Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio meistrai

QUOTE(zifara @ 2009 12 25, 21:05)
Tai meistras visagalis gal galetu patart ar imanoma dar tuos diskus is kur nors atkast, ar jau amen jiems?

Iš tokių aprašymų nieko negalima suprast, bet tikriausiai nieko rimto nepadarė.
Atsakyti
Tai ir sakau: isjunginejo grotuva, ir rodymo juostoje (apacioje) paspaude kad istraukti saugiai USB. Ir vietoj to kad su kairiu klavisu paspaude desiniji ir gavosi kad pasalint siuos diskus. Neisivaizduoju kaip juos atkurt...
Atsakyti
zifara, o tie G ir E diskai nėra atkuriami tada, kai į kompą įkišamas USB? nes realiai tai taip turėtų būt. pabandykit įdėti kitą daiktą per USB jungtį ir žiūrėti, kas vyksta.
Atsakyti
Taip ir yra jie atsiranda,bet anksciau jie visada budavo.
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2009 12 26, 20:30)

tai ir nesijaudinkit, nes jei atsiranda, kai prijungiat kažką, vadinasi jie nedingo. ir šiaip, jie savy neturi jokios informacijos išskyrus tuos atvejus, kai yra įvedami į PC :}
Atsakyti
Tai esme ir yra tame kad jie pasidare tai matomi tai nematomi. Siandien vel rodo kad visi yra. Tasyk visai buvo dinge rode tik C ir D diskus. Aciu uz nuraminima, nes mazasis visa laika ka nors padaro taip, kad fear.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2009 12 27, 12:17)

C ir D yra pagrindiniai diskai, bent jau dažniausiai taip būna. o visi kiti yra tiesiog papildomi, kurie atsiranda įvedus kažkokius įrenginius papildomus (CD, USB ir pan.). taip kad galite būti rami ateičiai 4u.gif
Atsakyti
MAn skubiai reikia pereinstaliuoti windowsus xp, (HP pavilion dv6000), gal kas patartu pas ka kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 12 30, 17:00)
MAn skubiai reikia pereinstaliuoti windowsus xp, (HP pavilion dv6000), gal kas patartu pas ka kreiptis?

Pasiskaityti šitą ir kreiptis į save smile.gif
http://mantas.malciu...liuoti-windows/
Atsakyti
O kada reikia perinstaliuoti windowsus? blush2.gif Gal ir man reikia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2009 12 30, 17:24)
O kada reikia perinstaliuoti windowsus?  blush2.gif  Gal ir man reikia....  verysad.gif

Jei nežinai, ar reikia, tai tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote nebloga ir nebrangininka kompu meistriuka Kedainiuose? Brukstelkit i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti