Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 12:13)
Uups- labai grazi zuvyte- o tuos "raistelius" is ko uodega ir zvynas- is anksto suvelei ir deliojai jau apveltus, ar karpei, ar dar kaip nors?smile.gif)) idomu:)))

paveliau galus tarp delnu truputi, o laisva vilna klojau ant 'kuno'.

QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 13:00)
O man ax.gif nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui gun_bandana.gif

...nu ne visiems gi dievulis fantazijos po lygiai atseikejo...(cia pavydziai ash) .. o siaip....kopija nuo originalo visvien ziauriai skiriasi...labai jauciasi stilius, matosi, kur zmogus idejo savo fantazijos, o kur tik atkartojo kazka irnesakyk.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 14:07)
Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)

galiu tik pavirtint...pastebejau, kad pasiulius zmogui ishsirinkt rankdarbi ish keliu, beveik visada imamas tas, prie kurio ilgiausiai dirbai, kuris labiausiai 'nukentejes' nuo eksperimentu, ar pan , net jei tas darbelis tarp keliu vienodu atrodo kiek pasmurges blink.gif

QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 14:44)
Tai su Fairy gal pabandyk smile.gif

fairy yra geris thumbup.gif veliu tik su plovikliais.

QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 15:52)
zuvyte farsiruota jegine, cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti biggrin.gif

lotuliukas.gif aha...pamenu, priesh kokius metus, visos vaiksciojo po namus ir ieshkojo ka nupesht, kad vilnos gaut,- viena katina, kita shuni tongue.gif
dabar jau sekanti stadija,- ieshkom ka apvelt lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei gyventumet Alytui duočiau vilnos visokių spalvų ,bet tinkančios tik su adata velt.O gal yra kas iš Alytaus?Daug turiu ,pasidalinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 17:55)
Tas fairi man labai patinka jautriom rankom.

dEL KOpijavimo-- labai nesmagu kai atsiranda kopija kuri atlikta negrabiomis rankomis...

Dar--- kai tave apkopijuoja destytojas ...pries tai ismetes is mokyklos bigsmile.gif ...Kazin ar jam tycia taip gavosi-- ir tai tikrai nebuvo" to pacio objekto fotografavimas".

O dar kartais rankos buna labai "stiprios" ir ju darbo negali nukopijuoti mirksiukas.gif

Čia tau taip buvo su tuo dėstytoju? doh.gif Jei taip - užjaučiu...

QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 18:58)
Si kostiumeli darau specialiai krikstynams (siam sekmadieniui), tikiuosi bus ir silta ir grazu smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bus labai gražu biggrin.gif Apskritai - labai nuostabi mintis taip aprengti vaikiuką krikštynoms, labai oroginalu, antro tokio niekur nebus .Smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 17:44)
Ūkinis muilas ir mano odai ne draugas ir nepatinka, kad visi tarpupirščiai pabaltuoja, nagai smile.gif Paskui šveisti rankas tenka.
Kai kažkas pasiūlė Fairy, tai ūkinis muilas liko namie tik kojinėm skalbti biggrin.gif O indų ploviklio mažėja ir mažėja  g.gif  biggrin.gif

Fairy šū......
Velkit negadindamos rankų su ŽALIU MUILU
Jo galima įsigyti senukuose sodo sk. ir sodo parduotuvėse. Jis yra tokiam indelį kaip majonezas 1000ml
yra jame 1kg. kaina 8,20lt rolleyes.gif
Papildyta:
Turėjau omenį raizgaliukus, na tuos kur daug visko biggrin.gif
Kažkam jie paprastučiai atrodys. Bet gyvai ..... m a g i š k i

user posted image
Atsakyti
Man ir nepatiko feiris.Bet labai tiko skystas muilas rankom (tempo).
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 21:15)
Fairy  šū......
Jo galima įsigyti senukuose sodo sk. ir sodo parduotuvėse. Jis yra tokiam indelį kaip majonezas 1000ml
yra jame 1kg. kaina 8,20lt rolleyes.gif
Papildyta:
Kažkam jie paprastučiai atrodys. Bet gyvai  ..... m a g i š k i
user posted image

aciu uz info apie muila. as tai kokio tai prisipirkau skysto muilo, po bandymo su fairy oda visai saibom nuejo...smile.gif

O del rutuliuku- aha, man irgi marguciai grazus. va irgi gavau uzsakymuka karoliukams- tai parodziau vienspalvi ir marguti- issirinko marguti..smile.gif)) thumbup.gif
man irgi jie faini...
Atsakyti
Tikrai magiški thumbup.gif
Atsakyti
Vita- labai grazus kostiumelis krikstynoms:) o kokia kepuryte velsi?
Jei jau krikstynos savaitgali, tai turbut jau procesas vyksta..smile.gif)

ir foto su modeliuku butu labai idomu..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 16:44)
Ūkinis muilas ir mano odai ne draugas ir nepatinka, kad visi tarpupirščiai pabaltuoja, nagai smile.gif Paskui šveisti rankas tenka.
Kai kažkas pasiūlė Fairy, tai ūkinis muilas liko namie tik kojinėm skalbti biggrin.gif O indų ploviklio mažėja ir mažėja  g.gif  biggrin.gif

as tai naudoju indu plovikli Neutral. matyt maziausiai kenkiantis odai, be to, neputoja kaip Fairy. Bet reiks patiketi asemis ir pabandyt su zaliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rožės arbatinyje: 19 spalio 2006 - 22:02
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 20:30)
Vita- labai grazus kostiumelis krikstynoms:) o kokia kepuryte velsi?
Jei jau krikstynos savaitgali, tai turbut jau procesas vyksta..smile.gif)

ir foto su modeliuku butu labai idomu..smile.gif))

Kepuryte rytoj nufotografuosiu.. aj, paprasta.. irnesakyk.gif
O foto su modeliuku bus sekmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 19 spalio 2006 - 22:09
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 19:13)
zinokit, tik uzuojauta galima pareikst i juos paziurejus  lotuliukas.gif  na gal i susitikima atsinesiu, jei pasveiksiu, o taip noriu susitikt  ax.gif

irnesakyk.gif mes puikiausiai mokam ir uzuojautas pareiksti wink.gif taip kad drasiau kiski baily....
gavau fotika keliom dienom, kai desiu cia savo fuflo talpinti hihihi.gif

QUOTE(uups @ 2006 10 19, 19:17)
lotuliukas.gif  aha...pamenu, priesh kokius metus, visos vaiksciojo po namus ir ieshkojo ka nupesht,

joooooo, radau dar pas save skaniai "kvepiancios" vilnos su visais "priedais" gal kam reikia biggrin.gif vyrui svente butu, o tai pasakoja jis visiems apie ta mano vilna ir pasakoja lotuliukas.gif rupuze....

QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 20:15)

nusiunciau vyra to muilo pries kelis menesius...tai atnese, dar su kazkokiais pelenais - dabar nezinau kur kisti - grynai trasa doh.gif doh.gif o vieno zalio muilo kazkaip nerado doh.gif
Kažkam jie paprastučiai atrodys. Bet gyvai  ..... m a g i š k i

kaip skanuuuuu essen.gif essen.gif
Atsakyti
va tiesa- paieskojau ir radau inete kaip atrodo- eisiu ieskoti, o gal ir jums pades ji greiciau surasti- cia ringuvos gaminys pasirodo:

user posted image
Atsakyti