Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Tas fairi man labai patinka jautriom rankom.

dEL KOpijavimo-- labai nesmagu kai atsiranda kopija kuri atlikta negrabiomis rankomis...

Dar--- kai tave apkopijuoja destytojas ...pries tai ismetes is mokyklos bigsmile.gif ...Kazin ar jam tycia taip gavosi-- ir tai tikrai nebuvo" to pacio objekto fotografavimas".

O dar kartais rankos buna labai "stiprios" ir ju darbo negali nukopijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 17:56)
Na va, pabaigiau kelnytes smile.gif
stai toks komplektukas gavosi ax.gif tiesa dar kepuryte bus smile.gif

Nu kaip gražu smile.gif
O dar man smalsu kaip tiems komplektukams formą įduodat? g.gif ta prasme kas šablonas būna? Ar ant popieriaus vaiką piešiat? Ar lėlę apveliat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 19, 17:16)
Nu kaip gražu smile.gif
O dar man smalsu kaip tiems komplektukams formą įduodat?  g.gif  ta prasme kas šablonas būna? Ar ant popieriaus vaiką piešiat? Ar lėlę apveliat? biggrin.gif

viskas paprasciau - uz sablona imu sunelio megztukus ir kelnytes, tik didinu siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 17:56)
Na va, pabaigiau kelnytes smile.gif

user posted image

stai toks komplektukas gavosi ax.gif tiesa dar kepuryte bus smile.gif

user posted image

user posted image

Labai jau gražus kostiumėlis. Pasipuoš vaikutis ir bus pats gražiausias ir šilta jam bus. biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus jusu darbai 4u.gif Vita_V, kostiumelis nuostabus thumbup.gif
zuvyte farsiruota jegine, cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti biggrin.gif
beje, savo slepetes veliau ant dukros guminiu batu .... Vyrui mano buvo baisu, po to pati apsieviau tuos veltinukus ir sededama duse veliau.... lotuliukas.gif
ir apsirgau, turbut po ilgo tapkiu velimo ant savo koju, mirkiau kojas, saltai, karstai muilavau ir turiu rezultata... vaistu per daugiausia gert negaliu, nes maitinu, na ziuresiu, kaip man cia pavyks iki sestadienio pasveikti.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 10 19, 17:46)
Labai jau gražus kostiumėlis. Pasipuoš vaikutis ir bus pats gražiausias ir šilta jam bus. biggrin.gif

Si kostiumeli darau specialiai krikstynams (siam sekmadieniui), tikiuosi bus ir silta ir grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 17:52)
...cia ir sugalvot reikia, jau kaip suprantu, vaikstot po namus ir ieskot ka apvelti biggrin.gif
beje, savo slepetes veliau ant dukros guminiu batu .... Vyrui mano buvo baisu, po to pati apsieviau tuos veltinukus ir sededama duse veliau....  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=VITA_V,2006 10 19, 18:58]
Si kostiumeli darau specialiai krikstynams (siam sekmadieniui), tikiuosi bus ir silta ir grazu smile.gif
Papildyta:

Tai kur jau čia bus negražu... Jaučiu kad ši veltinio liga vis labiau mane pasiglemžuser posted image
Atsakyti

o kas belieka, reikejo kazkaip sugalvot ant ko ir kaip juos istempti smile.gif Po teisybei norejau dukrai slepetes padaryt 3.5 metuku, bet kazkaip man jos isdidejo, tiksliau per dideli sablona pasidariau, po to sove i galva tie guminiai batai, po to ziuriu, akd jau as koja ikisu lotuliukas.gif baisu kas gavosi, bet taip ir jauciau, kad blynas prisvils, tai kazkur reiks sunaudot tuos nevykelius tongue.gif Gaila, gi, ausko vertes ta vilna dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 19 spalio 2006 - 18:05
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 19:05)
o kas belieka, reikejo kazkaip sugalvot ant ko ir kaip juos istempti smile.gif Po teisybei norejau dukrai slepetes padaryt 3.5 metuku, bet kazkaip man jos isdidejo, tiksliau per dideli sablona pasidariau, po to sove i galva tie guminiai batai, po to ziuriu, akd jau as koja ikisu  lotuliukas.gif  baisu kas gavosi, bet taip ir jauciau, kad blynas prisvils, tai kazkur reiks sunaudot tuos nevykelius tongue.gif Gaila, gi, ausko vertes ta vilna dabar biggrin.gif

Gyveni ir mokaisi. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 19, 19:05)
o kas belieka, reikejo kazkaip sugalvot ant ko ir kaip juos istempti smile.gif Po teisybei norejau dukrai slepetes padaryt 3.5 metuku, bet kazkaip man jos isdidejo, tiksliau per dideli sablona pasidariau, po to sove i galva tie guminiai batai, po to ziuriu, akd jau as koja ikisu  lotuliukas.gif  baisu kas gavosi, bet taip ir jauciau, kad blynas prisvils, tai kazkur reiks sunaudot tuos nevykelius tongue.gif Gaila, gi, ausko vertes ta vilna dabar biggrin.gif

Onuotraukų nėr? Įdomu gi pažiūrėt būtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 09:57)
user posted image

bet cia jau taip kietai suvelta kad ne jokio puko nesimato. matyt labai ilgai trynei 4u.gif itin grazu :}
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 18:12)
Onuotraukų nėr? Įdomu gi pažiūrėt būtų... ax.gif

zinokit, tik uzuojauta galima pareikst i juos paziurejus lotuliukas.gif na gal i susitikima atsinesiu, jei pasveiksiu, o taip noriu susitikt ax.gif
Atsakyti