nu va issiaiskinau savo baisos alergijos priesa - ukini muila, jei tik be pirstinyciu - tuoj susierzina oda ir ilgam. tai neisivaizduoju, kaipDiva tokius galimius plikom rankom - stipri ne tik moteriske bet ir jos oda
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 15:00)
O man nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui
VITA V karoliu idėja įkvėpė mane patobulinti kamuoliukus. Kaip aš sakau- bumboliuko nauja era Jei nufotografuosiu galėsiu įdėt.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
VITA V karoliu idėja įkvėpė mane patobulinti kamuoliukus. Kaip aš sakau- bumboliuko nauja era Jei nufotografuosiu galėsiu įdėt.
jei pardavimui - tikrai nemalonu, o sau ar draugei dovanu, prasom
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 19, 15:33)
DOSETH ar tu veli irgi be kilimėlio kaip Diva? Aš bandau susidraugauti su šalikais.
Tikriausiai reiks į Veltinio namus eiti konsultuotis
Tikriausiai reiks į Veltinio namus eiti konsultuotis
ir as be kilimelio
spausk cia!! "http://rapidshare.de/files/37336414/DSC00855.JPG"
cia mano darbelis
cia mano darbelis
Aš irgi dabar va kaip tik bandžiau be kilimėlio Tikrai kažkaip smagiau Rankom gera taip, minkšta Tik bėda, kad nelabai dar susigaudau nuo kurių "judesių" ta vilna labiau traukiasi, o nuo kurių mažiau Iš vis dar nelabai jaučiu aš kaip ten elgtis Bet Practice makes perfect, kaip sakant
O dar dabar va toks klausimas iškilo bežaidžiant su vilna
Kai šalikus darot tai ten mažiau vilnos dedat ar mažiau zulinat? Nes man betrinant tokia smagi "medžiagytė" gavosi, bet kadangi žalia esu, tai nežinau ar čia būtų geras darbas, ar skystas ir yrantis...
O dėl kopijavimo, tai aš ir nesirengiu identiškų darbų daryti Tik ta vielutės įvedimo į papuošalą idėja patiko labai
O dar dabar va toks klausimas iškilo bežaidžiant su vilna
Kai šalikus darot tai ten mažiau vilnos dedat ar mažiau zulinat? Nes man betrinant tokia smagi "medžiagytė" gavosi, bet kadangi žalia esu, tai nežinau ar čia būtų geras darbas, ar skystas ir yrantis...
O dėl kopijavimo, tai aš ir nesirengiu identiškų darbų daryti Tik ta vielutės įvedimo į papuošalą idėja patiko labai
cia " )
arba spausk cia mano_darbelis
arba spausk cia mano_darbelis
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 16:00)
O man nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
na, aisku nemalonu kai kopijuoja, bet as tai biski ziuriu filosofiskai- veltinis nelabai prognozuojamas dalykas ir dazniausiai pas kita zmogu toks pats daiktas gaunasi ir ziurisi visai kitaip. as irgi nemegstu kopijuoti- bet matyt kai daug prisiziuri visko- tai vis tiek tai viena tai kita detale islenda.. na bet gal cia nekopijavimas- gal galima tai pavadinti ideju generavimu.. Ir tikiuosi su fantazija viskas pas mane tvarkoj, kad daryciau ka nors savoir idomaus bei naujo.. Nors, kaip sako mano vyras apie fotografija- nera nenufotografuotu kadru ir kiekviena objekta, kiekviena rakursa kazkas jau fotografavo iki taves. Tavo uzdavinys nufotografuoti taip, kad tame butu tavo sielos gabaliukas. Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)
QUOTE(Divena @ 2006 10 19, 17:05)
O kur toliau ieškoti? Paspaudus nuorodą tavo darbelio nerodo, kažkoks rapide share puslapis
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 16:00)
Būtinai įdėk Nekopijuosiu Labai įdomu man į kitų darbelius paspoksoti ir pasigrožėti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 17:07)
Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)
Labai gražiai pasakyta
A, ir dar prisiminiau (šneki aš šiandien)
Kopijuoti blogai, bet pasinaudoti idėja, kad atrastum kažką naujo tai jau
Juk jei taip nebūtų tai dar dabar važinėtume ant dviračio su dideliu priekiniu ratu
bandau dar karta mano darbeliai
Divena, labai grazi gelyte
As pritariu *Divai*, tikrai kiekvienas daiktas kitaip gavosi, net ir jei tas pats zmogus daro. Va *Diva* kiek tapkiu privele - visos skirtingos, visos nepakartojamai grazios Gal butu nemalonu, jei kopijuojama viskas - ir forma, ir spalva, ir rastas.. na taip sakant, kai daromas dublikatas. Bet ir tai (jau rasiau) nemalonu tuo atveju, jei daromas pardavimui, o jei sau, tai nieko baisaus nematau
As pritariu *Divai*, tikrai kiekvienas daiktas kitaip gavosi, net ir jei tas pats zmogus daro. Va *Diva* kiek tapkiu privele - visos skirtingos, visos nepakartojamai grazios Gal butu nemalonu, jei kopijuojama viskas - ir forma, ir spalva, ir rastas.. na taip sakant, kai daromas dublikatas. Bet ir tai (jau rasiau) nemalonu tuo atveju, jei daromas pardavimui, o jei sau, tai nieko baisaus nematau
QUOTE(linada @ 2006 10 19, 16:44)
nu va issiaiskinau savo baisos alergijos priesa - ukini muila, jei tik be pirstinyciu - tuoj susierzina oda ir ilgam. tai neisivaizduoju, kaipDiva tokius galimius plikom rankom - stipri ne tik moteriske bet ir jos oda
Tai su Fairy gal pabandyk
Ūkinis muilas ir mano odai ne draugas ir nepatinka, kad visi tarpupirščiai pabaltuoja, nagai Paskui šveisti rankas tenka.
Kai kažkas pasiūlė Fairy, tai ūkinis muilas liko namie tik kojinėm skalbti O indų ploviklio mažėja ir mažėja
Na va, pabaigiau kelnytes
stai toks komplektukas gavosi tiesa dar kepuryte bus
stai toks komplektukas gavosi tiesa dar kepuryte bus