Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Aciu uz geus zodzius!!!!
Sege su karoliukais tai sunelis nuvele, as tik "sudizaininau" su adatele ir karoliukais pasiuvinejau.
Ta gelyte su veiduku... nezinau kokia paskirtis- dukryte net zvygauja ja pamacius... Nuveliau su adata- mazdaug visa diena praejo...

Svarkelis - puikus!!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 10:40)
Na, stai -- ir mano veltinukai, truputi sunus padejo... blush2.gif
user posted image

Eik tu sau, Crassula, kazkas nerealaus.. doh.gif as apsalus.. blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 11:23)
:-p nezinau ar spesiu pavelt- vietoj velimo dabar sm, o uz valandos jau iseit reiks.. gal vakare nebent kas iseis.. tik tada vaikas mano pikts buna dazniausiai...tai ramiai nesivelia...

va dar nieko linkas:) idomiu ideju rubams..smile.gif
http://www.feltfacti...ENG/clothes.php

Ar galima pakuomentuoti..... tipo aš baisiai išmanau lotuliukas.gif

Elinos darbai daryti iš šiurkščiosios vilnos, dažytos jos pačios. Teko su ja pabendrauti, sakė kad savo darbus velia saunoje ir kas linksmiausia nuogi blink.gif Ir tai jiems normalu.
Papildyta:
Įdomūs darbai. Bet mano rankai šiurkštoki. Aš mėgstu merinosu vilnelę. JI tinka net jautriems vilnai.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 11:35)
Ar galima pakuomentuoti.....                  tipo aš baisiai išmanau lotuliukas.gif
Elinos darbai daryti iš šiurkščiosios vilnos, dažytos jos pačios. Teko su ja pabendrauti, sakė kad savo darbus velia saunoje ir kas linksmiausia                  nuogi blink.gif  Ir tai jiems normalu.

smile.gif)))
geras:))))
ir nuotraukos aisku ne is liudnuju..smile.gif))
Nu faina.. kur mes sauna surasim:))))))))))

Labai smagu, Doseth, kad grizai i sia temele:)) Gal ir nauju darbu parodysi, o tai vis ilendu i veltinio namus- o ten tylu-ramu..
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 19 spalio 2006 - 10:39
QUOTE(uups @ 2006 10 19, 10:00)
VitaV- super atrodo...o kaip uzseginesi?

va del uzsegimo dar galvoju g.gif gal kas ka patars bigsmile.gif

QUOTE(gugile @ 2006 10 19, 10:08)
O švarkeli pati irgi velei, jei gali pasidalink patirtimi kaip , mat aš tik pradedanti moku polei kas tik rutuliukus velti...

taip, svarkeli irgi pati veliau.. tiesa sakant, nezinau kaip ir aprasyti visa procesa, geriau, aisku, parodyti.. as paieskosiu aprasymus su nuotraukom ir atsiusiu tau i asmenine, gerai? mirksiukas.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 10:10)
ai kaip grazu:)))) o tu i myta su vaiku ateisi?smile.gif

aciu aciu rolleyes.gif cia silku dekoruota (meskiukas), suteikia toki svelnu blizgesi ax.gif deja i meeta neatesiu, anytos jubeliejus sestadieni sad.gif

QUOTE(Crassula @ 2006 10 19, 10:25)
Svarkelis - puikus!!!!

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 19, 11:38)
smile.gif)))
geras:))))
ir nuotraukos aisku ne is liudnuju..smile.gif))
Nu faina.. kur mes sauna surasim:))))))))))

Labai smagu, Doseth, kad grizai i sia temele:)) Gal ir nauju darbu parodysi, o tai vis ilendu i veltinio namus- o ten tylu-ramu..
smile.gif

Mums saunos ir nereikia, mūsų darbai ne ką blogesni ax.gif Kalbu už visas vėlėjas.
Pas juos net butuose saunos yra biggrin.gif tai gali šeimuomis bėgioti nuogi. Jai vyras ir padeda,tvarko inter. svetainę, padeda velti, pinigus skaičiuoti biggrin.gif kursus praveda.
Daugelis vėlėjų vyrų padeda savo žmonom.
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 19, 11:48)
va del uzsegimo dar galvoju g.gif gal kas ka patars bigsmile.gif
taip, svarkeli irgi pati veliau.. tiesa sakant, nezinau kaip ir aprasyti visa procesa, geriau, aisku, parodyti.. as paieskosiu aprasymus su nuotraukom ir atsiusiu tau i asmenine, gerai? mirksiukas.gif
aciu aciu rolleyes.gif cia silku dekoruota (meskiukas), suteikia toki svelnu blizgesi ax.gif deja i meeta neatesiu, anytos jubeliejus sestadieni sad.gif
aciu 4u.gif

nu taigi jubiliejus vakare.. uzsuk nors valandikei- taip smagu butu pamatyti.. gi nuo 2..
Atsakyti
Vat uždariau savo temą, nes jaučiau bardaką visoj skelbimų lentoj. Analizavau gal žmoniem brangu, kai kas išvis kinietiškai pavaro. O ir pavadinimas nelabai aiškus. Tei va atsidarysiu bet kai tam pasiruošiu, tinkamai, ech neturiu aš fotografo, tai tenka pačiai fotkint.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 08:46)
Mums saunos ir nereikia, mūsų darbai ne ką blogesni ax.gif Kalbu už visas vėlėjas.
Pas juos net butuose saunos yra biggrin.gif  tai gali šeimuomis bėgioti nuogi. Jai vyras ir padeda,tvarko inter. svetainę, padeda velti, pinigus skaičiuoti biggrin.gif kursus praveda.
Daugelis vėlėjų vyrų padeda savo žmonom.

tikra tiesa sakai bigsmile.gif
o is gyvenimo suomijoj labiausiai ir pasiilgstu saunu bent pora kartu per savaite thumbup.gif jauciu,ten velt tikrai gerai,- shilta, shvaru, suolu daug bigsmile.gif

VITA_V, itariu,labai ko neprigalvosi, jei nenori karpyt...gal knopkem daryk? g.gif

dabar ir ash bishki pasirodysiu ax.gif shalta darosi,- shildytis reik,- "idaryta" karshta zhuvis:user posted image

Atsakyti
kuo toliau tuo graziau thumbup.gif
Atsakyti
Birgitte Krag Hansen darbas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 19 spalio 2006 - 11:10
na, jūs visos pavarot, tokie grožiai thumbup.gif
Anksčiau būdavo nuobodu - karoliai, karoliai, karoliai... Dabar, pratobulėjus, yra į ką pasižiūrėti ir akis pavartyti - švarkeliai, sagės, žuvys..... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti