Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(AG@TA @ 2006 02 14, 11:16)
Sveikos merginos, reikia jusu pagalbos .....  4u.gif

Vestuves vyks kovo men. tai jau staigiai reikia rasti kokia sale ar restorana , kad svesti. Seip zmoniu bus  apie 100. Nezinom ka ir daryti ? Cia ne mano vestuves o broliuko tai reikia padeti. Lauksiu jusu pasiulymu .

Pasidomek Draugystes viesbucio konferenciju sale-jie tikrai super papuosia ir stalus grazius padaro, o dydis tinkamas mirksiukas.gif
Taip pat Naujojo Vilniaus stiklo sale superine ir didele-seip as turbut sita rinkciausi mirksiukas.gif Su naujuoju Vilnium patariu naglai deretis-jie seip leidziasi i kalbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 02 14, 13:16)

Vestuves vyks kovo men. tai jau staigiai reikia rasti kokia sale ar restorana , kad svesti. Seip zmoniu bus  apie 100. Nezinom ka ir daryti ? Cia ne mano vestuves o broliuko tai reikia padeti. Lauksiu jusu pasiulymu .

Karolinos viesbucio pokyliu sale tikrai didele. Mes ten svesim.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 15, 10:42)
Karolinos viesbucio pokyliu sale tikrai didele. Mes ten svesim.

Va, tesingai, ten neblogai drinks_cheers.gif
Bet man ten iejimas kazkaip nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 15, 13:41)
Va, tesingai, ten neblogai drinks_cheers.gif
Bet man ten iejimas kazkaip nepatinka g.gif

ten yra dvi sales - viena disco, tai ten gal tau ir nepatinka, nes iejimas is karto.
O i pokyliu sale yra foje su staliukais ir tik tada iejimas. Nors nezinau ar cia save ar tave guodziu, kad nera taip blogai mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 15, 22:25)
ten yra dvi sales - viena disco, tai ten gal tau ir nepatinka, nes iejimas is karto.
O i pokyliu sale yra foje su staliukais ir tik tada iejimas. Nors nezinau ar cia save ar tave guodziu, kad nera taip blogai mirksiukas.gif  tongue.gif

Bet ta pokylių salė juk labai didelė g.gif Kiek pas jumi svetelių bus?
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 18, 13:14)
Bet ta pokylių salė juk labai didelė  g.gif  Kiek pas jumi svetelių bus?

Pas mus tai apie 50 sveciu. Ten galima uztverti puse sales sienele, jei nori. Bet mes tai ir ieskojom dideles, kad butu sokti laisvai ir vaikscioti.
siandien buvau nuvaziavusi paziureti kaip papuosta kitoms vestuvems. Man patiko, kazkaip kulturingai pasirode. Ten bus 58 zmones, tai man nepasirode, kad vietos kaip stadione tongue.gif
Zodziu, man grazu ir labai laukiu savo vestuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deile @ 2006 02 01, 14:37)
Gal kas ką nors žinot apie "Elniakampio" sodybą už Vilnius?  ax.gif

Laba, pasižiūrėk-anksčiau apie tai kalbėjome.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 18, 16:35)
Pas mus tai apie 50 sveciu. Ten galima uztverti puse sales sienele, jei nori. Bet mes tai ir ieskojom dideles, kad butu sokti laisvai ir vaikscioti.
siandien buvau nuvaziavusi paziureti kaip papuosta kitoms vestuvems. Man patiko, kazkaip kulturingai pasirode. Ten bus 58 zmones, tai man nepasirode, kad vietos kaip stadione tongue.gif
Zodziu, man grazu ir labai laukiu savo vestuviu drinks_cheers.gif

O jei nepaslaptis už kiek litukų sutarėt?
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 19, 14:10)
O jei nepaslaptis už kiek litukų sutarėt?

parasiau tau i az biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 02 14, 14:16)

Sveikute! Galiu drasiai rekomenduoti CROWN PLAZA visbucio pokyliu sale! Pati ten svenciau vestuves! Sale grazi, jauki, komfortiska, kainos prieinamos! Buvo puiku! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 07, 23:08)
Tai jau kaip desim marsus-viena paskui kita tongue.gif  4u.gif
Tu gerai pradek, o jau mes isijungsim biggrin.gif
Brangiausias siandien Agotoj buvo, sake antras aukstas visai nieko, bet jam nelabai patiko, kad pirmame bus zmones. Bet si minusiuka tu jau minejai.
Tai reiks man nulekti smile.gif
Ir jei ne ten, tai tada lieka vienintele vieta, kuria ir uzsisakysim iskart. Nebesuksim sau galvos, nes jau norisi apsispresti tongue.gif
Tada iskart ir parasysiu kur biggrin.gif

Jei domites kaimiska aplinka, tai geriau siulyciau Zaldokyke! Niu nzn labai daznai lankausi Agotos grycioje, bet svesti vestuves ten tikrai nesiulyciau, juk gatve salia, apacioj bus zmones, kita muzika, jokio privatumo! o dar ir savininkas nelabai jau patikimas zmogus!Papildyta:
QUOTE(Laurelytė @ 2006 02 20, 22:22)
Sveikute! Galiu drasiai rekomenduoti CROWN PLAZA visbucio pokyliu sale! Pati ten svenciau vestuves! Sale grazi, jauki, komfortiska, kainos prieinamos! Buvo puiku!  thumbup.gif<br/>Papildyta:<br/>

Jei domites kaimiska aplinka, tai geriau siulyciau Zaldokyke! Niu nzn labai daznai lankausi Agotos grycioje, bet svesti vestuves ten tikrai nesiulyciau, juk gatve salia, apacioj bus zmones, kita muzika, jokio privatumo! o dar ir savininkas nelabai jau patikimas zmogus!

Tiesa, dar galiu paekomenduoti PESIMISTA, kazkur 24 km. uz Vilniaus, nuostabi aplinka, restorasnas tik nuo 2005 liepos men. veikia. Musu draugai uzsisake rugpjuciui. Bet ten ne daugiau nei 40 zm.
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2006 02 14, 12:16)

Elguvoje , Karoliniškėse yra 2 salės kur telpa 100 žmoniu . Tel 2420796
Atsakyti
Na ką, paprotino mane forumo moderatoriai, kad ne ten savo klausimą uždaviau, tai dabar, tikiuosi, jau ten, kur reikia, rašau drinks_cheers.gif

vienžo, domina mane "Šekspyro" viešbutis. Gal kas ten šventė ar kieno draugai šventė? Kokie atsiliepimai apie maistą, aptarnavimą ir t.t.?

Beje, o kokios viešbučiuose būna pramogos? Visai aš be fantazijos g.gif
Atsakyti