Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikos mokyklos Kaune

QUOTE(Llaume @ 2012 05 29, 13:07)
I Kacanausko muzikos mokykla irgi priima nuo 5m. Po metu sie zirniukai jau puikiai groja po kelis ir daugiau kuriniu  wub.gif

ar tikrai kacanausko mokykloje ankstyvojo ugdymo vaikucius moko groti??? mes lankom ir viskas apsiriboja tik danavimu-ritmikos pratimais, natelemis
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2013 12 09, 13:18)
ar tikrai kacanausko mokykloje ankstyvojo ugdymo vaikucius moko groti??? mes lankom ir viskas apsiriboja tik danavimu-ritmikos pratimais, natelemis

Tikrai nemoko groti ankstyvojo ugdymo klasėje. Bet kitais metais pirmą pumetį jie puikiai groja 4u.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temą bet kaip ir reikėjo tikėtis, vienos nuomonės nėra ir būt turbūt negali smile.gif
Mano dukrelei penki. renkamės tarp Naujalio ir Kačanausko mažųjų grupės, vis dėl to kur daugiau individualaus dėmesio galima tikėtis kad nebūtų tik bendras pažaidimas ale dar vieną muzikos pamoka kaip darželio salėje?
maniškė gražiai dainuoja, norisi lavinti balsą ir daugiau dėmesio skirti dainavimui bent pirmuosius metus, o vėliau jau jeigu tikrai gabi bus ir seksis pasirinks kažkokį instrumentą
Atsakyti
Domintų dabartinių pirmokų ir antrokų tėvelių atsliepimai apie Naujalio mokyklą. Kaip sekasi jūsų vaikučiams?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Gal kuri galit parekomenduoti smuiko mokytoja, kuria esat patenkinta. Domintu A. Kacanausko mokykloje smile.gif Galit ir i a.z.
Atsakyti
Mano vaikas lanko Sakraline muzikos mokykla. Tiesa sakant, gailimes savo situo pasirinkimu. Nes ten, kaip pati direktore ir sako, vaikai neturi jokiu teisiu ir pan... Kiek man teko matyti, direktore negerbia net ir mokytoju. Todel atmosfera slogi ir tikrai vaiku neskatina tobuleti. Koriduoriuose daznai matau verkiancius vaikus. Pazymiai ten rasomi neaisku pagal ka. Samdom papildomai vaikui mokytoja, tai ji patare keisti muzikos mokykla, nes kitur tikrai turetu geresni pazymi, butu lavinamas visapusiskiau, kitais metodais ir kt. Sitoj mokykloj jie gieda tik misiose ar retai religiniuose renginiuose. Kur turi giedoti susikauste. Ant normalios scenos bent mano vaikui dar nera teke uzlipti, lankom jau nevienerius metus. Todel pasitikejimo, laisvumo ir drasos ant scenos vaikai tikrai ten neigaus.... Ir t.t.
Atsakyti
Mes ir lankom sakralinę. Maniškei labai patinka. Visada laukia tų dviejų dienų kada ten eis. Aš labai džiaugiuosi, kad ji čia lanko.
Atsakyti
Naujiena J. Dobkevičiaus progimnazijoje nuo 2015 m. rudens:

Renkami mokinių prašymai nuo 2015 m. rugsėjo lankyti mokykloje veiksiantį muzikos mokyklos skyrių.

http://www.dobkevicius.kaunas.lm.lt/

Visiška naujiena, taigi patirtimi negaliu pasidalinti, dalinuosi tik informacija.
Atsakyti
sakykit kur geriau rinktis ankstyvaji muzikini ugdyma - Petrausko ar Kacanausko? Arčiau būtų Petrausko, bet iš esmės didelio skirtumo nėra.
Atsakyti
Gal kas lankote Naujalio muzikos gimnaziją, ar patinka, ar patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(eellii @ 2015 04 29, 14:06)
Gal kas lankote Naujalio muzikos gimnaziją, ar patinka, ar patenkinti?

Labai butu idomu jei kas pasidalintu patirtimi.
Atsakyti
Sveikos, Mamytės,

Mane taip pat labai domina Naujalio gimnazija. Parašykite kas nors. mirksiukas.gif
Atsakyti