Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikutes, gal galite rekuomenduoti kokia sodyba vestuvem prie ezero( 40 zmoniu). Geriau butu arciau Vilniaus, bet ir kokie 100 km., der nieko baisaus.
Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Galeciau pasiulyti Vaidotu maluna, tik jis prie upes.
Kazkur 15 km. nuo Vilniaus
Atsakyti
Vaidotu malunas nelabai tinka, nes mes ruosemes dvi dienas sveti ir dar su nakvyne, tai l.brangiai iseis smile.gif Ir visdelto noretusi prie ezero smile.gif
bet vistiek aciu
Atsakyti
mes taip pat ieškome vietos, bet dar tik adresiukus ir telefoniukus susirinkau, teks kurią dienelę pasiaukot ir pasivažinėt, pasižvalgyt. Pati esu iš vaidotų ir žiūriu, kad Vaidotų malūnas visai populiarus ir atsiliepimai neblogi. O mane dar domina, gal kas ką girdėjot apie restoraną "Lakštingala" Vingio parke. na ar šiaip kokią vietelę50-čiai žmogėnų. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Migluzee @ 2005 02 16, 17:16)
mes taip pat ieškome vietos, bet dar tik adresiukus ir telefoniukus susirinkau, teks kurią dienelę pasiaukot ir pasivažinėt, pasižvalgyt. Pati esu iš vaidotų ir žiūriu, kad Vaidotų malūnas visai populiarus ir atsiliepimai neblogi. O mane dar domina, gal kas ką girdėjot apie restoraną "Lakštingala" Vingio parke. na ar šiaip kokią vietelę50-čiai žmogėnų. Ačiū

Man asmeniskai ten per brangu pasirode
Atsakyti
o gal ka nors esate girdejusios apie Saules zieda Nemencines pl.? ***** jau uzsisakeme ten sale, bet dabar jau is keliu zmoniu nekokius atsiliepimus girdziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2005 02 17, 08:41)
o gal ka nors esate girdejusios apie Saules zieda Nemencines pl.? ***** jau uzsisakeme ten sale, bet dabar jau is keliu zmoniu nekokius atsiliepimus girdziu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na nenoriu baisiai liudinti, bet as vienose vestuvese dalyvavau, kaip tik jos ten buvo svenciamos. Buvo karsta vasaros diena ... o pas juos saldytuvai sugedo, ir kazkaip issyk visi ... tai isivaizduok kokia buvo maisto kokybe doh.gif valgyti nieko negalejom .... Ir dar esu girdejusi, kad su jais ten susitari viena kaina, o galutiniam rezultate jis uzgieda ciut didesne ....
Tai gal jei tik yra galimybe pasiieskokit kitos alternatyvos g.gif
Atsakyti
siaip jau ir as nelabai kokius atsiliepimus girdejau apie ta saules zieda. pagrinde visos bedos ten su maistu. labai jau ne koks. bent pries 3-4 metus taip buvo. pazistama pasakojo, kad vietoj visokiu mandru salotu, kurios buvo zadetos, atnese pavytusiu salotu lapu, agurku ir pomidoru.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2005 02 17, 08:41)
o gal ka nors esate girdejusios apie Saules zieda Nemencines pl.? ***** jau uzsisakeme ten sale, bet dabar jau is keliu zmoniu nekokius atsiliepimus girdziu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Atsargiai ten su jais. Maisto kokybe palyginus dar nieko su tuo, kas atsitiko musu draugams. Jie ten sale issinuomojo dar sausio menesi, o vestuves kele rugpjuti. Ir stai savaite iki vestuviu jiems paskambina ir pasako....... kad sales nera blink.gif blink.gif blink.gif Teisingiau paskambino pati jaunoji noredama galutinai suderinti meniu. Tada jai naujiena ir pasake. O patys ar butu paskambine ir kada, tai neaisku.
Atsakyti
Saruno viesbutyje kaina 75 lt su truputi alkoholiu. Kitose kavinese irgi panasiai. Apie 50-60 litu, priklauso nuo meniu, zmoniu, dienu.
Mes greiciausiai svesim Ukmergej. turetu kainos buti daug mazesnes. tikiuosi surasti jaukia salyte ir ja graziai papuosti clap_1.gif. Gal Vaziuosim kita savaitgali apziureti.
Bet jeigu ten valgyklu tipo kavines, tai jokie uosviai manes neikalbes taip taupyti. nono.gif Geriau tada maziau sveciu kviesiu...
Gal kas zino Ukmergej kokia sodybele ar jauku restorana??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgNeliuke: 18 vasario 2005 - 17:02
QUOTE(Atėnė @ 2005 02 17, 17:31)
Atsargiai ten su jais. Maisto kokybe palyginus dar nieko su tuo, kas atsitiko musu draugams. Jie ten sale issinuomojo dar sausio menesi, o vestuves kele rugpjuti. Ir stai savaite iki vestuviu jiems paskambina ir pasako....... kad sales nera blink.gif  blink.gif  blink.gif  Teisingiau paskambino pati jaunoji noredama galutinai suderinti meniu. Tada jai naujiena ir pasake. O patys ar butu paskambine ir kada, tai neaisku.

Atene, mes tai avansa jau sumokejome, tai gal nelabai gali pasakyti, kad sales nera. O tai kaip tavo draugai irgi avansa buvo sumokeje?
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2005 02 21, 10:24)
Atene, mes tai avansa jau sumokejome, tai gal nelabai gali pasakyti, kad sales nera. O tai kaip tavo draugai irgi avansa buvo sumokeje?

Taip! Jie avansa buvo sumokeje! Siulau tai bobai pasakyti, kad internete skaitete tokius atsiliepimus ir paklausti ”tikimes mums taip nebus”.
Atsakyti