Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Sviripilė @ 2006 01 31, 19:04)
kažkiek galiu biggrin.gif  mums sakė, kad kaina bus nuo 130-150 Lt su gėrimais, plius 150 Lt už kiekvieną valandą po pirmos valandos. sakė jaunieji skuba rezervuotis, bet kadangi skambinom šeštadienį, tai negalėjo pasakyti, ar rugpjūtį dar vietų yra, nes jai nedarbo diena. Tai tiek  mirksiukas.gif

ta pati ir mums sake, dabar neapsisprendziam kuria sale (Belmonte) rezervuotis ar Vila Gloria ar Kupolo....gal patarsite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 01 31, 20:37)
ta pati ir mums sake, dabar neapsisprendziam kuria sale (Belmonte) rezervuotis ar Vila Gloria ar Kupolo....gal patarsite g.gif

na prisipažinsiu atvirai, Kupolo salės nežinau, bet mus konkrečiai domino Vila Gloria, na bent jau atrodo fantastiškai! clap.gif tik abejojau dėl maisto, ta prasme nežinau ar skanus........ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2006 01 31, 19:47)
na prisipažinsiu atvirai, Kupolo salės nežinau, bet mus konkrečiai domino Vila Gloria, na bent jau atrodo fantastiškai! clap.gif tik abejojau dėl maisto, ta prasme nežinau ar skanus........ g.gif

tai va mes kaip ir uzsorezervavome savo datai Vila Gloria, bet tik vienas minusas as irgi abejoju del maisto nes turiu pasiulyma is kitos vietos (nes dabar renkames tarp Belmonto ir dar "vienos vietos") tad ten maistas uz tokia kaina tiesiog fantastiskas ir 2 karsti ieina ir alkoholio galima dasipirkti savo, tik va Belmonte labai aplinka grazi...tad ir nezinau ka pasirinkti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 01, 10:38)
tai va mes kaip ir uzsorezervavome savo datai Vila Gloria, bet tik vienas minusas as irgi abejoju del maisto nes turiu pasiulyma is kitos vietos (nes dabar renkames tarp Belmonto ir dar "vienos vietos") tad ten maistas uz tokia kaina tiesiog fantastiskas ir 2 karsti ieina ir alkoholio galima dasipirkti savo, tik va Belmonte labai aplinka grazi...tad ir nezinau ka pasirinkti....  doh.gif

Aha, aplinka grazi, aplinkui zuja pulkai nepazistamu zmoniu, uz penkiu zingsniu vyksta dar keletas vestuviu beigi dar kokiu 10 fotografuojasi prie jusu nuziureto akmens, po pirmos valandos personalas sutartinai zvilgcioja i laikrodzius, uz kiekviena papildoma sudnieki mokat simtais ir t t ir pan doh.gif
Zinoma,jusu teise rinktis lotuliukas.gif o kadangi tai vienintele grazi aplinka visoje Lietuvoje,tai kaip ir pasirinkimo laisves nebelieka lotuliukas.gif

sorry uz ironija - turi jie ir geruju pusiu, tiesiog gal per daug su jais susidurusi esu blink.gif

p.s. maistas, kiek teko patirti-geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas ką nors žinot apie "Elniakampio" sodybą už Vilnius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 01, 13:04)
Aha, aplinka grazi, aplinkui zuja pulkai nepazistamu zmoniu, uz penkiu zingsniu vyksta dar keletas vestuviu beigi dar kokiu 10 fotografuojasi prie jusu nuziureto akmens, po pirmos valandos personalas sutartinai zvilgcioja i laikrodzius, uz kiekviena papildoma sudnieki mokat simtais ir t t ir pan doh.gif
Zinoma,jusu teise rinktis lotuliukas.gif o kadangi tai vienintele grazi aplinka visoje Lietuvoje,tai kaip ir pasirinkimo laisves nebelieka lotuliukas.gif

sorry uz ironija - turi jie ir geruju pusiu, tiesiog gal per daug su jais susidurusi esu blink.gif

....po tavo komentaro visai pasimeciau doh.gif ... nezinau..kad reikes uz kiekviena paildoma sudnieki moketi, tai pilnai sutinku, vat del ti ir nesinori kad poto tie visokie sudniekiai ir smuklmenos nuotaika gadintu
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 01, 13:01)
....po tavo komentaro visai pasimeciau  doh.gif ... nezinau..kad reikes uz kiekviena paildoma sudnieki moketi, tai pilnai sutinku, vat del ti ir nesinori kad poto tie visokie sudniekiai ir smuklmenos nuotaika gadintu

as jokiu budu nenoriu nubaidyti, ir jei tau tik sita vieta kliuna, kur apie papildomus sakiau - tuomet tiesiog pasirasyk sutarti su jais,ir prigrasink,kad jei jei kazkas bus duodama papildomai nepasitarus su tavim-paprasiauciai nemokesi ir tegul uzsiknisa mirksiukas.gif taipogi sutarti pasirasinejant ziurek,kad itrauktu galutine suma be virsvalandziu mirksiukas.gif
Man asmeniskai ten baisiausia yra svetimu zmoniu kiekis-kas ir stirniu malune man kliuvo-uztat nors ir buvom rezervave abi sias vietas savo vestuvem,bet atsisakem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 01, 15:04)

moske thumbup.gif pasakyta...man del to vasara ten ir nepatinka, zmoniu doh.gif kainos irgi nemazos..bet jei zmogus gali sau leisti tiek moketi ir primoketi uz smulkmenas ir virsvalandzius, beto jam ten labai patinka aplinka..tai kodel gi nesvesti ten
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2006 02 01, 14:48)
moske  thumbup.gif  pasakyta...man del to vasara ten ir nepatinka, zmoniu doh.gif kainos irgi nemazos..bet jei zmogus gali sau leisti tiek moketi ir primoketi uz smulkmenas ir virsvalandzius, beto jam ten labai patinka aplinka..tai kodel gi nesvesti ten

na as tikrai nenoreciau primokineti uz "kazka" ir siaip kainos sutinku tikrai nemazos nuo 130 Lt/zmogui todel ir svarstau....taciau vis del to aplinka man ten patinka, ir ta Vila Gloria-galima sakyti yra nuosaliausiai is visu Belmonto pastatu, ir pati vakaro sventima planuojame nuo 20 val.... tai gal sakau nebus jau ten labai daug fotografuojanciusi nuotakeliu....na nezinau nezinau cia tik mano pamastymai...kurie man neduoda ramybes.....
Atsakyti
QUOTE(deile @ 2006 02 01, 13:37)
Gal kas ką nors žinot apie "Elniakampio" sodybą už Vilnius?  ax.gif

na truputi zinau o kas domintu??? g.gif
Atsakyti
norejau paklausti taves iza ar radai kur yra tie zinybiniai vyriausybes namai.
Papildyta:
QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 01, 17:18)
na truputi zinau o kas domintu??? g.gif

Kiek ten kainuoja svesti vestuves jei zmoniu apie 50
Atsakyti
elniakampy siulo tik pastat, o maistu reik patiems pasirupinti, ir jei gerai atsimenu tai zmogui 60 ar tai 70 lt tiksliai nebezinau
Atsakyti