Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 13:58)

yra spec popieriaus, bet siaip geriau nunest kad firma padarytu- tada ilgiau laikys- nes namu salygom keli skalbimai ir sutrukineja paveikslelis... O kur pirkt toki popieriu- na gal kokiose kanceliarinese- office 1 pvz.. nors nezinau..smile.gif dar yra dazu, kurie tekstilei tinka- irgi uzpaisai, ir padziovinus uztvirtini lygintuvu

Spėju, kad firmos brangiai nuluptų. Esmė tame, kad man reikėtų "namudinėmis sąlygomis" daryti (t.y.namuose su nuosavu lygintuvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Gal kas susidūrėt su tokiu reikalu?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:24)
O, merginos, Jūs čia visokių įmantrybių, eksperimentų prisigalvojat - tai balioną apvelt, tai vamzdelį... Tai gal man turėsit ką patarti mirksiukas.gif
Man reikia privelti daug bumbuliukų su maždaug pieštuko storio skyle  doh.gif Any ideas?  blush2.gif

P.S. Kadangi idealiausia būtų privelti rutuliukų ir tik tada skyles padaryti (na, kad būtų mažiau "terliojimosi" apveliant kažką vidur ar dar kaip), tai esu gavusi pasiūlymą tas skylutes pragręžti su grąžtu unsure.gif  g.gif Ar gautųsi kas?

Kazkada veriau burbuliukus ant veltos virvutes, tai skyles pramusinejau tokiu irankiu, skirtu odoje skylems ismusti, tik kamuoliukai nedideli, gal 1,5 cm buvo...

Tokiu kaip virsutinis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 17, 13:05)
Kazkada veriau burbuliukus ant veltos virvutes, tai skyles pramusinejau tokiu irankiu, skirtu odoje skylems ismusti, tik kamuoliukai nedideli, gal 1,5 cm buvo...

Tokiu kaip virsutinis:
user posted image

O! Ir prasimuša tokios storos skylutės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 13:08)
O! Ir prasimuša tokios storos skylutės?  rolleyes.gif

Prasimusa, panasiai piestukui pralisti. Nors galima ir mazesnes...
Atsakyti
Diva, labai faini tavo batukai, kaip ir visi ankstesni, bet mano sūnus, juos pamatęs paklausė manęs, ar čia Šreko batai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 17, 13:17)

o kur toki iranki galima, Saullute, isigyti?
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 17, 13:17)

O Tu į meet'ą neateisi? mirksiukas.gif Galėtum savo aparačiuką pademonstruoti mirksiukas.gif ax.gif Ir šiaip...
Kai parodei nuotrauką, tai prisiminiau, kad panašų esu mačiusi parduotuvėj, bet jis plastmasinis kažkoks buvo - man labai nepatikimai pasirodė g.gif
Atsakyti
laba, velejom.

diskusijos kokios ir koncultacijos verda, tai nieko sau... bigsmile.gif
as tai semiuosi semiuosi is jusu nuostabiu ideju... bet man tai tik gelytes ir karoliai miela kol kas velt, kai divai rubai tongue.gif nu kiekvienam savo, juk kiekvienas turi ta cinkeli, i ka labiau linkes... bigsmile.gif

grazios dienos ir grazaus velimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 10 17, 14:18)
Diva, labai faini tavo batukai, kaip ir visi ankstesni, bet mano sūnus, juos pamatęs paklausė manęs, ar čia Šreko batai  lotuliukas.gif

chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aha, sakyk- sreko draugo- to, kuris raudonas..smile.gif)))))
o srekui reiks nuvelt zalius..smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 13:34)
chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aha, sakyk- sreko draugo- to, kuris raudonas..smile.gif)))))
o srekui reiks nuvelt zalius..smile.gif)))

*Diva* pirstuotu batu nebandei ? Gerai turetu atrodyti thumbup.gif tik veltinis turbutu but plonas tarp pirstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 17, 14:36)
*Diva* pirstuotu batu nebandei ? Gerai turetu atrodyti  thumbup.gif  tik veltinis turbutu but plonas tarp pirstu  doh.gif

nu dar ne.. smile.gif)) ir turbut nebandysiu.. su pirstinem nemazai darbo, o cia dar smulkesni pirstai... damusinet be to ant kojos dabar man pilvas neleistu.. pagimdysiu- galesiu vietoj gimnastikos pasipraktikuoti..smile.gif))))
Atsakyti
Aš gal truputį ne į temą paklausiu, bet gal kuri žinot kokių adresų Berlyne, Paryžiuje...rankdarbių parduotuvių ? Arba gal patartumėt kaip susirasti tuos adresus ? Bandžiau per internetą, bet nelabai kas gaunasi...
Turbūt bus galimybė pakeliauti automobiliu, tai aš jau užsvaigau, kad norėčiau pasižiūrėti kokių įrankių rankdarbiams (pvz. užsieny būna nedidelių audimo staklyčių ar šiaip ko idomesnio)
Nepykit, kad ne į temą. Aš prieš tai išžiūrėjau forumo temas apie parduotuves ir pan., bet nieko neradau.
Atsakyti