Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

nu va issiaiskinau savo baisos alergijos priesa - ukini muila, jei tik be pirstinyciu - tuoj susierzina oda ir ilgam. tai neisivaizduoju, kaipDiva tokius galimius plikom rankom - stipri ne tik moteriske bet ir jos oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 15:00)
O man ax.gif nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui gun_bandana.gif
VITA V karoliu idėja įkvėpė mane patobulinti kamuoliukus. Kaip aš sakau- bumboliuko nauja era lotuliukas.gif  Jei nufotografuosiu galėsiu įdėt.

jei pardavimui - tikrai nemalonu, o sau ar draugei dovanu, prasom smile.gif

QUOTE(Jūružė @ 2006 10 19, 15:33)
DOSETH ar tu veli irgi be kilimėlio kaip Diva? Aš bandau susidraugauti su šalikais.
Tikriausiai reiks į Veltinio namus eiti konsultuotis  blush2.gif

ir as be kilimelio blush2.gif
Atsakyti
spausk cia!! "http://rapidshare.de/files/37336414/DSC00855.JPG"
cia mano darbelis smile.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar va kaip tik bandžiau be kilimėlio smile.gif Tikrai kažkaip smagiau smile.gif Rankom gera taip, minkšta wub.gif Tik bėda, kad nelabai dar susigaudau nuo kurių "judesių" ta vilna labiau traukiasi, o nuo kurių mažiau lotuliukas.gif Iš vis dar nelabai jaučiu aš kaip ten elgtis smile.gif Bet Practice makes perfect, kaip sakant thumbup.gif
O dar dabar va toks klausimas iškilo bežaidžiant su vilna smile.gif
Kai šalikus darot tai ten mažiau vilnos dedat ar mažiau zulinat? biggrin.gif Nes man betrinant tokia smagi "medžiagytė" gavosi, bet kadangi žalia esu, tai nežinau ar čia būtų geras darbas, ar skystas ir yrantis... g.gif blush2.gif
O dėl kopijavimo, tai aš ir nesirengiu identiškų darbų daryti smile.gif Tik ta vielutės įvedimo į papuošalą idėja patiko labai thumbup.gif
Atsakyti
cia smile.gif "user posted image smile.gif)
arba spausk cia smile.gif mano_darbelis
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 16:00)
O man ax.gif nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui gun_bandana.gif
VITA V karoliu idėja įkvėpė mane patobulinti kamuoliukus. Kaip aš sakau- bumboliuko nauja era lotuliukas.gif  Jei nufotografuosiu galėsiu įdėt.

na, aisku nemalonu kai kopijuoja, bet as tai biski ziuriu filosofiskai- veltinis nelabai prognozuojamas dalykas ir dazniausiai pas kita zmogu toks pats daiktas gaunasi ir ziurisi visai kitaip. as irgi nemegstu kopijuoti- bet matyt kai daug prisiziuri visko- tai vis tiek tai viena tai kita detale islenda.. na bet gal cia nekopijavimas- gal galima tai pavadinti ideju generavimu.. Ir tikiuosi su fantazija viskas pas mane tvarkoj, kad daryciau ka nors savoir idomaus bei naujo.. Nors, kaip sako mano vyras apie fotografija- nera nenufotografuotu kadru ir kiekviena objekta, kiekviena rakursa kazkas jau fotografavo iki taves. Tavo uzdavinys nufotografuoti taip, kad tame butu tavo sielos gabaliukas. Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)

Atsakyti
QUOTE(Divena @ 2006 10 19, 17:05)
cia smile.gif "user posted image smile.gif)
arba spausk cia smile.gif mano_darbelis

O kur toliau ieškoti? Paspaudus nuorodą tavo darbelio nerodo, kažkoks rapide share puslapis cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 16:00)

Būtinai įdėk drinks_cheers.gif Nekopijuosiu lotuliukas.gif Labai įdomu man į kitų darbelius paspoksoti ir pasigrožėti wub.gif
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 17:07)
Ir veltiniuose, as manau svarbu ne tik forma, spalva, rastas, o tai, kiek zmogus tai darydamas ideda savo silumos.. Ir kuo "siltesnis" daiktas bus, tuo ji daugiau vertins aplinkiniai. Tai is tikro jauciama:)

Labai gražiai pasakyta wub.gif
A, ir dar prisiminiau smile.gif (šneki aš šiandien)
Kopijuoti blogai, bet pasinaudoti idėja, kad atrastum kažką naujo tai jau thumbup.gif
Juk jei taip nebūtų tai dar dabar važinėtume ant dviračio su dideliu priekiniu ratu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 19 spalio 2006 - 16:18
bandau dar karta smile.gif mano darbeliai
Atsakyti
Divena, labai grazi gelyte 4u.gif

As pritariu *Divai*, tikrai kiekvienas daiktas kitaip gavosi, net ir jei tas pats zmogus daro. Va *Diva* kiek tapkiu privele - visos skirtingos, visos nepakartojamai grazios rolleyes.gif Gal butu nemalonu, jei kopijuojama viskas - ir forma, ir spalva, ir rastas.. na taip sakant, kai daromas dublikatas. Bet ir tai (jau rasiau) nemalonu tuo atveju, jei daromas pardavimui, o jei sau, tai nieko baisaus nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 19, 16:44)
nu va issiaiskinau savo baisos alergijos priesa - ukini muila, jei tik be pirstinyciu - tuoj susierzina oda ir ilgam. tai neisivaizduoju, kaipDiva tokius galimius plikom rankom - stipri ne tik moteriske bet ir jos oda biggrin.gif

Tai su Fairy gal pabandyk smile.gif
Ūkinis muilas ir mano odai ne draugas ir nepatinka, kad visi tarpupirščiai pabaltuoja, nagai smile.gif Paskui šveisti rankas tenka.
Kai kažkas pasiūlė Fairy, tai ūkinis muilas liko namie tik kojinėm skalbti biggrin.gif O indų ploviklio mažėja ir mažėja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va, pabaigiau kelnytes smile.gif

user posted image

stai toks komplektukas gavosi ax.gif tiesa dar kepuryte bus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti