Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 10:40)
Na, stai -- ir mano veltinukai, truputi sunus padejo... blush2.gif
user posted image

Nu PUIKIAI!!!! thumbup.gif thumbup.gif Labai gražu smile.gif kai pamačiau net išsižiojau iš "pasigrožėjimo" biggrin.gif 4u.gif Ir sunelio darbelis puikus smile.gif
VITA_V švarkelis labai gražutis wub.gif
O aš šiandien buvau Shetelig parduotuvėje. Niekada ten nebuvus, o važiuoju dažnai į Rimi šalia smile.gif Visada galvojau "ai prekės sodui, aš ne sodininkė tai ko man ten" biggrin.gif Bet kokių ten gerių pilna wub.gif swoon.gif Vaikščiojau išsižiojus biggrin.gif Visą stipendiją ten galėčiau išleisti : bigsmile.gif tik gaila blush2.gif
Nusipirkau ir magnetukų (ačiū kažkam kas pasiūlė ten jų ieškoti 4u.gif ) Ir vielyčių - kopijuosiu truputi VITA_V (ar galima? blush2.gif ). Reikia pusseserei auskarus padaryti prašmatnius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 12:02)
Birgitte Krag Hansen darbas

o la la blink.gif man už suvokimo ribų tokie darbeliai doh.gif
DOSETH, tavo darbus mačiau anksčiau nei sužinojau apie veltinį ir labai žavėjausi ir žaviuosi. O kai sužinojau iš ko tai padaryta, labai norėjau paklausti, kada pradėjai užsiiminėti vėlimu? Kiek čia metų praktikos reikia iki tokios tobulybės? smile.gif
Atsakyti
Ką galima padaryti iš spalvotos vilnos pamačiau prieš 5metus. Dirbu su vilna apie 3m. iš jų 1,5intensyvaus darbo. Tobulybės dar nepasiekiau. Išskyrus rankines. Papuošalams tobulybės nelabai yra, svarbu kokybė ir fantazija, medžiagos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 11:48)

taip, svarkeli irgi pati veliau.. tiesa sakant, nezinau kaip ir aprasyti visa procesa, geriau, aisku, parodyti.. as paieskosiu aprasymus su nuotraukom ir atsiusiu tau i asmenine, gerai? mirksiukas.gif

OT TAI DĖKUI LABAI LAUKSIU
Atsakyti
Tapkute, del kopijavimo - i sveikatele, nejaugi gaila biggrin.gif

*Diva*, jei spesiu, butinai uzsuksiu, tik kad speti.. restoranas uzsakytas 17 val doh.gif
Atsakyti
Birgitte Krag Hansen darbeliai kaip zaisliukai- tai puikus...bet man noretusi kazko daugiau...nu, bet kol kas tik tris dienos veleja lotuliukas.gif ...bet i kampa su vilnom tai baisiai traukia doh.gif ...neturiu valios atsispirti...
Atsakyti
o man kaip tik labai truskta karoliniu groziu doh.gif man taip grazu papuosalai... rolleyes.gif bet kadangi labai jau megstu nuotraukas ziuret, tai tikrai kai kas grazu bei idomu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jau nuvėliau 20 rutuliuku bandysiu karolius verti, kai baigsiu idėsiu foto o tai jauciu kad susirgau doh.gif patiko nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
Crassula - koks nuostabus veidukas !!! O kitų tavo darbelių man nerodo cray.gif

uups - tavo žuvis jėgiška thumbup.gif Malionu bus kam tokią žuvelę po šonu žiemą pasikišt lotuliukas.gif

Na,bet tikrai - kuo toliau, tuo gražiau, tuo įmantriau ir įdomiau.Veltinio galimybės - neribotos. Kad tik jos nesibaigtų ir idėjos neišsektų. Visoms to linkiu!!! smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif))) oj,merginos-nusipirkau pardej pirstinaites lateksines plonytes- bandysiu vel su pirstinem velt, nors jauciu nieko doro is to nebus.. Tai insrukcijoj lietuviu kalba parasyta:"apsaugo tik nuo maziausiu pavoju"..smile.gif))))))))))))))))))))))

Papildyta:
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 13:00)
Tapkute, del kopijavimo - i sveikatele, nejaugi gaila biggrin.gif

*Diva*, jei spesiu, butinai uzsuksiu, tik kad speti.. restoranas uzsakytas 17 val doh.gif

uzsuk:))) labai lauksim:)))

Uups- labai grazi zuvyte- o tuos "raistelius" is ko uodega ir zvynas- is anksto suvelei ir deliojai jau apveltus, ar karpei, ar dar kaip nors?smile.gif)) idomu:)))

Doseth- nagi bet nepalik musu be savo groziu- na jei savo tema uzdarei- tai cia mums rodyk ir dalink ikvepima... niekas geriau neskatina velt, kaip nuostabus kitu darbai:)))
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 19, 10:55)

Oj, kokia zuvyte grazi wub.gif na reikia gi taip sugalvoti, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 19 spalio 2006 - 14:43
O man ax.gif nemalonu kad kopijuoja. Nebent žmogų paskatintų, kiltų idėjų.
Kodėl aš naudoju savo galvą ir mintis. Net nesistengiu kopijuoti. Pasižiūrėdavau internete bet kopijuoti net minties nebuvo. Ką sugalvoju-tai mano. Kas žiauriausia kad matydama darbą, žinau kaip tai padaryti. Nu galiu kuopijuoti išsijuosus.
Jei žmogui patinka idėja ir pasidaro sau, tai tiek to, bet jai pardavimui gun_bandana.gif
VITA V karoliu idėja įkvėpė mane patobulinti kamuoliukus. Kaip aš sakau- bumboliuko nauja era lotuliukas.gif Jei nufotografuosiu galėsiu įdėt.
Atsakyti
DOSETH ar tu veli irgi be kilimėlio kaip Diva? Aš bandau susidraugauti su šalikais.
Tikriausiai reiks į Veltinio namus eiti konsultuotis blush2.gif
Atsakyti