Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(braskute25 @ 2006 02 03, 21:12)
Labas,
Panos, nejaugi ten taip nefaina Stirniu malune? Man ten vieta labai patiko - grazu, romantiska. Ar kuri sventet ten savo vestuves? As rimtai "susiparinau", sako ten daug svencianciu buna ir gaunasi chaosas.... O kaip pas juos su virtuve? Ar skanu?

Maistas ten labai skanus, na bent jau mes kiek tik valgėme tai visiems visada patiko smile.gif
Tikrai nėra ten labai blogai, viskas priklauso nuo tuo ko tikiesi iš šventės ir kokius reikalavimus keli? Jei nenori matyti kitų bešvenčiančių, tai tuomet reikia ieškotis kitos vietos, o jei patinka gyva ir skirtingų žmonių aplinka tai tuomet tau ten tikrai turėtų patikti ir tikti thumbup.gif
Atsakyti
Na o as Belmonta kazkaip jau atmeciau...cia visos taip atkalbejo ten nesvesti... blush2.gif dabar renkuosi tarp dvieju vietu, jei svesim viena diena tai vienur rinksiuosi, o jei dvi tai kitoj vietoj tad dabar skaiciuojames planuojames ir galvojam dvi ar viena?... g.gif
Atsakyti
Klausykit, o "Maisto fabrike" tikrai valgyklos tipo, ar verta nuvaziuoti? tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Na del Maisto fabriko girdejau ir geru atsiliepimu ir prastesniu, bet sulyciau nuvaziuoti ir paciai isitikinti, o gal tau visai patiks tongue.gif
Atsakyti
Kur man patinka ten brangu ir niekaip nesiryztu apsispresti. O kur pigiau, tai ir prabangos nera, nuvaziuoju, paziuriu ir irgi neuzsisakau. Taip ir blaskausi tarp grazu ir pigiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 06 vasario 2006 - 10:07
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 06, 10:06)
Kur man patinka ten brangu ir niekaip nesiryztu apsispresti. O kur pigiau, tai ir prabangos nera, nuvaziuoju, paziuriu ir irgi neuzsisakau. Taip ir blaskausi tarp grazu ir pigiau tongue.gif

o kur tau patinka (kur brangu kaip sakai)?
Atsakyti
Patinka Europos parke, Naujajam Vilniuj.
Drauge vis siullo Uzupio soda, jau tris kartus ten buvau, bet visai nelimpa. Kiekviena karta vaziuoju su viltim, kad gal ten ir nieko, bet kai nuvaziuoju --- ne... tongue.gif Dar nebrangu maisto intrigoj, bet man irgi - ne
O kur tu galvoji, jei nenori skelbtis, parasyk i az, gal ir man patiks
Siandien dar reiks pavazineti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hasiukas @ 2006 02 05, 18:45)
valio valio smile.gif pasigirsiu, kad sudarem jau sutarti su Europos parku - dideliausia dalis ishspresta  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes pliusuojant toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 06, 10:22)
Patinka Europos parke, Naujajam Vilniuj.
Drauge vis siullo Uzupio soda, jau tris kartus ten buvau, bet visai nelimpa. Kiekviena karta vaziuoju su viltim, kad gal ten ir nieko, bet kai nuvaziuoju --- ne... tongue.gif Dar nebrangu maisto intrigoj, bet man irgi  - ne
O kur tu galvoji, jei nenori skelbtis, parasyk i az, gal ir man patiks
Siandien dar reiks pavazineti 4u.gif
Papildyta:

Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sekmes pliusuojant toliau biggrin.gif

zinot, as va dar neseniai ishgirdau apie kazkokia sale savivaldybes naujam pastate - pachiame virshuje. Drauges pusbrolis ten shvente vestuves, tai sake visiem labai patiko, labai grazu. Tik va kokios ten salygos - nieko nezinau ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 06, 10:57)
Klausykit, o "Maisto fabrike" tikrai valgyklos tipo, ar verta nuvaziuoti? tongue.gif  4u.gif

Man ir tavo problemėlė buvo iškilusi tarp gražu ir pigu unsure.gif
O į "Maisto fabriką" tai nežinau gali nuvažiuoti jei turi laiko, bet man tai žiauriai nepatiko doh.gif . O ir direktorė ar kas ten tokia buvo, paėmė vizitinę žadėjo atsiųsti meniu su kainom , bet taip ir nesulaukėm, tai net kainų nežinau...
Atsakyti
valio!! Mes jau uzsisakem sodyba clap.gif Stone Art 'Vilnoja' - 20km nuo Vilniaus smile.gif Labai grazi aplinka, daug vietos ir busim vieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 06, 12:53)
Man ir tavo problemėlė buvo iškilusi tarp gražu ir pigu  unsure.gif
O į "Maisto fabriką" tai nežinau gali nuvažiuoti jei turi laiko, bet man tai žiauriai nepatiko  doh.gif  . O ir direktorė ar kas ten tokia buvo, paėmė vizitinę žadėjo atsiųsti meniu su kainom , bet taip ir nesulaukėm, tai net kainų nežinau...

"Maisto fabrikas" irgi ne. Net kainu neklausem, nes iskart nepatiko

Jau nebezinau, gal tikrai i tavaja vietele dar reiks nulekti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 06 vasario 2006 - 20:35
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 06, 21:32)
"Maisto fabrikas" irgi  ne. Net kainu neklausem, nes iskart nepatiko

Jau nebezinau, gal tikrai i tavaja vietele dar reiks nulekti 4u.gif

Labuka, o kurią dieną tu išteki (neradau tavęs 2006 metų nuotakų sarašiuke). ax.gif
Atsakyti