QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 12:13)
Uups- labai grazi zuvyte- o tuos "raistelius" is ko uodega ir zvynas- is anksto suvelei ir deliojai jau apveltus, ar karpei, ar dar kaip nors?)) idomu:)))
paveliau galus tarp delnu truputi, o laisva vilna klojau ant 'kuno'.
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 13:00)
O man nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui
...nu ne visiems gi dievulis fantazijos po lygiai atseikejo...(cia pavydziai ash) .. o siaip....kopija nuo originalo visvien ziauriai skiriasi...labai jauciasi stilius, matosi, kur zmogus idejo savo fantazijos, o kur tik atkartojo kazka
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 14:07)
Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)
galiu tik pavirtint...pastebejau, kad pasiulius zmogui ishsirinkt rankdarbi ish keliu, beveik visada imamas tas, prie kurio ilgiausiai dirbai, kuris labiausiai 'nukentejes' nuo eksperimentu, ar pan , net jei tas darbelis tarp keliu vienodu atrodo kiek pasmurges
QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 14:44)
Tai su Fairy gal pabandyk
fairy yra geris veliu tik su plovikliais.
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 15:52)
zuvyte farsiruota jegine, cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti
aha...pamenu, priesh kokius metus, visos vaiksciojo po namus ir ieshkojo ka nupesht, kad vilnos gaut,- viena katina, kita shuni
dabar jau sekanti stadija,- ieshkom ka apvelt