Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

QUOTE(vejo_dukra @ 2009 05 27, 10:36)
Laba diena  4u.gif

Reikia pagalbos  doh.gif
Darbe kompas paleido dūmus, o kai istraukinėjau is rozetes - dar ir kibirkštys parėjo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ieškau patikimo žmogaus Vilniuje, kuris galėtų sutvarkyti kompiuterį ir svarbiausia, kad išsaugoti ten esančią informaciją.

Lauksiu pagalbininkų  4u.gif

darbe su kompais visko nutinka.
mano žmonos buvuseme darbe kažkas diversija padarė. maitinimo bloke perjungė jungtuką vietoj 200v į 110 v. ir išjungė kirtiklį spintoja. nu isivaizduokit kas nutiko kai pajungė kompą. ir kirtiklį elektros spintoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo getaway: 29 gegužės 2009 - 13:41
sveiki visi;pikti ir linksmi unsure.gif -kaip čia man taip gražiai išėjo,,,susirimavo,paskaitinėjau tėmelę ir kažkaip susidarė įspudis,kad yra visokių,,,ir piktų,ir gerai nusiteikusių ir,,tokių kaip aš- biški neišmanančių blush2.gif todėl piktų dėdžių iškart atsiprašau,jei mano klausimas ne įtemą,bet kadangi tema "kompiuterių problemos" uždaryta,bandau kreiptis čia:
O klausimas štai koks: nešiojamas kompas sulėtėjo,o galų gale niekaip nepasijungiainternetas, nei omni conecct,nei teo laidinis ryšys, Device manager rodo geltonus klaustukus ant "mass storage controller",kiek išsiaiškinau,tai kažkas susiję su audio draiveriais (o gal ir ne : )),gal man gali kas patarti ir pasakyti,ar gali dėl to nesijungti internetas? ir ką daryti,kad viskas butu ok??? bus didelis dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 06 07, 01:13)
sveiki visi;pikti ir linksmi  unsure.gif  -kaip čia man taip gražiai išėjo,,,susirimavo,paskaitinėjau tėmelę ir kažkaip susidarė įspudis,kad yra visokių,,,ir piktų,ir gerai nusiteikusių ir,,tokių kaip aš- biški neišmanančių  blush2.gif todėl piktų dėdžių iškart atsiprašau,jei mano klausimas ne įtemą,bet kadangi tema "kompiuterių problemos" uždaryta,bandau kreiptis čia:
O klausimas štai koks: nešiojamas kompas sulėtėjo,o  galų gale niekaip nepasijungiainternetas, nei omni conecct,nei teo laidinis ryšys,  Device manager rodo geltonus klaustukus ant "mass storage controller",kiek išsiaiškinau,tai kažkas susiję su audio draiveriais (o gal ir ne : )),gal man gali kas patarti ir pasakyti,ar gali dėl to nesijungti internetas? ir ką daryti,kad viskas butu ok???  bus didelis dėkui  ax.gif

pabandyk taip:

nueini per device manager kur randi klaustuką paspaudi su dešiniu peliuko klavišu.tada properties poto details.turėtum matyti kažką panašaus user posted image

poto per google paieškok VEN arba DEV sužinosi koks irenginys ir rasi tvarkykles.

pvz mano VEN_11AB

http://www.google.lt...lient=firefox-a

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 06 07, 11:43)
pabandyk taip:

nueini per device manager kur randi klaustuką paspaudi su dešiniu peliuko klavišu.tada properties poto details.turėtum matyti kažką panašaus  user posted image

poto per google paieškok VEN  arba DEV  sužinosi koks irenginys ir rasi tvarkykles.

pvz mano  VEN_11AB

http://www.google.lt...lient=firefox-a

4u.gif

nemanau kad tame beda...draiveriai is oro negalejo dingti,juk raso kad SULETEJO, tada DINGO,labai panasu i virusiuka arba kruva siuksliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 07, 12:51)
nemanau kad tame beda...draiveriai is oro negalejo dingti,juk raso kad SULETEJO, tada DINGO,labai panasu i virusiuka arba kruva siuksliu wink.gif

sakė yra klaustukų device manager tai bandau padėt rast draiverius.
Atsakyti
na,tiesa sakant šiukšlynėlio nerasta,,,, ax.gif ,virusioko taipogi ,bet dab ar štai kas -kai atjungiau kompą ir leidau jam pailsėti,nejungiant jokių jungčių veikia super,muzika per cd diską bandžiau -viskas ok-tik nžnau ar usb veikia,o va intiko neleidžia prisijungti-jungiasi,jungiasi,jungiasi ir nifiguški neprisijungia,,, schmoll.gif reikėtų pa veizėt ar usb veikia,alegi jokio flešiuko po ranka neturiu,,, doh.gif ,na reiks ieškot,kai ko,kad pažiū ar veikia tos usb
beje-dėkui,kad atsiliepėt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 06 07, 12:58)
na,tiesa sakant šiukšlynėlio nerasta,,,, ax.gif ,virusioko taipogi ,bet dab ar štai kas -kai atjungiau kompą ir leidau jam pailsėti,nejungiant jokių jungčių veikia super,muzika per  cd diską bandžiau -viskas ok-tik nžnau ar usb veikia,o  va intiko neleidžia prisijungti-jungiasi,jungiasi,jungiasi ir nifiguški neprisijungia,,, schmoll.gif  reikėtų pa veizėt ar usb veikia,alegi jokio flešiuko po ranka neturiu,,, doh.gif ,na reiks ieškot,kai ko,kad pažiū ar veikia tos usb
beje-dėkui,kad atsiliepėt.  4u.gif

o ką daryti paskui? na čia klausiu gatewai,jau susiradau tą vev,,o ką toliau?? http://answers.yahoo...31070151AAKWUJU
va ką man atidarė,,,nžnau ką toliau,,, blush2.gif
Atsakyti
turiu nešiojamą kompą getaway P-7811FX su win xp išjungus ar perkrovus kompą dingsta garsas. paleidus kb888111.exe garsas atsiranda.add remove papildymas (kb888111.exe)visalaik yra, bet kaskar vis reikia jį paleisti . paaiškink dev kas čia per stebūklas????hibernate kai darau garsas lieka.

o tu sakai iš oro negali dingti.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 06 07, 13:05)
na,tiesa sakant šiukšlynėlio nerasta,,,, ax.gif ,virusioko taipogi ,bet dab ar štai kas -kai atjungiau kompą ir leidau jam pailsėti,nejungiant jokių jungčių veikia super,muzika per  cd diską bandžiau -viskas ok-tik nžnau ar usb veikia,o  va intiko neleidžia prisijungti-jungiasi,jungiasi,jungiasi ir nifiguški neprisijungia,,, schmoll.gif  reikėtų pa veizėt ar usb veikia,alegi jokio flešiuko po ranka neturiu,,, doh.gif ,na reiks ieškot,kai ko,kad pažiū ar veikia tos usb
beje-dėkui,kad atsiliepėt.  4u.gif
Papildyta:

o ką daryti paskui? na čia klausiu gatewai,jau susiradau  tą vev,,o ką toliau??  http://answers.yahoo...31070151AAKWUJU 
va ką man atidarė,,,nžnau ką toliau,,, blush2.gif

ten tokspat iškovas uždavė klausimą. ieškok atskirai ven ir dev . dar geriau paieškok pagal kompo modeli pagal tavo vend man rado firevire 1394.
http://www.neowin.ne...p;category=main
reikia updeito (KB885222) gal turi xp sp3 papildymą (neperinstaliuoja windausų tik iš servis pack 2 papildo iki servis pack 3).
Atsakyti
http://www.pcdrivers...river-download/
o aš va ką radau,bet viškum n ieko nesuvokiu kurio man čia reikia,o ar išvis reikia kaikurio,,,o kas bus jei tarkim bėda ne čia? nepakenksiu kompui atsisiuntusi tą 1394 ?
o papildymo neturiu,windausus turiu ,o papildymo-ne.
Atsakyti
QUOTE(BEGALYBĖ @ 2009 06 07, 13:29)
http://www.pcdrivers...river-download/
o aš va ką radau,bet viškum n ieko nesuvokiu kurio man čia reikia,o ar išvis reikia kaikurio,,,o kas bus jei tarkim bėda ne čia? nepakenksiu kompui atsisiuntusi  tą 1394 ?
o papildymo neturiu,windausus turiu ,o papildymo-ne.

