Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(neaiski @ 2006 10 18, 15:43)
Kiek suktinuku esu darius- tik su adatelem-
man kazkaip greiciau  smile.gif ir rutuliukus karoliams dazniausiai badau  smile.gif

aš ir rutuliukus darau šlapiuoju būdu ax.gif nes kiek supratau adatų galima nusipirkti tik rankdarbiai.com. o gal dar kur nors kitur būtų galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 10 18, 15:49)
aš ir rutuliukus darau šlapiuoju būdu ax.gif nes kiek supratau adatų galima nusipirkti tik rankdarbiai.com. o gal dar kur nors kitur būtų galima rasti g.gif

Nepažiūrėjai iš kurio miesto tu smile.gif
Vilniuje, prie Menų gimnazijos stotelės, parduotuvėje yra ir adatėlių wink.gif
Gal ir kituose miestuose rankdarbių parduotuvėse yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 18, 16:30)
Nepažiūrėjai iš kurio miesto tu smile.gif
Vilniuje, prie Menų gimnazijos stotelės, parduotuvėje yra ir adatėlių wink.gif
Gal ir kituose miestuose rankdarbių parduotuvėse yra  mirksiukas.gif

Iš Kauno aš ax.gif reiks paieškoti, gal ir Kaune kokioje parduotuvėlėje rasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 10 18, 16:38)
Iš Kauno aš ax.gif reiks paieškoti, gal ir Kaune kokioje parduotuvėlėje rasčiau smile.gif

Kaune rasi priešais buvusią Skalsą siuvimo reikmenų parduotuvėj. Bet brangoka- 3 adatėlės virš 10 litų.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2006 10 18, 16:09)
Kaune rasi priešais buvusią Skalsą siuvimo reikmenų parduotuvėj. Bet brangoka- 3 adatėlės virš 10 litų.

rankdarbiai.com pigiausios kiek maciau wink.gif
Atsakyti
Eksperčių ratelio dalyvės, prakonsultuokit ką karolių kietumo klausimu:
kokio kietumo turėtų būti suveltas karolis?? g.gif
Užsiimu saviveikla, prisivėliau 7dienį karolių ir turiu įtarimą, kad kai kurie brokuoti mastau.gif , t.y. per minkšti, nes suspaudus jaučiasi oro tarpas būtų viduje blink.gif
Atsakyti
pagyru puodas visa laika juodas..smile.gif cia apie mane.smile.gif Naujas tasiukas pagal uzsakyma:

user posted image
http://img237.images...pa180571ds7.jpg
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2006 10 18, 17:58)
Eksperčių ratelio dalyvės, prakonsultuokit ką karolių kietumo klausimu:
kokio kietumo turėtų būti suveltas karolis??  g.gif
Užsiimu saviveikla, prisivėliau 7dienį karolių ir turiu įtarimą, kad kai kurie brokuoti  mastau.gif , t.y. per minkšti, nes suspaudus jaučiasi oro tarpas būtų viduje  blink.gif

Tai čia kaip kam patinka, man rodos-standarto nėra. Vienos mėgsta minkštesnius, kitos-kietesnius. Man asmeniškai atrodo - kuo kietesnis,tuo kokybiškesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 19:20)
pagyru puodas visa laika juodas..smile.gif cia apie mane.smile.gif Naujas tasiukas pagal uzsakyma:

user posted image
http://img237.images...pa180571ds7.jpg

Diva - fainuoliškas tašiukas!!!!!!!!!
Lai užsakymai liejasi laisvai!!! Sėkmės darbuose ir prekyboje!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 18:20)

per 2 valandas dar kokias ania bigsmile.gif fantastika.... bet jau banaliai skamba doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu,bet jūs nepakartojamos thumbup.gif Rinkinys jaunajai super thumbup.gif o jau tašiukas koks gražus,Diva mirksiukas.gif
Atsakyti
Linada:)))noretum- per dvi... kokias 4 isejo... nepagreitintas pas mane darbas.. kilimeliu nenaudoju..smile.gif))

O del kamuoliuku- man irgi kieti atrodo kokybiskesni... ir labiau patinka..
Sandriuks:))) smagu, kad patinka. Tikiuosi, draugei irgi patiks..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 18 spalio 2006 - 19:45