Tas fairi man labai patinka jautriom rankom.
dEL KOpijavimo-- labai nesmagu kai atsiranda kopija kuri atlikta negrabiomis rankomis...
Dar--- kai tave apkopijuoja destytojas ...pries tai ismetes is mokyklos ...Kazin ar jam tycia taip gavosi-- ir tai tikrai nebuvo" to pacio objekto fotografavimas".
O dar kartais rankos buna labai "stiprios" ir ju darbo negali nukopijuoti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 17:56)
Na va, pabaigiau kelnytes
stai toks komplektukas gavosi tiesa dar kepuryte bus
stai toks komplektukas gavosi tiesa dar kepuryte bus
Nu kaip gražu
O dar man smalsu kaip tiems komplektukams formą įduodat? ta prasme kas šablonas būna? Ar ant popieriaus vaiką piešiat? Ar lėlę apveliat?
QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 17:16)
Nu kaip gražu
O dar man smalsu kaip tiems komplektukams formą įduodat? ta prasme kas šablonas būna? Ar ant popieriaus vaiką piešiat? Ar lėlę apveliat?
viskas paprasciau - uz sablona imu sunelio megztukus ir kelnytes, tik didinu siek tiek
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 17:56)
Labai jau gražus kostiumėlis. Pasipuoš vaikutis ir bus pats gražiausias ir šilta jam bus.
Nuostabus jusu darbai Vita_V, kostiumelis nuostabus
zuvyte farsiruota jegine, cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti
beje, savo slepetes veliau ant dukros guminiu batu .... Vyrui mano buvo baisu, po to pati apsieviau tuos veltinukus ir sededama duse veliau....
ir apsirgau, turbut po ilgo tapkiu velimo ant savo koju, mirkiau kojas, saltai, karstai muilavau ir turiu rezultata... vaistu per daugiausia gert negaliu, nes maitinu, na ziuresiu, kaip man cia pavyks iki sestadienio pasveikti....
zuvyte farsiruota jegine, cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti
beje, savo slepetes veliau ant dukros guminiu batu .... Vyrui mano buvo baisu, po to pati apsieviau tuos veltinukus ir sededama duse veliau....
ir apsirgau, turbut po ilgo tapkiu velimo ant savo koju, mirkiau kojas, saltai, karstai muilavau ir turiu rezultata... vaistu per daugiausia gert negaliu, nes maitinu, na ziuresiu, kaip man cia pavyks iki sestadienio pasveikti....
QUOTE(Gabimik @ 2006 10 19, 17:46)
Labai jau gražus kostiumėlis. Pasipuoš vaikutis ir bus pats gražiausias ir šilta jam bus.
Si kostiumeli darau specialiai krikstynams (siam sekmadieniui), tikiuosi bus ir silta ir grazu
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 17:52)
...cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti
[quote=VITA_V,2006 10 19, 18:58]
Si kostiumeli darau specialiai krikstynams (siam sekmadieniui), tikiuosi bus ir silta ir grazu
Papildyta:
Tai kur jau čia bus negražu... Jaučiu kad ši veltinio liga vis labiau mane pasiglemž
Papildyta:
Tai kur jau čia bus negražu... Jaučiu kad ši veltinio liga vis labiau mane pasiglemž
o kas belieka, reikejo kazkaip sugalvot ant ko ir kaip juos istempti Po teisybei norejau dukrai slepetes padaryt 3.5 metuku, bet kazkaip man jos isdidejo, tiksliau per dideli sablona pasidariau, po to sove i galva tie guminiai batai, po to ziuriu, akd jau as koja ikisu baisu kas gavosi, bet taip ir jauciau, kad blynas prisvils, tai kazkur reiks sunaudot tuos nevykelius Gaila, gi, ausko vertes ta vilna dabar
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 19:05)
o kas belieka, reikejo kazkaip sugalvot ant ko ir kaip juos istempti Po teisybei norejau dukrai slepetes padaryt 3.5 metuku, bet kazkaip man jos isdidejo, tiksliau per dideli sablona pasidariau, po to sove i galva tie guminiai batai, po to ziuriu, akd jau as koja ikisu baisu kas gavosi, bet taip ir jauciau, kad blynas prisvils, tai kazkur reiks sunaudot tuos nevykelius Gaila, gi, ausko vertes ta vilna dabar
Gyveni ir mokaisi.
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 19:05)
Onuotraukų nėr? Įdomu gi pažiūrėt būtų...
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 09:57)
bet cia jau taip kietai suvelta kad ne jokio puko nesimato. matyt labai ilgai trynei itin grazu :}
QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 18:12)
zinokit, tik uzuojauta galima pareikst i juos paziurejus na gal i susitikima atsinesiu, jei pasveiksiu, o taip noriu susitikt