Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

50lt kaip nuo savo zmogaus yra normalu. nereikia isnagleti..
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2012 01 11, 13:23)
50lt kaip nuo savo zmogaus yra normalu. nereikia isnagleti..

čia ne labdara
Atsakyti
O kiek,tiesiog idomu,is svetimu uz kompo perinstaliavima imate,jei is savu,ne maziau kaip 50 lt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 01 11, 13:44)
O kiek,tiesiog idomu,is svetimu uz kompo perinstaliavima imate,jei is savu,ne maziau kaip 50 lt? smile.gif

savas ne savas,kaina nuo to nesikeicia... reitingai tokie pat... uz laptopo apie ~100,stacionaraus pigiau...
Atsakyti
QUOTE(Denis @ 2012 01 11, 11:32)
uz 50lt as net nesikelciau is lovos,joks save gerbiantis meistras uz tiek nedirba... studentas galbut uz tiek ir padarytu....

Tai įsivaizduoju dažnai lovoje tenka voliotis. biggrin.gif Žmonės per visą dieną 100 litų neuždirba, o jis norėtų už kelių mygtukų paspaudimą 100 litų paimt. lotuliukas.gif
Kažkada ir aš galvojau, kad Windowsus perinstaliuoti reikia aukštojo išsilavinimo, bet kai sužinojau kaip tai daroma tai dabar ir 10 litų pagailėčiau, o kadangi niekas už 10 litų to nedaro, tai pats persiinstaliuoju.
O tas pasakymas "save gerbiantis meistras", tai išvis čia kietai skamba. biggrin.gif Kas antras penktokas pasižiūrėjęs jutubę, kaip instaliuoti Windus, per pusvalandį gali tapti tokiu "save gerbiančiu meistru" ir kaimynei už šokoladuką perinstaliuoti kompą. biggrin.gif Gerai čia pavarei 100 litų. biggrin.gif Na bet jei atsiranda tokių kurie moka, tai kodėl nepaėmus.
O šiaip, vaikai, išmokyt daryti Windų kopijas su Acronis, ar panašiomis programomis. Sistemos atsatymas trunka 5 - 10 minučių ir nereik 100 litų mokėt "save gerbiančiam meistrui". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Firefox @ 2012 01 11, 22:45)
Tai įsivaizduoju dažnai lovoje tenka voliotis.  biggrin.gif  Žmonės per visą dieną 100 litų neuždirba, o jis norėtų už kelių mygtukų paspaudimą 100 litų paimt.  lotuliukas.gif
Kažkada ir aš galvojau, kad Windowsus perinstaliuoti reikia aukštojo išsilavinimo, bet kai sužinojau kaip tai daroma tai dabar ir 10 litų pagailėčiau, o kadangi niekas už 10 litų to nedaro, tai pats persiinstaliuoju.
O tas pasakymas "save gerbiantis meistras", tai išvis čia kietai skamba.  biggrin.gif  Kas antras penktokas pasižiūrėjęs jutubę, kaip instaliuoti Windus, per pusvalandį gali tapti tokiu "save gerbiančiu meistru" ir kaimynei už šokoladuką perinstaliuoti kompą.  biggrin.gif  Gerai čia pavarei 100 litų.  biggrin.gif  Na bet jei atsiranda tokių  kurie moka, tai kodėl nepaėmus.
O šiaip, vaikai, išmokyt daryti Windų kopijas su Acronis, ar panašiomis programomis. Sistemos atsatymas trunka 5 - 10 minučių ir nereik 100 litų mokėt "save gerbiančiam meistrui".  biggrin.gif

po tokiu "penktoku" kuriems viskas įdomu man darbo tik daugėja ir sistemos atstatymas kainuoja dvigubai, dar nemačiau tokio idioto kuris savo įmones buhalterinius/apskaitos duomenis patikėtu penktokui, kiekvienas turi dirbti savo darbą, niekur užsieni taip nėra, kaip Lietuvoje,"visu galu meistrai"...
Atsakyti
QUOTE(Denis @ 2012 01 11, 23:05)
po tokiu "penktoku" kuriems viskas įdomu man darbo tik daugėja ir sistemos atstatymas kainuoja dvigubai, dar nemačiau tokio idioto kuris savo įmones buhalterinius/apskaitos duomenis patikėtu penktokui, kiekvienas turi dirbti savo darbą, niekur užsieni taip nėra, kaip Lietuvoje,"visu galu meistrai"...

Kalba eina ne apie buhalterija ir apskaita, o apie windows'u perinstaliavima smile.gif

mastau.gif

Paskutini karta, Kaledu antra diena, nuejusi i svecius (grubiai skaiciuojant) perinstaliavau per 1 valanda. Na, gal kiek daugiau uztruko, nes su prisedimais prie Kaledu stalo biggrin.gif Prie to pacio suinstaliavau ko prase...narsykle, skype, antivirusine, office'as, archyvavimo programa, daemond...dar kazkas... Na, gal ir pora valandeliu uztruko darbas...
Ir uz tai sakote, reikia paimti minimum 100 litu? smile.gif
Jus, tikriausiai, is tu "meistru" kur rasiau - ilgai "dirba", sunkiai "dirba", o apie tai nenutuokiantis zmogus ir susimoka.
P.S.: pasikartosiu - kalbam tik apie perinstaliavima, nes tai lengviausias budas ispresti problema.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 01 12, 01:49)
Kalba eina ne apie buhalterija ir apskaita, o apie windows'u perinstaliavima smile.gif

mastau.gif

Paskutini karta, Kaledu antra diena, nuejusi i svecius (grubiai skaiciuojant) perinstaliavau per 1 valanda. Na, gal kiek daugiau uztruko, nes su prisedimais prie Kaledu stalo biggrin.gif Prie to pacio suinstaliavau ko prase...narsykle, skype, antivirusine, office'as, archyvavimo programa, daemond...dar kazkas... Na, gal ir pora valandeliu uztruko darbas...
Ir uz tai sakote, reikia paimti minimum 100 litu? smile.gif
Jus, tikriausiai, is tu "meistru" kur rasiau - ilgai "dirba", sunkiai "dirba", o apie tai nenutuokiantis zmogus ir susimoka.
P.S.: pasikartosiu - kalbam tik apie perinstaliavima, nes tai lengviausias budas ispresti problema.

jūsų visai tai neliečia kiek aš imu, ir koks čia išvis jūsų reikalas gilintis i kito verslo peripetijas, diskusija baigta!
Atsakyti
Nu nežinau, imti 100 lt už kompiuterio perinstaliavimą, tai absurdas manyčiau. Visada imu 40-50 lt už windows sistemos perrašymą, antivirusinės įrašymą, ir offiso įrašymą. jei žmogus pageidauja linux sistemos - darau nuolaidas.
Atsakyti
DuoDuo nde, gal galite pasakyti, kokie čia windowsai su ofisu persiinstaliuoja per vieną valandą (praktiškai). Mano MB net su neprisėdimais gaunasi žymiai ilgiau...o kur dar info perrašymas iš kompo į išorinį, iš išorinio į kompą...
nu bet 100 Lt už tokį dalyką lupti...ir atsiranda tokių, kurie tiek moka?
MB kaip sako "gėlių ir saldainių negeriu". Tai vat stovi bariukas pilnas vynelio, kurio vertė maximoj nuo 20 Lt iki 60 Lt. Čia tik paskutiniu metu, prieš naujus kažkaip visi viskiu atsidėkodavo ir įtariu kas apie tai užuominas mėtė lotuliukas.gif kad vynas jau atsibodo
Atsakyti
QUOTE(edangra @ 2012 01 13, 00:58)
DuoDuo nde, gal galite pasakyti, kokie čia windowsai su ofisu persiinstaliuoja per vieną valandą (praktiškai). Mano MB net su neprisėdimais gaunasi žymiai ilgiau...o kur dar info perrašymas iš kompo į išorinį, iš išorinio į kompą...
nu bet 100 Lt už tokį dalyką lupti...ir atsiranda tokių, kurie tiek moka?
MB kaip sako "gėlių ir saldainių negeriu". Tai vat stovi bariukas pilnas vynelio, kurio vertė maximoj nuo 20 Lt iki 60 Lt. Čia tik paskutiniu metu, prieš naujus kažkaip visi viskiu atsidėkodavo ir įtariu kas apie tai užuominas mėtė lotuliukas.gif kad vynas jau atsibodo

