Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Apie tą popierių...

Jis vadinasi: popierius, skirtas termotransferinei spaudai.
Jo būna dviejų tipų - skirto baltiems audiniams ir skirto tamsiems audiniams. To antrojo dar niekad nebandžiau.

Beje, jei mergaitės būtų iš anksto pasidomėjusios, tai ant jo galima spausdinti TIK su rašaliniu printeriu. Bet aš nesiūlyčiau to daryti. Firmoje vienas toks A4 lapas su užspausdintu paveiksliuku kainuoja 8 Lt. Taigi jei į tą lapą pridėti daug daug raidelių ar paveikslėlių, gausis keliems maišeliams ar dar kažkam.

To paveikslėlio niekaip veidrodiniu principu apversti nereikia, nes tai padaro pati firma. Jiems tik pateiki failą, o jie tau - atspausdintą variantą.

Patarimas - su medvilnėm medžiagom nelabai seksis, nes trūksta kaitros. Jei norit darytis marškinėlius, tai geriau darykitės tose skyreliuose, kur Hipermaximose būna. Ten man regis apie 20 Lt toks dalykas kainuos.

Kuo puikiausiai naminėm sąlygom piešinukas persineš ant sintetinės medžiagos. Tik neprisvilinkit smile.gif
Sėkmės 4u.gif

Čia įdedu pavyzdėlį. Dariau dovanų kalėdoms...

http://show.7ya.ru/p...?...152433&ob=0
Atsakyti
[quote=Irunia,2006 10 17, 22:51]
Apie tą popierių...

Domejosi mergaitės įdėmiai, ar galima su lazeriniu printeriu. Pardavėjai užtikrino, kad galima, kad popierius tik tam ir pan. Spausdinom (tiksliau, bandėm) ne su bet kokiu, o normaliu nauju printeriu. Net skambinau pasibarti, kad š... parduoda aggressive.gif Sakė "oj, ponia jūs pirma skundžiatės, vežam kaip lazeriniam bla bla bla".... Ir dėl audinio: viską namų sąlygom spaudėm ant medvilnės, ir spalvotus ir nespalvotus. Kaip sakiau, antrieji pavyko ypač gerai.... 4u.gif

p.s pagalvėlė superinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidija: 18 spalio 2006 - 07:53
nu va - prasides dabar medziaginiai antspaudai - bet labai liux - labai grazu.
jau vakar prekybcentyje maciau kalediniu egluciu, zaisliuku swoon.gif neuzilgo ir cia turetu pakvipti kaledom wub.gif vitos angeliukas thumbup.gif...kas sekantis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 21:06)
Vita! nuostabus angelas.. Jau pakvipo kaledom..smile.gif))
O cia, merginos- pasiziurekit koki groziai:
http://art-garage-ne...ivejournal.com/
Pas zmoguti su fantazija viskas gerai....
smile.gif

Laba diena Joooo nuorodoj groziai tikrai nerealus man ta rankine su zydincia sakele nereali pasirode wub.gif
Buvau pametus veltinio tema ACIU Linadai kad parvede pas jus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As tyliai sau papuosaliukus darau o akis pakabinus jusu darbeliais geriuosi. Jau kokios spartuoles tai negaliu atsistebet. thumbup.gif thumbup.gif
Diva tave rusiskuose tinklapiuose vis randu biggrin.gif
CIA
Papildyta:
Ech biski pasigirti reikia biggrin.gif
Papuosalai jaunajai smile.gif
user posted image
aisku nera to grozio fotkej ne puses. O ir jaunoji atsiunte nuotraukas bet apyranke nesimato taip kaip noretusi ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 18 spalio 2006 - 08:43
Papildyta:
user posted image
aisku nera to grozio fotkej ne puses. O ir jaunoji atsiunte nuotraukas bet apyranke nesimato taip kaip noretusi ech...
[/quote]

Buvau ir as pradingusi, darbuose pasislepusi. Geriuosi vis jusu darbeliai ir negaliu atsigereti. Saunuoles jus thumbup.gif

JUMI, tavo papuosalu rinkinukas nuostabus thumbup.gif Labai mielas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 17, 15:39)
na, bent jau vilnu tai gali ieshkot bet kurioj siulu parduotuvej. Didelis parduotuviu tinklas rankdarbiams vokietijoj vadinasi "Idee" (tik gaila, ismetus esu visus cekius ir maishelius,- nezinau internetinio adreso,- bet jei moki vokishkai,- rasi  mirksiukas.gif ). Dar daug 'materijolo' rankdarbiams buna "Hartmans"...daugiau kaipo ir nezinau unsure.gif  i vietines smulkias vaikshtau ax.gif

tas ir yra, kad nemoku vokiškai....skaitau angliškai ir rusiškai. Ir net nežinau kaip internete ieškoti ...bandžiau įvesti tuos žodžius per google, bet nieko gero....ech....
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 18, 09:42)
Laba diena Joooo nuorodoj groziai tikrai nerealus man ta rankine su zydincia sakele nereali pasirode  wub.gif
Buvau pametus veltinio tema ACIU Linadai kad parvede pas jus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As tyliai sau papuosaliukus darau o akis pakabinus jusu darbeliais geriuosi. Jau kokios spartuoles tai negaliu atsistebet.  thumbup.gif  thumbup.gif
Diva tave rusiskuose tinklapiuose vis randu biggrin.gif
CIA
Papildyta:

Jumi - Labai labai gražu smile.gif Ypač apyrankė...
Aišku,gaila, kad nėra fotkės iš arčiau, su visomis detalėmis, labai jau kruopščiai ir subtiliai atrodo viskas ten sukrapštyta ax.gif
Atsakyti
chiii- geras cia, Jumi:))) as ir nezinociau, kad mano vaikas po interneta keliauja..smile.gif) as va cia pati rasau ir skaitau. labai fainu buna dalykeliu:
http://community.liv....com/voilok_ru/

o daugiau rusisku kazkaip neskaitau.. laiko vis truksta- ir smpuse dienos jau praleidziu..smile.gif
Papildyta:
Jumi- laabai grazus rinkinukas:)))
Atsakyti
na, merginos, aš apšalus... blink.gif tokių grožybių kaip čia seniai bemačiau... blink.gif sėdžiu darbe ir negaliu nuo kompiuterio atsitraukt, tai kaip kažkokia magija... biggrin.gif
Š A U N U O L Ė S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 18, 10:06)
Jumi - Labai labai gražu  smile.gif Ypač apyrankė...
Aišku,gaila, kad nėra fotkės iš arčiau, su visomis detalėmis, labai jau kruopščiai ir subtiliai atrodo viskas ten sukrapštyta ax.gif

Aciu aciu
Yra dyyydeles foto su visom detalem tongue.gif BEt pasigyrimui ir tokiu uztenka drinks_cheers.gif
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 18, 10:10)
chiii- geras cia, Jumi:))) as ir nezinociau, kad mano vaikas po interneta keliauja..smile.gif) as va cia pati rasau ir skaitau. labai fainu buna dalykeliu:
http://community.liv....com/voilok_ru/

o daugiau rusisku kazkaip neskaitau.. laiko vis truksta- ir smpuse dienos jau praleidziu..smile.gif
Papildyta:
Jumi- laabai grazus rinkinukas:)))

Man tas voilok.ru irgi labai patinka thumbup.gif Daug geru ideju buna.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 18, 08:42)

atvedziau paklydele i doros kelia hah.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus dėl vaizdų perkėlimo ant medžiagos. Atsidėkodama įkeliu nuorodą lotuliukas.gif

http://www.eenig.com/page.php
Atsakyti