Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Man tai labai patiko Naujajam Vilniuje stiklo saleje, bet pas mumi 65 zmogeliai po 100Lt kiekvienam schmoll.gif brangoka.....
Atsakyti
Radau viena vietele, kas dar paieskose galite nuvykti paziureti zemaites gatveje kylant nuo telekomo i virsu pries kavine "sveikas" yra restoranas-picerija "Ltu sportas" berods vadinasi, talpina mazdaug 40 - 100 zmoniu.
Atsakyti
Oi dar vieną prisiminiau kavinė "Romantika" daro banketus ir furšetus.
Kiek daug vietų blink.gif , o kai reikia išsirinkti tai oijojoi kaip sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 20, 00:55)
Radau viena vietele, kas dar paieskose galite nuvykti paziureti zemaites gatveje kylant nuo telekomo i virsu pries kavine "sveikas" yra restoranas-picerija  "Ltu sportas" berods vadinasi, talpina mazdaug 40 - 100 zmoniu.

Man tai ten pati vieta, aplinka be rysio schmoll.gif viduj nebuvau dal ir nieko g.gif Kas daug zmoniu nekvies siulau pabandyti "Uzupio klasika" nebuvau ten, bet pasiziurejau www.meniu.lt ju puslapi ir nuotraukeles, tai sakyciau visai nieko turetu ten buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 20, 08:31)
Man tai ten pati vieta, aplinka be rysio  schmoll.gif viduj nebuvau dal ir nieko g.gif  Kas daug zmoniu nekvies siulau pabandyti "Uzupio klasika" nebuvau ten, bet pasiziurejau www.meniu.lt ju puslapi ir nuotraukeles, tai sakyciau visai nieko turetu ten buti  ax.gif

Aplinka ne iš gražiausųjų, bet yra prie pat stovėjimo aikštelė. O viduje visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 20, 12:06)
Aplinka ne iš gražiausųjų, bet yra prie pat stovėjimo aikštelė. O viduje visai nieko  smile.gif

na mes ten šventėm draugo dėdės penkiasdešimtmetį, bet man ne itin patiko maistas verysad.gif kažkaip vien visokie marmalai, o kai aš tokių nemėgstu, tai ir neturėjau,ką valgyti huh.gif nors antra vertus, gal čia priklauso nuo to, kas ką pasirenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 19, 23:45)
Man tai labai patiko Naujajam Vilniuje stiklo saleje, bet pas mumi 65 zmogeliai po 100Lt kiekvienam    schmoll.gif  brangoka.....

Majami,

Kaip tik po Naujaji Vilniu ir ruosiausi pasidairyti. Bet kai tokie salciai tongue.gif , gal gali parasyti ka jau zinai. Ar 100 lt tik maistui, ar su gerimais? Ar yra mokestis uz sale ir ar tilptu 50 zmoniu dar laisvai sokti?

O del brangumo, pati ieskojau kuo pigiau, o dabar rimtai galvoju apie Europos parko kavine, kur vien sales nuoma virs 1000 lt. Kazkodel norisi graziai 4u.gif 4u.gif
Aciu
Atsakyti
Naujajam Vilniuj grazu nerealiai ir stiklinė terasa yra ir vidinis kiemelis. Žodžiu viskas ko reikia thumbup.gif . Staliukus renkiesi kokius nori ar apvalius, ar (pailgus) jei nori kad prie vieno visi svečiai sėdėtų. Vietos ten sočiai ir stalams ir šokiams.
Be to yra fortepionas. Kol svečiai renkasi jų pianistas groja nemokamai clap_1.gif .
Jei tavo muzikantams reikės yra pakyla (tokia nedidelė). Jaunavedžiams standartinis dvivietis nemokamai . Jei nori liukso reiks mokėti verysad.gif .
Meniu daro 1 žmogui maistas nuo 70 Lt. Bet dar plius tortas, vaisiai, alaus stalas tai mums kažkur priskaičiavo 1 žmogui apie 80 Lt(be gėrimų). Viskas absoliučiai iš jų, nieko savo neleidžia (nebent iš anksto susitarus šakotį). Stiprieji gėrimai parduotuvės kainomis, šampanas, vynas - baro. Tai su gėrimais gausis virš 100Lt. Avansas pasirašius sutartėlę apie 30 proc.
Bet tu nuvažiuk butinai pati pasižiūrėti, nes ten tikrai laaaabai gražu good.gif
Tik restorano direktorė man pasirodė nelabai maloni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(waikiki @ 2006 01 19, 02:28)
Aha, Vilniaus centriniam - 11.20 val. wink.gif Veliau ta diena dar planuojame vaziuoti i baznycia, tad CMB norejosi kaip galima anksciau apsiforminti.
O jus kada?
Sekmes renkantis wink.gif

Mes tai 13.40, o i baznicia tai 15.30, tai baliovke prasides apie 19.00 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Per iseigines pora vieteliu apvaziave, daug kur jau uzimta....tai apsistuojom "Mamos virtuve",palikom uzstata.Dabar tai vaizdo nera, bet seimeninke sake vasaros metu buna grazu. Sale man patiko.....Ir muzikantus jau radom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 01 23, 13:07)
Naujajam Vilniuj grazu nerealiai ir stiklinė terasa yra ir vidinis kiemelis. Žodžiu viskas ko reikia  thumbup.gif  .  Staliukus renkiesi kokius nori ar apvalius, ar (pailgus) jei nori kad prie vieno visi svečiai sėdėtų.  Vietos ten sočiai ir stalams ir šokiams.
Be to yra fortepionas. Kol svečiai renkasi jų pianistas groja nemokamai  clap_1.gif  .
Jei tavo muzikantams reikės  yra pakyla (tokia nedidelė). Jaunavedžiams standartinis dvivietis nemokamai . Jei nori liukso reiks mokėti  verysad.gif  .
Meniu daro 1 žmogui maistas nuo 70 Lt. Bet dar plius tortas, vaisiai, alaus stalas tai mums kažkur priskaičiavo 1 žmogui apie 80 Lt(be gėrimų). Viskas absoliučiai iš jų, nieko savo neleidžia (nebent iš anksto susitarus šakotį). Stiprieji gėrimai parduotuvės kainomis, šampanas, vynas - baro. Tai su gėrimais gausis virš 100Lt. Avansas pasirašius sutartėlę apie 30 proc.
Bet tu nuvažiuk butinai pati  pasižiūrėti, nes ten tikrai laaaabai gražu  good.gif
Tik restorano direktorė man pasirodė nelabai maloni  blink.gif

Siandien ten buvau. Pasaka bigsmile.gif
Tik brangu irgi tongue.gif pasakiskai

Grazki,
dziaugiuosi, kad issirinkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2006 01 18, 15:28)
o kur yra Elniakampio slėnis ir kur Elniakampio sodyba?
Aš tai žinau vieną prie sudervės kažkur. tai čia kuris?

Jos pasirodo visiškai greta bigsmile.gif tik pravažiavus tą patį tiltelį į vieną reikia sukti dešinėn, į kitą - kairėn.

Elnkiakampio SODYBA: http://www.supermama...dpost&p=3465472

vestuves šventėme gegužės mėnesį, tad truputėlį pabijojome atviros mansardos savo šventei, tad ji (šventėme SODYBOJE) tarnavo kaip papildoma erdvė pasišokimams, padainavimams, torto valgymui ir kitiems dalykams. Vistik lietuviškas klimatas neprognozuojamas...

Elnkiakampio SLĖNIS: http://www.elniakampioslenis.lt/

P.S. švenčiantiems šiltuoju metų laiku: nepamirškite, kad kai šilta, skrandis daugiau reikalauja skysčių. Keista kažkaip, kai įskaitant santuokos ceremonijos pradžią planuojama iki šventės vietos (kad ir tame pačiame mieste) nukakti per 2 val. Na nebent nesifotografuoti, negerti šampano prie CMB ar bažnyčios. Siūlyčiau pasilikti po ceremonijos pabaigos mažiausiai 2-3 val. Ypač kai oras geras:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė: 23 sausio 2006 - 20:47
Nu va kaip gerai ... sveikinu suradus vietele sventimui wink.gif
Muzikantus mes irgi, atrodo, jau turime, tad dar vienu galvos skausmu maziau wink.gif
Beje, kokioje baznycioje tuoksites?

QUOTE(grazki @ 2006 01 23, 16:04)
Mes tai 13.40, o i baznicia tai 15.30, tai baliovke prasides apie 19.00 thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Per iseigines pora vieteliu apvaziave, daug kur jau uzimta....tai apsistuojom "Mamos virtuve",palikom uzstata.Dabar tai vaizdo nera, bet seimeninke sake vasaros metu buna grazu. Sale man patiko.....Ir muzikantus jau radom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Atsakyti