Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

QUOTE(Donata444 @ 2010 03 09, 10:56)
Neradau naujos kompiuterio problemu temos,o sena jau uzdaryta  verysad.gif Gal kazkas gales man padet 4u.gif Mano kompiuteris nedirba be pakrovejo. Pakrovejas nekrauna baterijos tiesiog kiek suprantu. Istraukiu laida ir iskarto issijungia...Ka daryt?Gal kazka nustatymuose reikia pakeist? blush2.gif

paprasčiausia būtų pasiskolint veikiantį akumuliatorių (ar komp. salone ar pas meistrus pabandyti)- įsitikinti,kad akume problema. O paskui jau kažkokios išvados pareis... g.gif
Atsakyti
Sveiki.

Būčiau labai dėkinga, jei kas rekomenduotų patikimą žmogų Vilniuje sutvarkyti pc "smegenis". Užpuolė mane visokios zarazos, nebesusitvarkau... Geriau į AŽ, nes matau, kad čia raganų medžioklė vyksta smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

kreipiuosi į tamsteles, gal atsiras, kas padės. Problema yra tokia, kad SM mano Moziilloje pasidarė labai mažo formato (Gmail irgi). Atsimenu, buvau kažkas nuspaudus, kad su pelės ratuku staiga pradėjo reguliuotis raidžių dydis. Nu ir kažkaip visai netyčia išsireguliavo, nebegaliu susitvarkyti... Na, kad įsivaizduotumėt, parodau vaizdą per Mozillą ir per IE

Išsireguliavęs šriftas

user posted image

NEišsireguliavęs

user posted image

Ką daryti??? doh.gif
Atsakyti
Rodymas --> Mastelis --> Originalus
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 03 14, 20:56)
Labas vakaras,

kreipiuosi į tamsteles, gal atsiras, kas padės. Problema yra tokia, kad SM mano Moziilloje pasidarė labai mažo formato (Gmail irgi). Atsimenu, buvau kažkas nuspaudus, kad su pelės ratuku staiga pradėjo reguliuotis raidžių dydis. Nu ir kažkaip visai netyčia išsireguliavo, nebegaliu susitvarkyti... Na, kad įsivaizduotumėt, parodau vaizdą per Mozillą ir per IE

Išsireguliavęs šriftas

Aš visad naudojuosi šita mozillos funkcija, labai patogu, šriftas didinasi mygtukų kombinacija ctrl + mažinasi cntr -
Atsakyti
gal as ne i tema,bet gal kas pades:turiu pasto dezute info.reikia nusiusti nuotraukas.sukeliu viska kaip priklauso paspaudziu siusti islenda geltonas uzrasas,kad laiskas sekmingai nusiustas.bet jug negali su nuotraukom akimirksniu nusiusti.beto tarp isiustuju to laisko nerodo.kol turejau senus vindausus viskas buvo gerai.kame reikalas g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Pazystu viena kompu meistriuka, labai fainas, gerai sutvarko kompa ir nuosirdziai pataria kas ir kaip. Man net padejo nusipirkti, geresniu parametru uz padoria kaina, tai labai dziaugiausi thumbup.gif thumbup.gif Jei kam iskils problemu, rasykit i AZ, atsiusiu jo tel num. Cia Siauliuose, bet kiek zinau ir Joniskyje darbuojas
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie ''service net'' ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 04 birželio 2010 - 12:51
Galiu rekomenduoti labai gera kompiuteriu meistra, Vilniuje!!! mirksiukas.gif

Zinau ne viena atveja, kuomet sutvarke net tokius kompiuterius, kokiu nesutvarke kompiuteriu prieziuros salonuose. thumbup.gif
Tvarko greitai, kokybiskai, yra garantijos, nes dirba legaliai, turi savo imone. Yra didele darbo patirtis. Kaip zmogus yra labai mielas ir be galo saziningas.

Taipogi gali teikti profesionalia pagalba renkantis kompiuteri, ko nesulaukiau kompiuterius pardavinejanciuose salonuose doh.gif Man parinko butent toki kompiuteri, kokio man ir reikejo pagal mano poreikius ir uz padoria kaina. Net nedvejodama ji ir nusipirkau is sio meistro! Jau 2 metus esu patenkinta siuo kompiuteriu. Viskas dirba sklandziai.
Kiek rekomendavau savo pazistamiems, niekas nebuvo nusivyle thumbup.gif

Kam reiks pagalbos, rasykite, mielai duosiu jo tel. numeri . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazia @ 2010 06 04, 15:03)
Galiu rekomenduoti labai gera kompiuteriu meistra, Vilniuje!!!  mirksiukas.gif

Zinau ne viena atveja, kuomet sutvarke net tokius kompiuterius, kokiu nesutvarke kompiuteriu prieziuros salonuose.  thumbup.gif
Tvarko greitai, kokybiskai, yra garantijos, nes dirba legaliai, turi savo imone. Yra didele darbo patirtis. Kaip zmogus yra labai mielas ir be galo saziningas.

Taipogi gali teikti profesionalia pagalba renkantis kompiuteri, ko nesulaukiau kompiuterius pardavinejanciuose salonuose  doh.gif  Man parinko butent toki kompiuteri, kokio man ir reikejo pagal mano poreikius ir uz padoria kaina. Net nedvejodama ji ir nusipirkau is sio meistro! Jau 2 metus esu patenkinta siuo kompiuteriu. Viskas dirba sklandziai.
Kiek rekomendavau savo pazistamiems, niekas nebuvo nusivyle  thumbup.gif

Kam reiks pagalbos, rasykite, mielai duosiu jo tel. numeri .  mirksiukas.gif

Kompiuterius tvarkančios įmonės, nebūtinai turi verstis kompiuterių pardavimų. Jei kas jau tvarko, tai tegul tvarko padoriai, o kas pardavineja tegul pardavineja. JUK BMS netvarko kompų, bet pas juo perka dažnas. Jei jie nepažįstami tavo, o pardavinėja ir taiso, tai tuomet visiems maloniau parduoti ir daugiau uždirbti nei taisyti.
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2010 06 04, 12:51)
kokie atsiliepimai apie ''service net'' ?

O kas nutiko? Jei kompiuteris garantinis, ir to gamintojo garantinį aptarnavimą atlieka jie - bendrauti reikės su jais smile.gif Detalių tiekimas greitas. Todėl neteks labai ilgai laukti, jei ne koks retesnis gedimas. Patikima įmonė ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filomena S: 04 birželio 2010 - 22:26
galiu rekomenduoti viena savo drauga, jeigu kam reikia kazkokios pagalvos su kompiuteriu vilniuje. thumbup.gif tikrai viska gerai sutvarko, windowsus su visom reikalingom programom suinstaliuos uz 30lt thumbup.gif pades isvalyti nuo virusu ir kitais klausimais. gyvena seskineje, bet galima susitarti buti ir pavaziuoti. telefoniukas susisiekimui. 860788812 (donatas)
Atsakyti
Turiu labai fainą meistriuką kur biškį kas, pakonsultuoja ir visai pigiai sutvarko, ir pats visai nieko bigsmile.gif biggrin.gif paskutinį kartą įrašė windowsus už 30lt, ir šiaip jei reikia per nuotolį iš bet kokio miesto prisijungia prie mano kompiuterio jei kas smulkiai tai sutvarko per nutolį.
O taip tai turėjau istoriją, kad mano kompas keturis mėnesius keliavo per meistrus, sumokėjau kelis šimtus litų už taisymą, kurą, nes taisė per kelis miestus, žodžiu ir atgavau kompą sugedusį kaip ir buvo, jis visada persikraudinėdavo... tai šis meistras atvažiavo ir sutvarkė ko tie plėšikai nepadarė,.. Tai vat nuo to laiko aš vis pas jį ir taisausi smile.gif
Todėl rekomenduoju visiems smile.gif kontaktų, jei reikia rašykit į až wink.gif
Atsakyti