Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 23:53)
va tiesa- paieskojau ir radau inete kaip atrodo- eisiu ieskoti, o gal ir jums pades ji greiciau surasti- cia ringuvos gaminys pasirodo:

user posted image

JOOOOOOOOO tas pat. Rašiau į Ringuvą dėl muilo.

Štai atsakymas
Jus sudomines Zaliasis muilas yra ne su kaliu, o kalio muilas t.y. jis yra “Verdamas” su kalio sarmu, todel yra skystas. Visi iprastiniai kieti muilai yra natrio muilai, nes “verdami” su natrio sarmu.
Zaliajame muile kalio nera, yra kalio druskos, kurios ir sudaro muila.
Sis muilas “Zaliasis” – yra visiskai be priedu, tik muilas, gaminamas is augalinio (maistinio) aliejaus.

Atsakyti

Gal kas norėtumėt tokių mašinų? bigsmile.gif

http://www.brother.c...le_felting.html

http://www.feltcraft...ng-machines.htm

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 20, 00:48)
JOOOOOOOOO tas pat. Rašiau į Ringuvą dėl muilo.

Štai atsakymas
Jus sudomines Zaliasis muilas yra ne su kaliu, o kalio muilas t.y. jis yra “Verdamas” su kalio sarmu, todel yra skystas. Visi iprastiniai kieti muilai yra natrio muilai, nes “verdami” su natrio sarmu.
Zaliajame muile kalio nera, yra kalio druskos, kurios ir sudaro muila.
Sis muilas “Zaliasis” – yra visiskai be priedu, tik muilas, gaminamas is augalinio (maistinio) aliejaus.

Doseth, o Tu be pirstiniu su situo muilu veli? Ir rankos dar gyvos?

Papildyta:
o, tiesa- Vita- o baciuku nevelsi prie komplektuko? O del saguciu- jei nenori kirpt- galima padaryt kaip kad kailiniuose buna- na vienoj pusej sagute, ant jos virvute prisiuta ir ant kitos puses sagute, uz kurios ta virvute uzsikabina:)
jei meskucio kostiumelis- galima sagutes-meskucius ar sagutes-statinaites ar sagutes-bitutes nuvelt..smile.gif) as kepurej braskinej taip sagutes braskes veliau- labai tiko..smile.gif))

o Gustui kombinezone kirpau- ir nieko- jau kiek nesiojam- nieko nesidaro tom skylem..smile.gif Laiko veltinis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 20 spalio 2006 - 08:26
user posted image man tas meskiukas-drabuziukas akyse stovi.... Vita - o meskiuka pribadei ar issiuvinejai ?
as dabar mastau kad gal i meeta nesitrenti mastau.gif sloga praeidineja, bet gerkele...... del suaugusiu tai ne taip galva sopa, ale mazuliukai.... sad.gif
nu velimo masinos kad prajuokino biggrin.gif nors ten sonuose dar darbeliu yra, paziurekit, mizerni, bet kainytes geros uzluptos user posted image
Atsakyti
*Diva*, batuku prie kostiumelio nevelsiu - maniskis jau vaiksto, tai reikia rimtesniu batu ax.gif
Linada, meskiuka su adatom dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 20, 09:27)
Doseth, o Tu be pirstiniu su situo muilu veli? Ir rankos dar gyvos?

Papildyta:
o, tiesa- Vita- o baciuku nevelsi prie komplektuko? O del saguciu- jei nenori kirpt- galima padaryt kaip kad kailiniuose buna- na vienoj pusej sagute, ant jos virvute prisiuta ir ant kitos puses sagute, uz kurios ta virvute uzsikabina:)
jei meskucio kostiumelis- galima sagutes-meskucius ar sagutes-statinaites ar sagutes-bitutes nuvelt..smile.gif) as kepurej braskinej taip sagutes braskes veliau- labai tiko..smile.gif))

o Gustui kombinezone kirpau- ir nieko- jau kiek nesiojam- nieko nesidaro tom skylem..smile.gif Laiko veltinis:)

