Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

Būtų įdomu sužinoti kokių meistrų Panevėžy.
Norėčiau, kad perrašytų windows.
Atsakyti
Turiu didelę problemą verysad.gif Nulūžo kompo pagrindinis diskas su visom nuotraukom verysad.gif Gal žinote gerą meistrą, kuris sugebėtų jas atkurti? verysad.gif Kiek, kaži, kainuotų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2010 08 09, 21:39)
Turiu didelę problemą  verysad.gif  Nulūžo kompo pagrindinis diskas su visom nuotraukom  verysad.gif  Gal žinote gerą meistrą, kuris sugebėtų jas atkurti?  verysad.gif  Kiek, kaži, kainuotų?  g.gif

O niekas nesiūlė daryti atsargines kopijas?
Atkūrimo kaina priklauso nuo hdd problemos. Gal užteks prie kompo pajungti kaip papildomą hdd. O jeigu nulūžo elektronika ar mechanika tuomet kainos ...
Atsakyti
Laba 4u.gif ,
gal kas gali parekomenduot gera kompiuteriu remonto firma,reik nesiojamo kompiuteriui ekrana keist, suduzo verysad.gif
But gerai i az 4u.gif
Atsakyti
o man pc tvarko mano berniukas informatikas smile.gif ir perraso "langus", ir isvalo, ir laptopo dulkes isvalo smile.gif kompus perrinkineja ir detales keicia biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galžinot, kas galėtų ASUS kompiuteriui pakeisti vaizdo plokštę? Kiek mėn. garantija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varaud @ 2010 09 20, 12:49)
Sveiki,
Galžinot, kas galėtų ASUS kompiuteriui pakeisti vaizdo plokštę? Kiek mėn. garantija? smile.gif

As zinau taciau imonė Klaipėdoje, o kompiuteris stacionarus ar nesiojamas?
O garantija gali būti nuo 1 metų iki 3, viskas priklauso nuo kompiuterio ir zinoma vaizdo plokstės.
Atsakyti
Laba,
reik perasyti programa vietoj Linux imest windausus 4u.gif
Butu Kaunas,rasykit i az mirksiukas.gif

Mokeciau iki 50lt
Atsakyti
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti pas ką reiktų kreiptis Šiauliuose ar Mažeikiuose kas greit, gerai ir už prieinamą kainą sutvarkytų kompo ekraną. Užtemo ir tiek žinių verysad.gif .
Atsakyti
sveikos.gal man kas gali padeti?mudu su vyru nesuprantam,pas ji,darbiniam kompiuteryje veikia ausines,o mano nenesiojamame nieko neveikia.ypac ausines mums reikalingos skype. ax.gif .nors pati domiuosi kompiuteriais ir susitvarkau,bet to dalyko niekaip g.gif .gal koloneles trukdo ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 10 08, 12:05)
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?

Kažkur bėda su hardwaru po kritimo. Reik ardyt ir žiūrėt. Mano vyras tokius tvarko Vilniuj. Neišardžius bus neaišku, kame bėda ir ar lengvai pataisoma. (;
Atsakyti