windows 7 tikrai labai greitai instaliuojasi (jeigu viskas vyksta sklandziai). Ofisas taip pat :)Is anksto turiu pasiruosusi reikalingiausiu programu install'us flashe.
Pamenu, kai reikedavo instaliuoti XP, vat tie tai uztrunka ilgai.
O del info perkelimo, tai jau cia nebent reikalui esant. Man to daryti dar neteko, nes visada perspeju, kad issikeltu kas reikalinga i kita diska, arba isorini.
Dar pastebejau toki dalyka, kad kuo spartesnis kompiuteris, tuo greiciau instaliuoja.

g.gif net susimasciau...negi taip laikas greitai lekia instaliuojant windowsus, kad man atrodo labai greitai biggrin.gif
Sekanti karta uzfiksuosiu, kiek trunka tas reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 13 sausio 2012 - 02:17
Papasakosiu as jums mano nuotysiu su stacionariu kompu (kuris dabar vel neveikia, tad rasau is seno loptopelio be lietuvisku raidziu...)
Vasara pradejo "pakibti" - vis dazniau... kreipemes i nuolat save reklamuojancia firma mouse. lt - atvaziavo - paeme - pagrind. diskas parejes... - informacija nebesugrazinama - atidave nuoga plika be jokiu programu.......... Jezusmarja kiek vargau, kol viska vel sudejau i kompa, susitvarkiau savo darbo dokumentus, info.............. rudeni vel pradejo strigti - vel pasikvietem - vel issiveze - vel tas pats - pakimba... - po kiek laiko atveze - sako truko kazkokiu failu - idejom - 50 lt - aciu. Ir dar sako "sunaikinkit paemimo ceki" blink.gif - o kad jie man atveze ka pristatytu tai ne nesvajok.
Ir stai pries pora savaiciu vel pakimba... - iskvietem - isiveze... geriausias tai ju bendravimo stilius - pasiima ir dingsta. Skambinam kita diena suzinoti kokie reikalai - sako "baikit cia skambinet - bus naujienu - pranesim". Dar po dvieju dienu skambinam - sako viskas - pagr. plokste vel mirus........ sutarem pagalvot, ar dar verta taisyti. Vakar ryte skambinu pasakyti kad aciu - nebereikia - o jie man gieda "kad jau mes keiciam"......... ir pazadejo info sukelti. Na nusispjoviau - tebunie paskutini karta sis idiotizmas. Vel senas - 150 lt. doh.gif
Na ir ka - atveze vakare - manes nebuvo - prieme mano mama - tai tik inese ir net neprijunge, tik pinigus susirinko. Vel paemimo cekioneprireike, o ir jie jokio nepaliko, jokios garantijos ar pan. Siandien ryte pajungiu - pakibo is karto, kai bandziau ieskoti info diske - bet nera medziagos - nieko neperkele doh.gif ............. o kai susinervinus parejau prie kompo dar po 10 min., tai net juodam fone tas Word piesinukas nelakste - kabojo kampe toks visas liudnas...............
Zodziu as pasibaisejus............ inf nera, kompas vel be jokio info, be programu - plikas basas - viska vel instaliuoti............ bet dar plius ir neveikia blink.gif

Bandysiu pirmad vel jiems skambinti - bet nezinau ka sakyti..............

Va pasiguodziau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 sausio 2012 - 17:36