Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(kristinuv @ 2006 02 02, 10:54)
Hasiuk,
ar jau atsisakai idejos apie Europos parka? 4u.gif

Krisitnuv, ar radot jau vieta shventimo? mes ryt jau zinosim... net neramu kazkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deile @ 2006 02 02, 13:14)
O kaip ten viskas atrodo? Nuotraukų, kur įdėtos internete nedidina, bet turėtų vasarą būt gražu, juk gamta. Pasiskambinau paklausti apie kainas, tai sakė, jog 80Lt.vienam žmogui.  g.gif

Man tai grazu ten. Mes kai rinkomes, ruduo buvo, bet vis tiek patiko. Viduje erdvi sale, yra didelis balkonas, lauke tvenkinukas, zodziu - grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaliagiria: 03 vasario 2006 - 19:01
QUOTE(JURY @ 2006 01 17, 11:19)
Viskas priklauso nuo to kiek Jūs planuojate išleisti šventės vietai  4u.gif
Mes dar lankėmes Stirnių malūne, labai graži vieta  smile.gif
Gal kam bus naudinga, tai papasakosiu kokį įspūdį paliko. Kainos kandžiojasi, žmogui apie 120 lt., įeina vienas karštas, šalti užkandžiai, saldus stalas, vaisiai, gaivieji ir karštieji gerimai, alaus stalas... Tačiau visa bendra apyvarta negali būti mažesnė kaip 6000 lt., viršvalandžiai prasideda nuo 24 val po 100 lt. už valandą ir jie jau skaičiuojami virš 6000 lt.. Alkoholio kažkiek irgi reikia iš jų paiimti, likusi atsivežti.
Man asmeniškai nepatiko tai, jog ten vietos mažoka, viskas kažkaip sugrūsta... be to yra kelios salės, ir norint pasivaikčioti iki malūno prie vandens teks susitikti su kitais bešvenčiančiais  schmoll.gif
Šeimininkas pasiūlė labai įdomią atrakciją, privažiuoti prie ežero iš kitos pusės kur lauks gelėmis puošta valtis ir ja jaunieji plauks iki šventės vietos ir svečių, manau labai super turėtų būti  thumbup.gif

Labas,
Panos, nejaugi ten taip nefaina Stirniu malune? Man ten vieta labai patiko - grazu, romantiska. Ar kuri sventet ten savo vestuves? As rimtai "susiparinau", sako ten daug svencianciu buna ir gaunasi chaosas.... O kaip pas juos su virtuve? Ar skanu?
Atsakyti
QUOTE(fidele @ 2005 11 19, 14:51)
Gal kuri žinote ką nors apie Verkių malūną ir galimybę ten švęsti vestuves?

Aplinka man ten  thumbup.gif  thumbup.gif , bet vietos ir 40-čiai žmonių būtų mažoka... Nebežinau, merginos, ką bedaryt - meilė tam malūnui iš pirmo žvilgsnio  wub.gif , bet nujaučiu, kad mūsų šventė ten neišsitektų  cry.gif Nebent pasiryžtume švęsti lauke, šalia esančioje verandoje... O ten, bijau, gegužės mėn. dar gali būti per šalta g.gif Gal ką man patarsite??  unsure.gif Būčiau tikrai labai labai dėkinga!!!!  4u.gif

Sveika,

jus gal geguzes paskutini savaitgali svesit? Pernai tai buvo vesoka (atsimenu, nes mes su vaikinu sventem darugystes metines). Kiek ten max zmoniu telpa - Verkiu malune?
Atsakyti
QUOTE(Laurelytė @ 2006 01 09, 16:59)
Galiu parekomienduoti Crown Plaza viesbucio banketine sale. Mes ten atšokome savo vestuves, pas mus buvo apie 60 žmonių, bet jautėmės labai puikiai, nes vietos uztektinai. Sale randasi antrame aukste, labai gražus pakilimo į ją laiptai. Galima buvo naudotis visu holu, kas norėjo pailsėti ar parūkyti išeiti ar šiaip pabėgti su pamergėle  tongue.gif . Gražiai paruošiami stalai, skanus maistas nu žodžiu mums labai patiko, nors ir šventėme vidurvasarį, t.y. liepos mėnesį. Tikrai verta pasidomėti. Tiesa, jaunavedžiams taikomos pirmos nakvynės nuolaidos.

O kokios kainos Crown Plazoj? Ir internete nerandu ju puslapio, noreciau nuotraukas paziuret. Gal tu galetum atsiust kelias?
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 02, 21:19)
Oi buvau kuriam laikui is cia dingus ir dabar atsiradau ir jau galiu pasigirti, kad ir as  vietele sventimui jau radau.  bigsmile.gif  Didele( musu 65 zmogeliam pats tas) sale kaimiska aplinka, kaina nedidele apie 50 Lt. zmogui  thumbup.gif

Tai kur radot?? Ar toli? ax.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute25 @ 2006 02 03, 21:12)
Labas,
Panos, nejaugi ten taip nefaina Stirniu malune? Man ten vieta labai patiko - grazu, romantiska. Ar kuri sventet ten savo vestuves? As rimtai "susiparinau", sako ten daug svencianciu buna ir gaunasi chaosas.... O kaip pas juos su virtuve? Ar skanu?

Nežinau kaip ten viskas vyksta vasarą, bet šiaip mes ten labai norėjom švęsti tik deja vietų nebebuvo. Maistas labai skanus, tiesa ten gruziniška virtuvė ( aš tai neaštrių patiekalų megėja, bet vis vien randu, ką valgyti) o šiaip ten norėjom švęsti ne tik dėl fantastiškos aplinkos, bet ir dėl skanaus maisto (bent ju aš taitikrai noriu būti garantuota, kad maistas bus fantastiškas) biggrin.gif

QUOTE(braskute25 @ 2006 02 04, 01:05)
O kokios kainos Crown Plazoj? Ir internete nerandu ju puslapio, noreciau nuotraukas paziuret. Gal tu galetum atsiust kelias?

maždaug žinau kiek kainuoja Horizontas ( t.y. 16 jų aukštas) Tai būtų apie 100 Lt žmogui plius 150 Lt priemoka už kiekvieną valandą po 12 h, į tą 100 Lt įeina ir gėrimai, nors aišku priklauso, kokius t norėsi imti, tipo gėrimai ne baro kainomis.........alc.gif

Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 01, 14:04)
Aha, aplinka grazi, aplinkui zuja pulkai nepazistamu zmoniu, uz penkiu zingsniu vyksta dar keletas vestuviu beigi dar kokiu 10 fotografuojasi prie jusu nuziureto akmens, po pirmos valandos personalas sutartinai zvilgcioja i laikrodzius, uz kiekviena papildoma sudnieki mokat simtais ir t t ir pan doh.gif
Zinoma,jusu teise rinktis lotuliukas.gif o kadangi tai vienintele grazi aplinka visoje Lietuvoje,tai kaip ir pasirinkimo laisves nebelieka lotuliukas.gif

sorry uz ironija - turi jie ir geruju pusiu, tiesiog gal per daug su jais susidurusi esu blink.gif

p.s. maistas, kiek teko patirti-geras mirksiukas.gif

Mes sventem musu draugu vestuves Belmonte, atskiram restoraneli, kur prie fontano (pats tolimiausias) - tai buvo super! Tikrai jokiu nepazistamu nebuvo - nes buvo uzdeta kortele "uzdaras vakaras", it tikrai nesijaute, kad aplinkui dar 100-tai zmoniu vakarieniauja, vaiksto ir svencia kazka. Maistas ir aptarnavimas buvo super! Visas stalu ir uzkandziu stalu lauke isdestymas irgi labai geras buvo. Del apmokejimo - tai draugai tikrai nesiskunde kad juos apgavo ar pan...
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 02 04, 03:25)
Tai kur radot??  Ar toli? ax.gif  Sveikinu 4u.gif  4u.gif

Ačiū.
Mes ieškojom, kad būtų mieste ( kad svečių nereiktų guldyt, ir kad patys namo taxi grįžtų). Tai va patiko man tik dvi bet laaabai skirtingos vietos, tai Najasis Vilnius ir Agotos gryčia (tokiam kiekiui (65)žmogelių nieko geriau Vilniuje neradau unsure.gif ) Kadangi pirmasis - nuostabusis variantas man perbrangus verysad.gif , tai teko išsirinkti antrąjį - kaimietiškąjį biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 04, 19:47)
Ačiū.
Mes ieškojom, kad būtų mieste ( kad svečių nereiktų guldyt, ir kad patys namo taxi grįžtų). Tai va patiko man tik dvi bet laaabai skirtingos vietos, tai        Najasis Vilnius ir Agotos gryčia (tokiam kiekiui (65)žmogelių nieko geriau Vilniuje neradau  unsure.gif  ) Kadangi pirmasis - nuostabusis variantas man perbrangus  verysad.gif , tai teko išsirinkti antrąjį - kaimietiškąjį  biggrin.gif  .

O kur ta grycia yra?
ten leidzia savo alkoholi?
ir ar yra daug vietos, labai norim sokti smile.gif
Man Naujasis Vilnius buvo nuostabus, bet musu diena jau uzimtas
4u.gif
Vis dar ieskom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 04, 21:00)
O kur ta grycia yra?
ten leidzia savo alkoholi?
ir ar yra daug vietos, labai norim sokti smile.gif
Man Naujasis Vilnius buvo nuostabus, bet musu diena jau uzimtas
4u.gif
Vis dar ieskom tongue.gif

Ta gyčia yra šeškinėj,
Dėl alkoholio tai - dalį savo dalį jų
O vietos tai man pasirodė sočiai , tik vienas minusas, kad antras aukštas, o pirmame tuo metu bus kiti klientai sad.gif
Atsakyti
valio valio smile.gif pasigirsiu, kad sudarem jau sutarti su Europos parku - dideliausia dalis ishspresta thumbup.gif
Atsakyti