turėtu tikti jei tinkamas tvarkykles susidėsi neliks klaustukų.bet negarantuoju kad kompas pagreitės.gali imesti savo device manager nuotrauka?ar network adapter yra (jie dėl intiko)
jei kas nutinka tai per save mode išinstalink tuos draiverius kuriuos sudėjai. arba galima per last good know konfiguration atstatyti. o jai nepadės tai su instaleciniu win kompaktu restore padaryti.
bet tikiuos tau tiks (matos pagal aprašymą)
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 06 07, 13:05)
turiu nešiojamą kompą getaway P-7811FX su win xp išjungus ar perkrovus kompą dingsta garsas. paleidus kb888111.exe garsas atsiranda.add remove papildymas (kb888111.exe)visalaik yra, bet kaskar vis reikia jį paleisti . paaiškink dev kas čia per stebūklas????hibernate kai darau garsas lieka.

o tu sakai iš oro negali dingti.

susirasyk normaliai draiverius(kb.... turi buti irasytas dar pries draiverius instaliuojant) ,atsinaujink ta uaa audio class nes pas tave kaip matau version 1.0 , o jau pries 4-5 metus isejo version 1.0a wink.gif o kad pas tave taip darosi tai nereiskia kad gali is oro dingti smile.gif) o tiem klaustukam tai ten visko prigalvot galima drasiai,virusas drasiai galejo prasisukt ir pratrint systeminius failus(nors temos autore teigia kad viruso nera,tai dar nereiskia kad jo nera), va elementariausias pavyzdys kas man buvo,pries pora savaiciu pasigavau gera virusiuka kuris paleisdavo systemini procesa,o per ta procesa kibdavo pc,ka dariau: skanavau su viskuo kuo tik imanoma,tiek safe mode tiek normaliam,virusus databazes atnaujintos buvo visiskai,ziurejau registrus,sekiau procesa,atsekiau iki dll failo,o jo niekaip neina istrint,nei safe mode nei ne safe,tai vat,nereikia aklai tiketi antivirusinemis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2009 06 07, 16:37)
susirasyk normaliai draiverius(kb.... turi buti irasytas dar pries draiverius instaliuojant) ,atsinaujink ta uaa audio class nes pas tave kaip matau version 1.0 , o jau pries 4-5 metus isejo version 1.0a wink.gif o kad pas tave taip darosi tai nereiskia kad gali is oro dingti smile.gif) o tiem klaustukam tai ten visko prigalvot galima drasiai,virusas drasiai galejo prasisukt ir pratrint systeminius failus(nors temos autore teigia kad viruso nera,tai dar nereiskia kad jo nera), va elementariausias pavyzdys kas man buvo,pries pora savaiciu pasigavau gera virusiuka kuris paleisdavo systemini procesa,o per ta procesa kibdavo pc,ka dariau: skanavau su viskuo kuo tik imanoma,tiek safe mode tiek normaliam,virusus databazes atnaujintos buvo visiskai,ziurejau registrus,sekiau procesa,atsekiau iki dll failo,o jo niekaip neina istrint,nei safe mode nei ne safe,tai vat,nereikia aklai tiketi antivirusinemis wink.gif

ir prieš imečiau ir po kb......ir kitoki kb...... ir windozez visokes mečiau rezultatas taspats. man tai nebėda manau atsiras draiveriai naujasni. nes kompas nepopulerus todėl ir sunkiau surast tinkamus.
Atsakyti