Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

QUOTE(Mazule @ 2012 01 21, 18:33)
Papasakosiu as jums mano nuotysiu su stacionariu kompu (kuris dabar vel neveikia, tad rasau is seno loptopelio be lietuvisku raidziu...)
Vasara pradejo "pakibti" - vis dazniau... kreipemes i nuolat save reklamuojancia firma mouse. lt - atvaziavo - paeme - pagrind. diskas parejes... - informacija nebesugrazinama - atidave nuoga plika be jokiu programu.......... Jezusmarja kiek vargau, kol viska vel sudejau i kompa, susitvarkiau savo darbo dokumentus, info.............. rudeni vel pradejo strigti - vel pasikvietem - vel issiveze - vel tas pats - pakimba... - po kiek laiko atveze - sako truko kazkokiu failu - idejom - 50 lt - aciu. Ir dar sako "sunaikinkit paemimo ceki"  blink.gif  - o kad jie man atveze ka pristatytu tai ne nesvajok.
Ir stai pries pora savaiciu vel pakimba... - iskvietem - isiveze... geriausias tai ju bendravimo stilius - pasiima ir dingsta. Skambinam kita diena suzinoti kokie reikalai - sako "baikit cia skambinet - bus naujienu - pranesim". Dar po dvieju dienu skambinam - sako viskas - pagr. plokste vel mirus........ sutarem pagalvot, ar dar verta taisyti. Vakar ryte skambinu pasakyti kad aciu - nebereikia - o jie man gieda "kad jau mes keiciam"......... ir pazadejo info sukelti. Na nusispjoviau - tebunie paskutini karta sis idiotizmas. Vel senas - 150 lt.  doh.gif
Na ir ka - atveze vakare - manes nebuvo - prieme mano mama - tai tik inese ir net neprijunge, tik pinigus susirinko. Vel paemimo cekioneprireike, o ir jie jokio nepaliko, jokios garantijos ar pan. Siandien ryte pajungiu - pakibo is karto, kai bandziau ieskoti info diske - bet nera medziagos - nieko neperkele  doh.gif  ............. o kai susinervinus parejau prie kompo dar po 10 min., tai net juodam fone tas Word piesinukas nelakste - kabojo kampe toks visas liudnas...............
Zodziu as pasibaisejus............ inf nera, kompas vel be jokio info, be programu - plikas basas  - viska vel instaliuoti............ bet dar plius ir neveikia  blink.gif

Bandysiu pirmad vel jiems skambinti - bet nezinau ka sakyti..............

Va pasiguodziau  verysad.gif  verysad.gif

Ogoooooo.... unsure.gif
Susiraskit kitus meistrus.... O skambinkit jiems nebent iskolioti ir dar i koki Skundai.lt parasykit:) Cia jau tikrai nenormalu! Taip neturi buti. Arba jie nieko ten nekeicia, o tik perinstaliuoja...arvba nezinau smile.gif) Neduokit jiems daugiau savo kompiuterio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 01 21, 17:42)
Ogoooooo....  unsure.gif
Susiraskit kitus meistrus.... O skambinkit jiems nebent iskolioti ir dar i koki Skundai.lt parasykit:) Cia jau tikrai nenormalu! Taip neturi buti. Arba jie nieko ten nekeicia, o tik perinstaliuoja...arvba nezinau smile.gif) Neduokit jiems daugiau savo kompiuterio smile.gif

Butinai - pirmadieni nuo pat ryto iskolioju ir dar brigada prilupt nusiunciu drinks_cheers.gif
Ir Skundai.lt parasau.......
Akivaizdziai chalturina, labai nemandagiai dirba......... kazkas ten ne taip cool.gif
Atsakyti
kitas būdas susitari su kokia mokesčių inspekcija ar ten ekonomine policija. Išsiskvieti tuos meistriukus, kaip visada sumoki be jokių ten kvitukų ir policija ar VMI juos užtrumpina. O tu dar ir pridedi, kad ne pirmą kartą susimoki taip.
ar taip ar taip š malą jie ir jų paslaugomis daugiau nesinaudosi.
Atsakyti
ieskau meistro sutvarkyt programom KAISIADORYSE, i az, rekomenduokit kas zinot
Atsakyti
Ir man laaabai reik PC (stacionarinio) meistro, nes labai jau sukiai dirbti pradejo verysad.gif

