Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikos mokyklos Kaune

QUOTE(eellii @ 2015 06 01, 23:15)
Man atrodo abi mokyklos turi gerą vardą, rinkčiausi kuri patogiau važinėti wink.gif

išsitrinkite savo AŽ, neina parašyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2015 05 28, 13:39)
Aciu.

Dabar didziausias klausimas kuria muzikos mokykla pasirinkti? Kauno 1 ja muzikos mokykla. Ar Kacanausko?
Stosim i fortepijona.

As Kacanausko mokytoju geranoriskumu ir lankstumu esu labai labai patenkinta. Labai ziuri i patoguma, kad kuo maziau butu veziojimo. Dukra pradejo antrus mokslo metus sioje mokykloje, ir kol kas neturiu jokiu nusiskundimu.
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 09 10, 09:15)
As Kacanausko mokytoju geranoriskumu ir lankstumu esu labai labai patenkinta. Labai ziuri i patoguma, kad kuo maziau butu veziojimo. Dukra pradejo antrus mokslo metus sioje mokykloje, ir kol kas neturiu jokiu nusiskundimu.

S8nus praeitais metais stojo į A.Kačanausko muzikos mokykla (fortepijonas), bet nepriėmė, nes dar nebuvo pirmokas. Lankėme ankstyvojo ugdymo grupę. Dabar stosime jau į pirmą klasę ir vaikas netikėtai pareiškė, kad nori stoti į smuiką. Gal kas parekomenduos kokios smuiko mokytojos prašyti? Kad nebūtų kokia rėksnė, nes vaikas nori mokytis, bet labai jautrus yra.
Atsakyti
Sveiki,

vaikas baiginėja Petrausko m-loje ankstyvąjį ugdymą. Labai patiko visi metai, tikrai rekomenduojam. Dabar nori stoti į smuiką, gal turit kokių rekomendacijų dėl mokytojų ?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas turite rekomendacijų renkantis muzikos mokyklą ir MOKYTOJĄ groti pianinu?
Esu ta mama, kuri visiškai nieko nesupranta apie muziką, nepažįsta natų, neturi muzikinės klausos. O vaikas labai muzikalus: nuo darželio lanko chorą. Dabar labai nori pianinu skambinti, o aš net neįsivaizduoju į kurią pusę kreiptis dabar.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2016 05 06, 07:45)
Sveiki,

Gal kas turite rekomendacijų renkantis muzikos mokyklą ir MOKYTOJĄ groti pianinu?
Esu ta mama, kuri visiškai nieko nesupranta apie muziką, nepažįsta natų, neturi muzikinės klausos. O vaikas labai muzikalus: nuo darželio lanko chorą. Dabar labai nori pianinu skambinti, o aš net neįsivaizduoju į kurią pusę kreiptis dabar.

Siūlau A. Kačanausko muzikos mokyklą, lankom nuo paruošiamos klasės, jau penkti metai, viskuo džiaugiamės, labai patenkinti. Pianino mokytojos Živilė Elzbutienė wub.gif , Rita Juknevičienė 4u.gif ir daug kitų thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
O gal kas gali pasidalinti patirtimi apie pacius stojimus? Kaip tai vyksta? Kaip nors specialiai vaikusctam ruosiate? Kokie dar patarimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2016 05 15, 18:09)
Sveiki,
O gal kas gali pasidalinti patirtimi apie pacius stojimus? Kaip tai vyksta? Kaip nors specialiai vaikusctam ruosiate? Kokie dar patarimai?  4u.gif

Reikia padainuoti dainelę, paploti atpažinti garsus ir pan. Aišku jei vaikas labai nedrasus neruoštam gali būti sunku. Plius vaikas būna vienas prieš komisija, mama laukia iš durų. Įspėkite vaiką, nes maniškiui šokas buvo, kad vienam reikia eiti.

Kai kuriose mokyklose prieš egzaminą būna konsultacijos. Tai į jas verta nueiti. Ten vaikui papasakos ko iš jo norės. Na būna toks lyg sužaistas egzaminas, bet vaikas su mama ir viena mokytoja tai ne taip baisu. Rekomenduoju nueiti jei bus tokios, jūsų pasirinktoje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2016 05 15, 18:09)
Sveiki,
O gal kas gali pasidalinti patirtimi apie pacius stojimus? Kaip tai vyksta? Kaip nors specialiai vaikusctam ruosiate? Kokie dar patarimai?  4u.gif

Aš į Garliavos meno mokyklą vaiką užrašiau vasaros gale be jokių tikrinimų ir stojamųjų. Kai paklausiau, pakomentavo - mes manome, kad visi vaikai yra gabūs (netiksli citata).
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 05 16, 13:51)
Aš į Garliavos meno mokyklą vaiką užrašiau vasaros gale be jokių tikrinimų ir stojamųjų. Kai paklausiau, pakomentavo - mes manome, kad visi vaikai yra gabūs (netiksli citata).

gal nesurenka reikiamo kiekio ir priima visus norinčius
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2016 05 16, 17:20)
gal nesurenka reikiamo kiekio ir priima visus norinčius

Gal, bet mums patogu, muzikanto profesija nėra siekiamybė, tai nesukau galvos.
Atsakyti
Aš ir nenoriu profesionalaus muziko. Labiau bendram lavinimui. Nors šiuo metu tai vaikas be galo nori.
O kur geriau bandyti stoti? Jei vaikas nori pianino ir dainavimo ( dabar lanko chorą moksleivių namuose). Tai čia rinktis chorą? Ar vis tik fortepioną? Ir kuri mokykla šiuo atveju geriau?
Atsakyti