Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Kokia jūsų technika darant tokius suktinukus? Kaip jums neišyra. Nagi nagi help.gif help.gif help.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 18, 11:08)
Kokia jūsų technika darant tokius suktinukus? Kaip jums neišyra. Nagi nagi help.gif  help.gif  help.gif

Aš vėliau visus sluoksnius suvyniojusi, ne po vieną. Neišsisuka. O kaip tau išyra?
Atsakyti
Man jie sukimba, bet nėra labai stipriai sukibę. Baisu, kad iširs stipriau paspaudus ar papešus. Noriu padovanot kaip karolius... o jie ims dar ir "sugrius". Stipriau kočiot ar kokį biesą daryt? Kažkada mačiau, kad tiesiog iškerpa jau daugiaspalvės sukibusios medžiagos juostelę, ją susuka ir perveria virvele kaip karoliuką. O gal dar suklijuoja kad neišsiskleistų g.gif Gal tokį variantą daryt: iškirpt juostelę, sutept klijais ir susukt į apskritimą? bigsmile.gif Na kaip?
Atsakyti
Jumi, papuošalai nuotakai thumbup.gif
Likau apstulbus ir sužavėta
Atsakyti
Jumi, nuostabus papuosalai wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SmallViolet @ 2006 10 18, 12:46)
Aš vėliau visus sluoksnius suvyniojusi, ne po vieną. Neišsisuka. O kaip tau išyra?

man tai nelabai tokie suktinukai gaunasi verysad.gif gal galit pasakyti, kaip susukti, įvairių spalvų vilną,kad neišsisuktų beveliant g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 10 18, 15:06)
man tai nelabai tokie suktinukai gaunasi verysad.gif gal galit pasakyti, kaip susukti, įvairių spalvų vilną,kad neišsisuktų beveliant g.gif

Aš tai klojau pvz.3 sluoksnius (galima ir 2) kaip plokščiam vėlimui,tik visus skirtingų spalvų.Tada susukau tampriai į ruloną kaip kokį kilimą prieš nešant į valyklą.O tada jau - duok valią rankoms ir kočiok kočiok lotuliukas.gif Kad supjausčius neiširtų svarbiausia ilgai kočioti,kad susiveltų vilna iki pat vidurio.Turėtų išeiti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, galima tuos suktinukus ir adatelem subadyti-
paimi vienos spalvos vilnos blyna,
ant jo dedi ktos spalvos vilnos blyna-ir subadai.
Po to susuki toki kaip vyniotini ir vel subadai.
O tada belieka sukarpyti . Ir viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 18, 15:26)
Aš tai klojau pvz.3 sluoksnius (galima ir 2) kaip plokščiam vėlimui,tik visus skirtingų spalvų.Tada susukau tampriai į ruloną kaip kokį kilimą prieš nešant į valyklą.O tada jau - duok valią rankoms ir kočiok kočiok lotuliukas.gif  Kad supjausčius neiširtų svarbiausia ilgai kočioti,kad susiveltų vilna iki pat vidurio.Turėtų išeiti  biggrin.gif

ačiukas 4u.gif bandysiu.
o suklojus sluoksnius juos reikia šlapinti (muilinu vandeniu), ar iš sausus susukti į ruloną? blush2.gif

Neaiski ačiū ir tau 4u.gif , tik kol kas esu pradedančioji, tai dar adatėlių nespėjau įsigyti ax.gif bet kai įsigysiu, pabandysiu ir tokiu būdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 10 18, 15:35)
ačiukas 4u.gif bandysiu.
o suklojus sluoksnius juos reikia šlapinti (muilinu vandeniu), ar iš sausus susukti į ruloną? blush2.gif

Gerai nepamenu, bet atrodo,kad sukolojus visus sluoksnius susukau į ruloną ( sausa vilna geriau sukimba), o tada jau sušlapinau muilinu vandeniu ir kočiojau.
Galima,aišku vieną suktinuką sulaistyti jau susukus, o kitą - tik išklojus vilną ir susukti jau šlapią.Pažiūrėsi,kuris geriau išeis. Sėkmės! biggrin.gif
Atsakyti
Kiek suktinuku esu darius- tik su adatelem-
man kazkaip greiciau smile.gif ir rutuliukus karoliams dazniausiai badau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 18, 13:32)
Man jie sukimba, bet nėra labai stipriai sukibę. Baisu, kad iširs stipriau paspaudus ar papešus.  Noriu padovanot kaip karolius... o jie ims dar ir "sugrius". Stipriau kočiot ar kokį biesą daryt? Kažkada mačiau, kad tiesiog iškerpa  jau daugiaspalvės sukibusios medžiagos juostelę, ją susuka ir perveria virvele kaip karoliuką. O gal dar suklijuoja kad neišsiskleistų  g.gif    Gal tokį variantą daryt: iškirpt juostelę, sutept klijais ir susukt į apskritimą?  bigsmile.gif Na kaip?

reik labai labai gerai sukociot ta ruloniuka ir slapius karpyti. MAn dar neisiro kiek dariau wink.gif Sukinukai mano silpnybe biggrin.gif
QUOTE(Irunia @ 2006 10 18, 13:56)
Jumi, papuošalai nuotakai  thumbup.gif
Likau apstulbus ir sužavėta

Aciu mergaites uz pagyras drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Noris sukurt vis ka naujo nematyto,kad nebutu nuobodu. tai va kartais kazkas ir pavyksta blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti