Aciu uz geus zodzius!!!!
Sege su karoliukais tai sunelis nuvele, as tik "sudizaininau" su adatele ir karoliukais pasiuvinejau.
Ta gelyte su veiduku... nezinau kokia paskirtis- dukryte net zvygauja ja pamacius... Nuveliau su adata- mazdaug visa diena praejo...
Svarkelis - puikus!!!!
QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 10:40)
Eik tu sau, Crassula, kazkas nerealaus.. as apsalus..
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 11:23)
:-p nezinau ar spesiu pavelt- vietoj velimo dabar sm, o uz valandos jau iseit reiks.. gal vakare nebent kas iseis.. tik tada vaikas mano pikts buna dazniausiai...tai ramiai nesivelia...
va dar nieko linkas:) idomiu ideju rubams..
http://www.feltfacti...ENG/clothes.php
va dar nieko linkas:) idomiu ideju rubams..
http://www.feltfacti...ENG/clothes.php
Ar galima pakuomentuoti..... tipo aš baisiai išmanau
Elinos darbai daryti iš šiurkščiosios vilnos, dažytos jos pačios. Teko su ja pabendrauti, sakė kad savo darbus velia saunoje ir kas linksmiausia nuogi Ir tai jiems normalu.
Papildyta:
Įdomūs darbai. Bet mano rankai šiurkštoki. Aš mėgstu merinosu vilnelę. JI tinka net jautriems vilnai.
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 11:35)
Ar galima pakuomentuoti..... tipo aš baisiai išmanau
Elinos darbai daryti iš šiurkščiosios vilnos, dažytos jos pačios. Teko su ja pabendrauti, sakė kad savo darbus velia saunoje ir kas linksmiausia nuogi Ir tai jiems normalu.
)))
geras:))))
ir nuotraukos aisku ne is liudnuju..))
Nu faina.. kur mes sauna surasim:))))))))))
Labai smagu, Doseth, kad grizai i sia temele:)) Gal ir nauju darbu parodysi, o tai vis ilendu i veltinio namus- o ten tylu-ramu..
QUOTE(uups @ 2006 10 19, 10:00)
VitaV- super atrodo...o kaip uzseginesi?
va del uzsegimo dar galvoju gal kas ka patars
QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 10:08)
O švarkeli pati irgi velei, jei gali pasidalink patirtimi kaip , mat aš tik pradedanti moku polei kas tik rutuliukus velti...
taip, svarkeli irgi pati veliau.. tiesa sakant, nezinau kaip ir aprasyti visa procesa, geriau, aisku, parodyti.. as paieskosiu aprasymus su nuotraukom ir atsiusiu tau i asmenine, gerai?
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 10:10)
aciu aciu cia silku dekoruota (meskiukas), suteikia toki svelnu blizgesi deja i meeta neatesiu, anytos jubeliejus sestadieni
QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 10:25)
Svarkelis - puikus!!!!
aciu
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 11:38)
)))
Labai smagu, Doseth, kad grizai i sia temele:)) Gal ir nauju darbu parodysi, o tai vis ilendu i veltinio namus- o ten tylu-ramu..
Mums saunos ir nereikia, mūsų darbai ne ką blogesni Kalbu už visas vėlėjas.
Pas juos net butuose saunos yra tai gali šeimuomis bėgioti nuogi. Jai vyras ir padeda,tvarko inter. svetainę, padeda velti, pinigus skaičiuoti kursus praveda.
Daugelis vėlėjų vyrų padeda savo žmonom.
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 11:48)
va del uzsegimo dar galvoju gal kas ka patars
taip, svarkeli irgi pati veliau.. tiesa sakant, nezinau kaip ir aprasyti visa procesa, geriau, aisku, parodyti.. as paieskosiu aprasymus su nuotraukom ir atsiusiu tau i asmenine, gerai?
aciu aciu cia silku dekoruota (meskiukas), suteikia toki svelnu blizgesi deja i meeta neatesiu, anytos jubeliejus sestadieni
aciu
aciu
nu taigi jubiliejus vakare.. uzsuk nors valandikei- taip smagu butu pamatyti.. gi nuo 2..
Vat uždariau savo temą, nes jaučiau bardaką visoj skelbimų lentoj. Analizavau gal žmoniem brangu, kai kas išvis kinietiškai pavaro. O ir pavadinimas nelabai aiškus. Tei va atsidarysiu bet kai tam pasiruošiu, tinkamai, ech neturiu aš fotografo, tai tenka pačiai fotkint.
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 08:46)
Mums saunos ir nereikia, mūsų darbai ne ką blogesni Kalbu už visas vėlėjas.
Pas juos net butuose saunos yra tai gali šeimuomis bėgioti nuogi. Jai vyras ir padeda,tvarko inter. svetainę, padeda velti, pinigus skaičiuoti kursus praveda.
tikra tiesa sakai
o is gyvenimo suomijoj labiausiai ir pasiilgstu saunu bent pora kartu per savaite jauciu,ten velt tikrai gerai,- shilta, shvaru, suolu daug
VITA_V, itariu,labai ko neprigalvosi, jei nenori karpyt...gal knopkem daryk?
dabar ir ash bishki pasirodysiu shalta darosi,- shildytis reik,- "idaryta" karshta zhuvis:
kuo toliau tuo graziau
Birgitte Krag Hansen darbas
na, jūs visos pavarot, tokie grožiai
Anksčiau būdavo nuobodu - karoliai, karoliai, karoliai... Dabar, pratobulėjus, yra į ką pasižiūrėti ir akis pavartyti - švarkeliai, sagės, žuvys.....
Anksčiau būdavo nuobodu - karoliai, karoliai, karoliai... Dabar, pratobulėjus, yra į ką pasižiūrėti ir akis pavartyti - švarkeliai, sagės, žuvys.....