Bet visko nesuplanuosi...

Gal pagal galimybes susitiktume su kuom nors ir kada vidury savaitės toj minėtoj kavinėj "Laukiniai vakarai", dienomis ten jokio anšlago nebūna.Gyvai pasišnekėt daug smagiau,ir kažkaip galima visokius niuansus išsiaiškint. Na, žiūrėsim...
Atsakyti
darysiu dezute papuosalam - kojytes pritaisysiu - veltinio burbuliukus. tik nezinau ar su dangteliu ar be - jei be - tai is ntro isesi dezute kokiem ziedeliam susideti - balionas vienas o daiktai 2 iseis biggrin.gif
Atsakyti
Jus cia visos rimtais veltiniais uzsiimat, o as tai vakar visai nugrybavau i kokias tai rozines-zydras svajones, tai gavosi nezinia kaip pavadinama ivairiu medziagu misraine lotuliukas.gif KAdangi yra truputis veltinio, tai ikeliu cia smile.gif
Siandien pazadu eiti rimtesniais veltiniais, o ne kokiomtai nesamonem uzsiimti pioneer.gif , nes vaikas kojas nusals.
Nu pati nenesiociau, bet daryt ir ziureti is tolo patinka biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 20 spalio 2006 - 14:57
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 20, 15:39)
Aš į susitikimą ryt neateisiu dėl liūdnų priežasčių ( mano močiutės laidotuvės).
Taigi,jau suruošus buvau ir kelis veltinukus jūsų teismui, ir tą prietaisą-skylamušį, ir klausimų lapelį... Bet visko nesuplanuosi...

Gal pagal galimybes susitiktume su kuom nors ir kada vidury savaitės toj minėtoj kavinėj "Laukiniai vakarai", dienomis ten jokio anšlago nebūna.Gyvai pasišnekėt daug smagiau,ir kažkaip galima visokius niuansus išsiaiškint. Na, žiūrėsim...

Užuojauta ievushka... sad.gif
Bent jau aš tikrai prisijungčiau jei būtų antras dublis meet'o smile.gif Ypač jei Laukiniuose Vakaruose, nes prie pat namų man happy.gif Na nebent paskaitos meeto metu būtų doh.gif
Linada darbeliai puikūs smile.gif Ir aš balionėlį kurią dieną gaminsiu smile.gif Labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2006 10 20, 15:54)
Jus cia visos rimtais veltiniais uzsiimat, o as tai vakar visai nugrybavau i kokias tai rozines-zydras svajones, tai gavosi nezinia kaip pavadinama ivairiu medziagu misraine  lotuliukas.gif KAdangi yra truputis veltinio, tai ikeliu cia smile.gif
Siandien pazadu eiti rimtesniais veltiniais, o ne kokiomtai nesamonem uzsiimti pioneer.gif , nes vaikas kojas nusals.
Nu pati nenesiociau, bet daryt ir ziureti is tolo patinka  biggrin.gif

ohoho kaip gražu thumbup.gif Aš irgi nenešiočiau, nes per masyvus man toks, bet pažiūrėti tikrai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 20, 15:54)
Jus cia visos rimtais veltiniais uzsiimat, o as tai vakar visai nugrybavau i kokias tai rozines-zydras svajones, tai gavosi nezinia kaip pavadinama ivairiu medziagu misraine  lotuliukas.gif KAdangi yra truputis veltinio, tai ikeliu cia smile.gif
Nu pati nenesiociau, bet daryt ir ziureti is tolo patinka  biggrin.gif

g.gif orginalus darbas Man visai patinka thumbup.gif taigi kuo prašmatniau tuo įdomiau, negi reikia taip kaip visos.... blush2.gif Aš nemėgtu kaip visos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvile: 20 spalio 2006 - 15:11
Linada labai fainas balionelis gavos.
Saullute kartais verta nuklysti kad su naujom idejom sugryzti tongue.gif

Merginos jus SAUNUOLES !!!!!
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 20, 16:39)
Linada - fainiai atrodo tas perpjautas kamuolėlis, ką žadi iš jo daryt, kaip panaudot?

Užuojaute dėl močiutės ir labai gaila, kad neatvyksi verysad.gif
Atsakyti