Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

sveiki, ka galejau pratrinti kompe, kad instaliuojant zonealarm ismeta tokia lentele su uzrasu: /windows/system32/zonelabs/vsmon.exe is not a valid win32 application.
Atsakyti
Sveikos,

Galiu parekomenduoti meistrą Marių. Puikus meistras thumbup.gif , atvyksta į namus, pagelbėja telefonu, jei smulkmenos kažkokios neaiškios arba prisijungia per nuotolį ir sutvarko. dirba ir savaitgaliais. Komunikabilus, kas retai buna su meistrais smile.gif) doh.gif - atsiseda, padaro nesuprasi ka ir nepaaiskines, ka patvarke paima pinigus..
na pas jį windows perrašymo kaina su visomis kitomis reikalingomis programomis - office, acrobat reader, mp3 ir pan. - 60 LTL. jeigu tik pačius windows be papildomų programų - 40 LTL.
Veiksmas vyksta Kaune ir aplink jį.

www.skreitinukas.lt
Atsakyti
Man reikia laptopo ax.gif Aišku tik viena, kad tikrai neapsimokės parduoti tokiu budu. Taspats kas nunešt į lombardą. Duos 50lt jei laptopas ne pirmos jaunystės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DziNNy @ 2010 10 14, 05:44)
Kažkur bėda su hardwaru po kritimo. Reik ardyt ir žiūrėt. Mano vyras tokius tvarko Vilniuj. Neišardžius bus neaišku, kame bėda ir ar lengvai pataisoma. (;
Greičiausiai hdd(kietasis diskas) susitrenkė. Jis jautriausias sutrenkimam. Jei jis tai nelabai brangus tvarkimas. Aišku jei sąžiningas meistras
Atsakyti
sveiki,

kadangi cia rekomendaciju skyrelis, tai galiu parekomenduoti puiku meistriuka! jis dirba Klaipedoje, Gargzduose, Klaipedos rajone. Atvaziuoja i vieta jei reikia, prekiauja tiek naujais, tiek padevetais kompais, taip pat superka senus. Komunikabilus, paaiskina kas kaip, pataria! Kadangi dirba sau, tai makliu nedaro....manau! smile.gif kam idomu, rasykit i az, duosiu tel. nr.
Atsakyti
reikia kompiuteriui acer pakeisti akumuliatoriaus ikrovimo lizda. veiksmas kaune. jai yr koks meistras gali i az parasyt
Atsakyti
Visada padėsiu rašykit perkraukmk@gmail.com .

Dirbu individualiai. Prieš atlikdamas darbus, visada pasitariu su klientu.

Kompiuteriu meistras
Vilnius
Atsakyti
Jai kam reikia galiu parekomenduoti zmogu kuris perinstaliuoja windows, iraso programas tikrai nebrangiai.
i a.z. prasom del kontaktu Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinkaja18: 27 lapkričio 2010 - 20:37
ir aš galiu įrtašyti ir kai esu geroje nuotaikoje ar darau kokio partnerio reklama tai ir už dyka tai padarau ir netik yrašau smile.gif
nu ar vilniuje problemos su meistrais?
Atsakyti
Sveiki.
Nesiojamame kompiuteryje HP Pavilion DV 6000 serijos,iš pradžių dingo
bevielė tinklo plokštė,o paskui sugedo ir vaizdo plokštė. Manau,kad
reikė remontuoti motininę plokštę. Gal kas žino kas galėtų man jį suremontuoti?Kiek kainuotų man jos remontas?Procesorius AMD.
Atsakyti
norejau paklausti jusu, gal zinot kas gali buti ijungus loptopa pasikrauna bios sektiek ir uzstringa nieko daryt neleidzia ir dar caksi ten kur yra kietasis diskas.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 12 26, 22:44)
Man padejo buten is sito forumu bernas, labai geras,no as pameciau tel.num. KITU nenoriu  biggrin.gif

mano kaimynei konfiskavo kompa nes jis buvo pas nelegalų meistra
ji jau virš pusę metų neirodo kad ji tuom reikalu nesusijusi
nenudek wink.gif
Atsakyti
Sveiki. Atejau pasiskusti biggrin.gif

Mano senuciukas laptopas pradejo strigineti, pakibti ir panasiai tai ieskojau firmos, kuri taiso kompus. Susiradau "Matrix" (Vilniuje) ir nunesiau. Ko geriau buciu nedarius doh.gif Pasakiau kas jam yra, tai vaikinas sako ok patvarkysiu.
Viska "patvarke" per 2 val. Pratryne antivirusines (nes 2 buvo ir jos tarpusavu pjovesi), dar kazka pratryne ir vsio. Uz ka sumokejau 50 lt. Cia kaip ir viskas tvarkoj but. Bet... Jokio cekio negavau, nei atlikti darbai surasyti, nei kvitas uz paimtus pinigus. Bernuzelis isidejo viska sau i kisene. Todel ir padaryti skubejo. Nes windows perinstaliuoti nepasiule, mat ji laikas spaude, norejo kuo greiciau padaryti (mat sestadienis buvo). Paklausiau apie virusus, tai sako ilgai uztruktu kol isvalyciau. O as juk norejau, kad butu kompas patvarkytas normaliai, nesvarbu, kad senokas. sakiau padarykit viska, kad gerai veiktu. Bet jam svarbiau buvo "patvarkyti" per ta sestadieni ir, kad as pasiimciau ta pacia diena jam esant. kadangi ta pacia diena pasiimti negalejau, tai pasake pries pasiimant paskambinti jam, kad jis butu vietoje. Kai pasakiau, kad gali gi kitam darbuotojuo palikti tai kazka numyke. Viskas man aisku buvo... O as specialiai nesiau firmai ne fiziniam asmeniui, norejau tvarkymo garantijos. O gavau suda.... doh.gif
Dabar mano kompas ir toliau taip prastai veikia, nes nieko nebuvo padaryta. Jam reikia perinstaliuoti Windows. O prasitrinti nereikalingas programas as ir pati moku, matyt galvojo, kad as blondine.
Tai galvoju ar eiti aiskintis atgal ar susirasti zmogu kurs perinstaliuotu. bet ir vel pinigus teks moketi..
Atsakyti