Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

jerguteliau....net negalvojau kad mano toks nekaltas klausimelis sukels tokias arsias diskusijas.... blush2.gif
Mano kompas pirkas lygiai pries 2 metus. Kas link sudedamuju daliu, tai nieko pasakyti negaliu, tik tiek kad yra AMD Athlon™ XP 280+2.14 GHz. Tai va, buvau atsidariusi ta velnio deze, issiurbiau dulkes, o ju tikrai buvo nemazai, kol kas viskas labai graziai dirba, kazkaip tyliau atrodo. Kol kad neissijungineja pats.
Tik kazi ar nera kokios programeles kad galeciau paziureti kompo temperatura, neperkraunant jo. Siaip, is smalsumo, idomu ar kas pasikeite po dulkiu valymo. As kazkokia turejau Hmonitor, bet pasibaige nemokamas laikas ir viskas, dabar jau reikia pirkti, nebeduoda paziuret... schmoll.gif
Ir aciu visiems, kurie pataret kaip elgtis, tik bukite geri, nebesipykit, gyvenkime draugiskai.... 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustalas @ 2007 02 20, 20:49)
jerguteliau....net negalvojau kad mano toks nekaltas klausimelis sukels tokias arsias diskusijas.... blush2.gif
Mano kompas pirkas lygiai pries 2 metus. Kas link sudedamuju daliu, tai nieko pasakyti negaliu, tik tiek kad yra AMD Athlon™ XP 280+2.14 GHz. Tai va, buvau atsidariusi ta velnio deze, issiurbiau dulkes, o ju tikrai buvo nemazai, kol kas viskas labai graziai dirba, kazkaip tyliau atrodo. Kol kad neissijungineja pats.
Tik kazi ar nera kokios programeles kad galeciau paziureti kompo temperatura, neperkraunant jo. Siaip, is smalsumo, idomu ar kas pasikeite po dulkiu valymo. As kazkokia turejau Hmonitor, bet pasibaige nemokamas laikas ir viskas, dabar jau reikia pirkti, nebeduoda paziuret... schmoll.gif
Ir aciu visiems, kurie pataret kaip elgtis, tik bukite geri, nebesipykit, gyvenkime draugiskai....  4u.gif  drinks_cheers.gif

Gali, kodel ne. Parsisiusk kad ir Everest programele. Ji duos nemazai info apie kompa. Temperaturas realiu laiku taip pat.

Nemanau kad cia kas nors pykstasi.
Atsakyti
Taip, cia niekas nesipyksta, tik diskutuoja.
Temperatura gali dar pamatuot su nemokama (everest mokama) ir tikrai nebloga programele SPEEDFAN. Tokiam athlonui kaip tavo, berods didele temperatura yra jau 60. Paziurek ka rodys. Geriausia paziuret ijungus koki zaidima jei turi (na aisq koki galingesni) ir po kokiu 5 min isjungti ir patikrint kokia temp.
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 20, 21:33)
Temperatura gali dar pamatuot su nemokama (everest mokama) ir tikrai nebloga programele SPEEDFAN. Tokiam athlonui kaip tavo, berods didele temperatura yra jau 60. Paziurek ka rodys. Geriausia paziuret ijungus koki zaidima jei turi (na aisq koki galingesni) ir po kokiu 5 min isjungti ir patikrint kokia temp.

Ji kuo puikiausiai veikia ir nemokama, tiesa nerodo kai kuriu duomenu.
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 20, 22:33)

Athlonas Athlonui nelygu. Reikia žiūrėt koks branduolys. Kitas dalykas, yra tokia programėlė Super Pi. Ji skaičiuoja konstantą pi, tuo apkraudama procesorių 100proc.
Galima stebėti kaip kyla temperatūra esant pilnai procesoriaus apkrovai.
Atsakyti
QUOTE(mamyte03 @ 2007 02 20, 22:33)

Gal žinai kokių nors SPEEDFAN analogų ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 02 21, 15:04)
Gal žinai kokių nors SPEEDFAN analogų ?

http://www.google.lt...
Atsakyti
Gal blogai skaičiau,bet nepamačiau ar yra koks kompiuterastas vilniuje?kartais taip reikia blush2.gif Šiaip pas vyrą darbę yra toks vienas,bet jis būna tik kartą į menesį...
Atsakyti
smile.gif+2006 12 06, 01:04-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 06, 01:04)
Na man neteko panelės matyti bei sutikti, kuri gerai tvarkosi su geležimi. Neįsivaizduoju moteriškos lyties atstovės su lituokliu rankoje. Tiesiog tai - ne jų sritis. Moterys gali kišti nagus kompiuterių srityje tik prie programinės įrangos, mano nuomone. Joms tai gan neblogai sekasi.

senose temose skaitineju smile.gif
Itariu tau reiktu padaryti pazintine kelione mano darbe - susipazintumei su keliomis panelemis, kurios kompus surinkineja smile.gif.
As pati nagu prie ju nekisu tik del to, kad su kompiuterastu gyvenu, tai poreikio nera, o ir moralu po to klausytis nelabai noriu - vis tiek pirmas blynas dazniausiai buna prisviles.

O meistrus kelis vln galiu rekomenduoti, taip pat ir alytuje.
Atsakyti
QUOTE(Allexa @ 2007 03 29, 09:59)
Gal blogai skaičiau,bet  nepamačiau ar yra koks kompiuterastas vilniuje?kartais taip reikia blush2.gif  Šiaip pas vyrą darbę yra toks vienas,bet jis būna tik kartą į menesį...

Meistro pakvietimas, bet kokiu atveju, kainuoja. O problema kartais būna paprasta. Sunkiausia būna diagnozuoti problemą. Toliau jau reikalas paprastas.
Atsakyti
QUOTE(Allexa @ 2007 03 29, 10:59)
Gal blogai skaičiau,bet  nepamačiau ar yra koks kompiuterastas vilniuje?kartais taip reikia blush2.gif  Šiaip pas vyrą darbę yra toks vienas,bet jis būna tik kartą į menesį...

Karto per mėnesį netgi per daug.
Atsakyti
Būk gera rekomenduok,nes kai reikia kompas būna užlūžęs ir nepavyksta su nieko susisiekti. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Taktas @ 2007 03 29, 11:48)
Meistro pakvietimas, bet kokiu atveju, kainuoja. O problema kartais būna paprasta. Sunkiausia būna diagnozuoti problemą. Toliau jau reikalas paprastas.

Žinau,kad kainuoja,bet pati tik antrus metus prie kompo,tai mano žinios dar kuklios,nors labai norėčiau pramokti . Nors ir meistras meistrui nelygus:kai kuriems paprasčiau windus perrašyti,negu ieškoti priežastį.
Atsakyti