Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Izaa @ 2006 02 01, 16:17)
na as tikrai nenoreciau primokineti uz "kazka" ir siaip kainos sutinku tikrai nemazos nuo 130 Lt/zmogui todel ir svarstau....taciau vis del to aplinka man ten patinka, ir ta Vila Gloria-galima sakyti yra nuosaliausiai is visu Belmonto pastatu, ir pati vakaro sventima planuojame nuo 20 val.... tai gal sakau nebus jau ten labai daug fotografuojanciusi nuotakeliu....na nezinau nezinau cia tik mano pamastymai...kurie man neduoda ramybes.....

Va va, dėl aplinkos ir aš labiausiai "pergyvenau", labai labai gailėjau Belmonto grožio, kai išsirinkom "kita vieta" biggrin.gif , jau atrodė, kad oi kaip būtų faina Belmonte, kaip ten gražu ir pan., bet visgi nugalėo racionalumas ir tai, kad už belmontine kainą gauname žymiai daugiau, nors aišku ne tokią aplinką g.gif
Atsakyti
QUOTE(deile @ 2006 02 01, 14:37)
Gal kas ką nors žinot apie "Elniakampio" sodybą už Vilnius?  ax.gif

Elniakampio sodybos nuoma kainuoja 65 lt zmogui. I kaina ieina pirtele sekancia diena, nakvyne ir kt. Maista reikia uzsisakineti atskirai. Siaip juos aptarnauja "Kerniaus baras". Maisto kaina 1 zmogui - 70 Lt. I kaina neieina alkoholiniai gerimai ir saldus stalas, pvz tortai. Siaip kainos tai sukile. blink.gif Kazkada anksciau kainuodavo 50 lt nakvyne ir 50 lt maistas 1 zmogui...
Atsakyti
VESTUVES GALITE SVESTI IR ..NUO VILNIAUS TIK 19KM NA IR KAINOS TIKRAI PRIEINAMOS
WWW.VIENSEDIS.LT
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 01, 15:36)
norejau paklausti taves iza ar radai kur yra tie zinybiniai vyriausybes namai.
Papildyta:

Kiek ten kainuoja svesti vestuves jei zmoniu apie 50

Nu zinok biskuti paieskojus neradau, o labai ir stipriai neiskojau...taciau manau siandien pasiknaisiosiu ax.gif Nors jei kas zino galetu ir padeti surasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 02, 09:26)
Nu zinok biskuti paieskojus neradau, o labai ir stipriai neiskojau...taciau manau siandien pasiknaisiosiu ax.gif Nors jei kas zino galetu ir padeti surasti 4u.gif

as tai paieshkojau gera valanda ir man atsibodo - radau tik kad jie yra latviu gatvej ir viskas, nei numerio naradau - tik nutarima perduoti juos vyriausybes zinion smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2006 02 02, 11:20)
as tai paieshkojau gera valanda ir man atsibodo - radau tik kad jie yra latviu gatvej ir viskas, nei numerio naradau - tik nutarima perduoti juos vyriausybes zinion smile.gif

Hasiuk,
ar jau atsisakai idejos apie Europos parka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliagiria @ 2006 02 01, 23:42)
Elniakampio sodybos nuoma kainuoja 65 lt zmogui. I kaina ieina pirtele sekancia diena, nakvyne ir  kt. Maista reikia uzsisakineti atskirai. Siaip juos aptarnauja "Kerniaus baras". Maisto kaina 1 zmogui - 70 Lt. I kaina neieina alkoholiniai gerimai ir saldus stalas, pvz tortai. Siaip kainos tai sukile.  blink.gif Kazkada anksciau kainuodavo 50 lt nakvyne ir 50 lt maistas 1 zmogui...

O kaip ten viskas atrodo? Nuotraukų, kur įdėtos internete nedidina, bet turėtų vasarą būt gražu, juk gamta. Pasiskambinau paklausti apie kainas, tai sakė, jog 80Lt.vienam žmogui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 01 31, 16:57)
klausyk gal butum tokia gerute ir imestum kontaktus tos "rezidencijos" zveryne biggrin.gif

Izaa, kaip sakiau si vieta nereklamuojama:)
Ji yra Latviu gatvej tel 2750939;
Noriu is karto perspeti, kad norint ten svesti reiketu gauti Vyriausybes kanclerio rasta su ministerijos garantija. Tai butu tikriau. Bet jei ka pazistant dirbant ministerijoj - tai nemanau kad bus sudetinga (tik teks ta zmogeli i vestuves kviest smile.gif ) Ir gal imanoma siaip su jais susitarti...

Mes radom vietele - siandien turetume sumoketi pradini inasa:)
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 02 02, 13:13)
Izaa, kaip sakiau si vieta nereklamuojama:)
Ji yra Latviu gatvej tel 2750939;
Noriu is karto perspeti, kad norint ten svesti reiketu gauti Vyriausybes kanclerio rasta su ministerijos garantija. Tai butu tikriau. Bet jei ka pazistant dirbant ministerijoj - tai nemanau kad bus sudetinga (tik teks ta zmogeli i vestuves kviest smile.gif ) Ir gal imanoma siaip su jais susitarti...

Mes radom vietele - siandien turetume sumoketi pradini inasa:)

O tai gal gali isduoti kuria vietele jus uzsirezervavote????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 02, 14:25)
O tai gal gali isduoti kuria vietele jus uzsirezervavote????? ax.gif

Pasakysiu kai 100 % busiu garantuota, kad jau musu bigsmile.gif dar deposito nesumokejom verysad.gif Nes po to is anksto prisigiri, o snipstas gaunasi blink.gif Tik tiek kad uz Vilniaus 20km, nes mes norim su nakvyne, o Vilniuj - tai koks idomumas kai aplink miestas?? Ir be to brangu...

Kada jusu vestuves? Ir kur noretumet svest - sodyboj ar ..??
Atsakyti
Oi buvau kuriam laikui is cia dingus ir dabar atsiradau ir jau galiu pasigirti, kad ir as vietele sventimui jau radau. bigsmile.gif Didele( musu 65 zmogeliam pats tas) sale kaimiska aplinka, kaina nedidele apie 50 Lt. zmogui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 02, 10:54)
Hasiuk,
ar jau atsisakai idejos apie Europos parka? 4u.gif

ne - vazhiuosim sestadieni i EP del salygu deretis smile.gif nezinau kaip mum ten seksis, viskas nuo derybu priklausys smile.gif
shiaip domiuosi, nes gi kuo daugiau info - tuo geriau smile.gif
ziurek va gal versla savo atsidarysiu - vestuviu organizavimo smile.gif 4u.gif
darysiu jum visom vestuves tongue.gif tik pirma savas reik pabandymui susiorganizuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti