Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Aero @ 2006 02 23, 10:38)
Na ką, paprotino mane forumo moderatoriai, kad ne ten savo klausimą uždaviau, tai dabar, tikiuosi, jau ten, kur reikia, rašau drinks_cheers.gif

vienžo, domina mane "Šekspyro" viešbutis. Gal kas ten šventė ar kieno draugai šventė? Kokie atsiliepimai apie maistą, aptarnavimą ir t.t.?

Beje, o kokios viešbučiuose būna pramogos? Visai aš be fantazijos g.gif

Man asmeniškai pati geriausia vieta šventimui Vilniuje, jei nėra labai daug žmonių ir nenorit išėjimo į lauką. Labai geras maistas, puikus aptarnavimas, aplinka fantastiška thumbup.gif Esu ten buvusi dideliam pobūvyje, tai nors per kelias sales, bet buvo aukščiausias lygis thumbup.gif
Jei mūsų vestuvėse būtų ne tiek daug zmonių, ir jos būtų ne vasarą, būtų mūsų vienintelis pasirinkimas.
Atsakyti
Svesti Sekspyro viebuty turetu buti labai grazu, bet kartu ir labai brangu, na bet cia pagal kiekvieno kisene smile.gif Ieskant vietos vestuvems is viesbuciu Vilniuje buvau tik Ratondoj (Rutundo g., netoli Seimo, salia Dolitos). Tai ten pati aplinka man labai patiko.
Atsakyti
nu, kad ne taip ir brangu....palyginti... blush2.gif Belmonte, Stirnių malūne ar akmeninėje užeigoje tikrai, man atrodo, brangiau... g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, o gal kas nors iš jūsų šventėt ar girdėjote ką nors apie La Pergola restoraną, kuris yra Ligoninės gatvėje Grotthus viešbutyje?
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal galit pasiūlyti kokią gražią ir gerą vieta prie Vilniaus vestuvėms g.gif Žmonių bus apie 60.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 02 24, 07:32)
Laba 4u.gif Gal galit pasiūlyti kokią gražią ir gerą vieta prie Vilniaus vestuvėms g.gif Žmonių bus apie 60.

tai al pabandyk paskaitineti visa tema - begales pasiulymu yra tavo variantui smile.gif o jei nori greichiau, tai man asmenishkai patinka Klimkyne, Europos parkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistes @ 2006 02 23, 20:55)
Sveikos, merginos, o gal kas nors iš jūsų šventėt ar girdėjote ką nors apie La Pergola restoraną, kuris yra Ligoninės gatvėje Grotthus viešbutyje?

Labai jauki vietele nedideliam zmoniu skaiciui(manau iki 30) labai jaukus ir visai uzdaras vidinis kiemelis.
Atsakyti
Labas, Kengai biggrin.gif

nu, gal tu dirbai per kurias vestuves ar kitą šventę "Šekspyre"? blush2.gif pasufleruok, ar ten gerai?
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 02 24, 11:20)

nu, gal tu dirbai per kurias vestuves ar kitą šventę "Šekspyre"? blush2.gif pasufleruok, ar ten gerai?

Fotografas Vaidas Garla dirbo ir nuotraukas turi. Gali jam paskambinti ir paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 02 24, 09:32)

Laba,
Pabandyk pasižiūrėti "Elniakampio" sodybą už Sudervės, ten telpa apie 80 žmonių ar net daugiau vietos yra labai daug, tiek šokti, tiek svečiams sugulti. Aplinka ten labai graži, pati rezervavau ilgai nedvejojus. tongue.gif
Taip pat dar patiko Trąkų raj. esanti "Namijos" sodyba, talpina apie 60žm.
Atsakyti
QUOTE(deile @ 2006 02 24, 14:05)
Laba,
Pabandyk pasižiūrėti "Elniakampio" sodybą už Sudervės, ten telpa apie 80 žmonių ar net daugiau vietos yra labai daug, tiek šokti, tiek svečiams sugulti. Aplinka ten labai graži, pati rezervavau ilgai nedvejojus.  tongue.gif

Skambinausi kaip tik ką tik į "Elniakampį". Pasirodo, jie maistu nesirūpina blink.gif Davė "Kernės" baro kontaktus. Ir vien tik už nuomą ima 65 lt. už žmogų, bet mums visai nereikia nei pirties, nei biliardo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 02 24, 13:20)

dirbau.labai prasmatniai atrodo nuotraukos.gali mano puslapyje pasiziureti.pacios pirmosios-is Sekspyro. Tik zmoniu turi but ne per daug,o veikti tikrai yra ka . Kelias vestuves maciau su pasamdytais organizatoriais, tai vieni tradicinius zaidimus pravede, bet ir tai buvo smagu, o kiti net "spektakli" apie Sekspyra kartu su sveciais pastate, buvo tikrai laaabai smagu. Beto ,nors ir nera normalaus kiemo, taciau yra antram aukste terasa, ten galima atvesti po sokiu;)
Papildyta:
QUOTE(deile @ 2006 02 24, 16:05)
Laba,
Pabandyk pasižiūrėti "Elniakampio" sodybą už Sudervės, ten telpa apie 80 žmonių ar net daugiau vietos yra labai daug, tiek šokti, tiek svečiams sugulti. Aplinka ten labai graži, pati rezervavau ilgai nedvejojus.  tongue.gif

Namijoj grazu , tik pasirupinkit tepalu nuo uodu ir griezta sutartim su seimininke, o
Klimkynej nebandet?
Atsakyti