Pavelkit su žaliuoju, pamatysit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 20, 09:43)
user posted image man tas meskiukas-drabuziukas akyse stovi.... Vita - o meskiuka pribadei ar issiuvinejai ?
as dabar mastau kad gal i meeta nesitrenti mastau.gif sloga praeidineja, bet gerkele...... del suaugusiu tai ne taip galva sopa, ale mazuliukai.... sad.gif
nu velimo masinos kad prajuokino  biggrin.gif nors ten sonuose dar darbeliu yra, paziurekit, mizerni, bet kainytes geros uzluptos user posted image

valgyk medu statinaitem ir viskas bu gerai;) Kaip mes ten be taves.. nezinau kaip kiti, bet mano vaiaks gerkliu nebijo..smile.gif)) Na- buciuotis neleisiu, bet siaip- jei neciaudai ir nekosti - tai bacila nepabegs pas vaika, kaip as suprantu..smile.gif
Atsakyti
Diva tu tiesiog profe kokie thumbup.gif thumbup.gif darbai kažkas nerealaus ,kur tu mokeisi daryti toki groži,kaip išmokti žmones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 10 20, 11:44)
Diva tu tiesiog profe kokie  thumbup.gif  thumbup.gif darbai kažkas nerealaus ,kur tu mokeisi daryti toki groži,kaip išmokti žmones unsure.gif

oj toli man iki profes..laaabai toli...
mokiausi irgi visai nedaug- pas Gudra kursuose ir viskas. Na- ir internete. O siaip- darbas darbas ir dar karta darbas... pirmi daikciukai gaunasi turbut visom skyleti ir kreivi, bet paskui pradedi suprasti kaip daryti, kad skyliu nebutu, kaip forma isgaut ir pan.. o kiek dar visokiu daluyku yra, konezinau...
svarbiausia nebijoti ir jei kas nesigavo- bandyti daryti dar ir dar- ir tikrai viskas pavyks..smile.gif
Atsakyti
[quote=*Diva*,2006 10 20, 11:50]
mokiausi irgi visai nedaug- pas Gudra kursuose ir viskas. Na- ir internete. O siaip- darbas darbas ir dar karta darbas... pirmi daikciukai gaunasi turbut visom skyleti ir kreivi, bet paskui pradedi suprasti kaip daryti, kad skyliu nebutu, kaip forma isgaut ir pan.. o kiek dar visokiu daluyku yra, konezinau...
svarbiausia nebijoti ir jei kas nesigavo- bandyti daryti dar ir dar- ir tikrai viskas pavyks..smile.gif

Divos darbeliai man irgi nuostabūs drinks_cheers.gif
Aš tik pradedu, tai labai jau knieti sužinoti kaip padaryti tuo darbelius be skylių ir ne kreivus blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kursų mūsų kaime niekas nesuorganizuos, o tikriausiai niekas ir nevažiuotų....... verysad.gif Klaidų-bandymų metodas - pats geriausias, bet vilna tai brangoka verysad.gif Čia ne mezginys, kad išardei ir permezgei
Atsakyti
[quote=vvile,2006 10 20, 12:03]
[quote=*Diva*,2006 10 20, 11:50]
Divos darbeliai man irgi nuostabūs drinks_cheers.gif
Aš tik pradedu, tai labai jau knieti sužinoti kaip padaryti tuo darbelius be skylių ir ne kreivus blush2.gif blush2.gif blush2.gif Kursų mūsų kaime niekas nesuorganizuos, o tikriausiai niekas ir nevažiuotų....... verysad.gif Klaidų-bandymų metodas - pats geriausias, bet vilna tai brangoka verysad.gif Čia ne mezginys, kad išardei ir permezgei
[/quote]
na taip, nepigi. Nu bet vis tiek kad ir 10 kart paaiskinsi, ka daryt kad skyliu nebutu- kol pats nepadarysi ir nesuprasi- vis tiek nieko nebus.. darykit mazus darbelius- jie reikalauja kruopstumo.. o vaikiski batukai kazkur 50g vilnos- tai jei ir sugadinsit- ne taip baisu kaip kad pradejus nuo megztiniu ir didesniu daiktu..smile.gif be to broka paskui galima irgi karpyt ir panaudot pvz aplikacijoms..smile.gif)
Atsakyti
nu as cia su savim snekuosi man rodos..smile.gif Bet noriu pasidziaugti..smile.gif) nugi nunesiau as rankinuka paskutini i tokia vietine siuvyklele cia palei parduotuve- paprasiau, kad isiutu pamusaliuka, uztrauktuka, kisenele, bo pati kreivai tik siut moku.. ir ka jus manot- siuveja taip susizavejo veltinukais, kad sake ir jai visko reikia ir kad matyt darysim barteri- as jai nesiu siuti visokius pamusaliukus,o uz tai atsiskaitysiu veltinukais.smile.gif Nu kaip smagu, kai sitaip..smile.gif))
Atsakyti