Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 07 21, 16:10)

nugi brangoka g.gif gal vilniuje kainos kiek aukstesnes nei kituose miestuose.

Kike esu tvarkiusi kompiuperi ir kiek meistreliu jau jis perejo tai tik vienas paptvrke idealiai, taipkai man reikia, pagal mano poreikius. Kaina sakyciau buvo vidutine kazkas arti 100 (80 ar 90 Lt), bet tikrai kompas veike nepriekaistingai, nereikejo nieko naujai nustatineti..
Na bet deja, kai vel sio meistro ieskojau - jis buvo emigraves is LT verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 11 30, 11:30)
Sveiki,
ziuriu,cia daug gudriu,bet nei vieno siauliecio lotuliukas.gif gal kas parekomenduos gera meistreli Siauliuose,a? mirksiukas.gif
Prasyciau i AZ 4u.gif

thumbup.gif Ir man jo reikia... taigi lauksiu rekomendacijų
Atsakyti
Turiu licenziją. Išrašau sąskaitas faktūras..kadangi nėra nuotaikos-padėsiu šiaip..galiu prisijungti per atstumą..Fiziškai bendrauju su kompiuteriu tik Radviliškyje ir Šiauliuose

Atsakyti
Gal Kaune galit rekomenduoti kompiuteriu meistra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S & D @ 2012 11 02, 10:24)
Gal Kaune galit rekomenduoti kompiuteriu meistra?  g.gif

Mano meistras - tikrai esu labai patenkinta, ir kainos is mazesniu, galit pabandyt tel. 867039550 (as kai reikedavo skambindavau ir vakare, buvo ir savaitgali - tai jokiu problemu, tai man labai didelis pliusas). Meistras Sarunas (jei ka, galit sakyti, kad tel. is Jolantos) smile.gif
Atsakyti
Turiu viena meistra, kuris tvarko visus kompus man ir mano pazystamiems gal 6-7 metus. Geras, ismano savo darba ir ima nebrangiai. Zinau kad VU kompus aptarnauja.
jei kam prireiks per AZ
Atsakyti
Sveiki, nusipirkę esame laptopą naują, jam nėra dar mėn, ten mums instaliavo windowsus legalius ir dabar mums meta tokią lentelę su klaustuku, raskite pagalbos ir peržiūrėkite savo kompiuterį. Sakykite kas tai ir kokia kaina būtų, kad padarytumėte, jog tos lentelės nebūtų. Kompiuteris tikrai nesugedęs, nes naujas ir turi dviem metams garantiją.
Širdingai dėkoju.
Esame Klaipėdoje
Atsakyti
QUOTE(olej @ 2012 11 02, 20:54)
Mano meistras - tikrai esu labai patenkinta, ir kainos is mazesniu, galit pabandyt  tel. 867039550 (as kai reikedavo skambindavau ir vakare, buvo ir savaitgali - tai jokiu problemu, tai man labai didelis pliusas). Meistras Sarunas (jei ka, galit sakyti, kad tel. is Jolantos)  smile.gif

tikrai geras meistras Kaune. gerai nebrangiai sutvarkė 2 kompiuterius
Atsakyti
Sveikutes, galiu rekomenduot tikrai labai patikima kompiuteriu meistra is Kauno (nors mano pazistami jam kompiuterius siuncia ir is kitu miestu) - Donata. Viska labai detaliai paaiskina, malonus, saziningas zmogus, tikrai jokio blogo zodzio nesu apie ji girdejus. Jis ne tik pigiai taiso, taciau galima ir reikiamu detaliu isigyt pigiai. Donato tel nr: +370 68408126 thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti,kiek kainuotų nešioklio klaviatūros pakeitimas?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Galiu rekomenduoti gera kompiuteriu meistra Vilniuje, ismano savo darba, dirba apie 10 metu jau, dirba ir savaitgaliais. Skambindavau ir vakarais, mielai pagelbedavo. Tel. 8652 99907, Vytautas.
Atsakyti
Sveiki! Man reikalingas komp. Meistras Kaune, kuris galetu surinkti naujai stacionaru kompa už 1000 lt. Norėčiau zinoti kas ieitu į sia kaina ! Rašykite į az . 4u.gif
Atsakyti