O mano patirtis irgi ne kokia su kai kuriais meistreliais. viskas vyksta mazdaug taip: pasiima kompa pas save, pralaiko para ar ilgiau (bala zino ka ir kokias detales gali ten pasikeisti - juk pati tai nesupranti doh.gif Toliau - as turiu toki konkretu sarasa, ko man reikia mano kompiuteryje, taip kad ir mastyti daug nereik, suinstaliuoji pa pagrindini paketa, po to tas programeles kurias naudoju.
Ir dar, pas mane diskas perskeltas i dvi dalis - vienam failai, kitam programos. Tai p[asitaike tokiu ablauchu, kurie istryne mano failus doh.gif o tada kaukiau kaip vilkas ir liejau asareles verysad.gif Deja, istorija taip baigiasi, kad meistrelis atveze kompa kai namie vyras, ir velgi, ji neprijunge ir nepatikrino kaip veikia, ar viskas yra. Tik skubejo susirinkti pinigus - net daugiau nei taremes, nes neva tai rado daugiau ,,problemu" doh.gif

Gaila neturiu as jo kontaktu - padaryciau gera antireklama jam mad.gif

Tai vat jei kas esat saziningas ir norit bandyti man padeti, galit susisiekti per skaipa linutas_82. Arba ka rekomenduokit Kaune 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaune turiu patikimą kompiuterių meistriuką, kuris ne tik sutvarkys problemą, patars kokią techniką nusipirkti ar padės gauti pigiau, bet ir pakonsultuos nuo A iki Z kaip teisingai elgtis ir tvarkytis su kompiuteriu.

Pati šį kontaktą gavau per rekomendacijas, nė karto nenuvylė, o pataisęs problemą duoda ir garantinį laikotarpį.

Tel: +370 648 17863
Ramunas

mirksiukas.gif
Sekmes.
Atsakyti
Reik meistro jonavoj,bet tokio kad ir detalę pakeist galėtų ne tik programas tvarkytų.gal kas žinot tokį?
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2012 03 15, 16:09)
Reik meistro jonavoj,bet tokio kad ir detalę pakeist galėtų ne tik programas tvarkytų.gal kas žinot tokį?

jei reikia detales keist patariu ieškot kokios nors firmos nes jie turės didesnį pasirinkimą nei tie kurie važinėja į namus. imonių katalogas
Atsakyti
QUOTE(PCsaulius @ 2012 03 18, 16:12)
jei reikia detales keist patariu ieškot kokios nors firmos nes jie turės didesnį pasirinkimą nei tie kurie važinėja į namus. imonių katalogas

Nereikia taip iš kart nurašyti meistrų. Jie lygiai taip pat gali nupirkti dalį iš parduotuvės. Tik tas tvarkymas kliento namuose yra patogus tik klientui, o jei kompiuterį išsiveža, tai pilnai gali padaryti ką ir firmos.
Taip pat, galima dėl norimos pirkti dalies, ar kompiuterio pasitarti su mažesnės kompiuterių parduotuvės darbuotojais, kurie dažnai supranta, ką šneka, o ne tiesiog perša jau surinktus kompiuterius.
Taip pat, toms, kurioms labai nesiseka su meistrais patariu išsikelti(jei tai įmanoma) svarbius failus, prieš atiduodant kompiuterį. Maža ką, gal meistras kreivom rankom ištrynęs jūsų duomenis ir padarys kažkokią nuolaidėlę, bet savo nuotraukų, ar kitų svarbių failų nebesusigražinsit.
Atsakyti
Jeigu kam reikia pagalbos Kaišiadorių rajone su kompiuteriais, sistemų perdiegimu, detalių paketimu - rašykite AŽ. Tvarkau jūsų namuose.

Atsakyti
Laba diena 4u.gif ieškau gero ir nebrangininko meistro Vilniuje.
Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie gero ir nebrangininko kompiuterių meistro paieškų Vilniuje, siūlyti į a/ž
Atsakyti