Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Dabar jau as susinervinau, kad tave sunervinau 4u.gif 4u.gif
Gal as visai ne apie ta vieta parasiau.
Kur taviske yra?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 17, 21:39)
Dabar jau as susinervinau, kad tave sunervinau 4u.gif  4u.gif
Gal as visai ne apie ta vieta parasiau.
Kur taviske yra?

Ne, saves tikrai nekaltink.....Vieta ta randasi Ukmerges pl. prie degalines Lukoil, neprisimenu kaimo pavadinimo...Bet negalvojau kad degaline prie pat tos kavines....O kada tavo vestuves?
Atsakyti
[quote=grazki,2006 01 17, 22:33]
Tai tu dar irgi neisrinkai vietos?Ar kazka turi jau nusiziurejusi
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 01 17, 09:30)
Neapsigaukit sitoj vietoj - as irgi rekiau visa gerkle, kad nu kas jau per tokia svente alu gers, o gavosi taip, kad mes velavom, sveciai lauke bludydami po parka, buvo karsta ir alus visas suejo per pora valandu blink.gif
Del ju alaus stalo-mes emem ir tikrai gerai suejo, del saldaus-emem ju tik vaisius ir vysnias sokolade (tikrai nerealiai skanios ir atrodo thumbup.gif )
Del virsvalandziu - bent jau mes mokejom uz juos pagal fakta - t.y. tiek,kiek buvom mirksiukas.gif
Del gaiviuju gerimu - pirmasis "uzpylimas" buvo ju, po to naudojo musu atsiveztas sultis, mineralini ir kt. Del taksi - nemanau,kad verta rizikuoti ir uzsakineti is anksto tam tikrai valandai, nes pamatysit, jei baliukas bus linsmas, jis uzsites, o zmoniu per prievarta galgi negrusit i taksi namo doh.gif Mes visiskai be problemu ishsikvietem taksi, atvaziavo mazdaug per 40 minuciu - taigi,kai matysit,kad viskas sukasi link pabaigos,tai ir paprasykit kad ir personalo,kad iskviestu tuos taksiukus be to,kiek zinau, dabar nelabai su Vilniaus taksais ir susitarsi,kad tam tikra valanda atvaziuotu (cia skaudi patirtis, visiskai sviezia mirksiukas.gif )
Tai kol kas tiek patirties 4u.gif

nu va - del taksi tada mes gal ir taip darysim, ir galvos sukti nereikes.. dar tevelis vairuotoja savo gal paims, tokiem extra atvejam, kai pavargs diedukai ar prisigers per daug, kad juos pabuvus namolio ishvezhtu - maza ka - pakui uzmigs, ikris i baltos mishraines bliuda, juo lab kad teveliai netoli gyvena - zaliuose ezeruose.
Ramiau del gaiviu gerimu pasidare, nes kai pagalvojau, kad jei reiktu ish ju imti po 2.5 lt stikline, tai labai daug gautusi... norma ishgersim ir tada jau savus imsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 17, 11:21)
Ir man is piesinuko labai patiko. Parasyk, kai paziuresi, gal kas pasikeite.
As irgi vis dar neapsisprendziu g.gif  g.gif

o kaip jus sprendzhiat? gal dar radot kokiu vietu paziurejimui.... kazkaip keistai anksti visi shiemet organizuotis pradejo... man ir Rita is Europos parko sake, kad jau rugsejo 2 d, rezervuojasi - cia turbut apie Jury kalbejo, nes mes po ju atvazhiavom.
tik nepanikuokit, rasit irgi savo vieta, viskas gerai bus biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Sveiki!
Norėčiau irgi pasidalinti savo laime ir bėdomis!
Penktadieni padavėme pareiškymą ir išrinkome rugpjūčio 11 d. wub.gif
Bet visai nežinau nuo ko pradėti doh.gif ir ar jau laikas jieškotis vietos?
Susirinks apie 60 žmonių, gal patarkite. 4u.gif

Ir dar, gal kam pravers. Praeitais metais buvome 2 vestuvėse.
1) Oskare žalgirio gatvėje, valgiai ir aplinka superiniai, tiktai vietos nedaug.
2) Elguvoj-maistas Š....., nors žadėjo aukso kalnus!
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2006 01 17, 15:36)
o kaip jus sprendzhiat? gal dar radot kokiu vietu paziurejimui.... kazkaip keistai anksti visi shiemet organizuotis pradejo... man ir Rita is Europos parko sake, kad jau rugsejo 2 d, rezervuojasi - cia turbut apie Jury kalbejo, nes mes po ju atvazhiavom.
tik nepanikuokit, rasit irgi savo vieta, viskas gerai bus  biggrin.gif

Na tai jau tikrai apie mane, bet mums tetule prie įvažiavimo į Europos parką sakė, kad mes šiandien jau treti, kurie žvalgosi biggrin.gif
Labai jau gyrė smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvės, kaip ir Grazki, birželio 17 d., bet vietos šventimui mes su saviškiu preliminariai pradėjome dairytis jau praėjusią vasarą. Žinojau, jog artėjant vasarai šventimui tinkamas vietas graibstyte išgraibo, tad pagalvojom, jog per anksti tikrai nebus smile.gif
Tiesiog galvojom neskubant, nesikarščiuojant apvažiuoti sodybas (nes norėjosi ir norisi švęsti būtent sodyboje) aplink Vilnių. Kadangi pasirinkimas ne itin gausus, tad neužilgo apsisprendėme ir prieš kelis mėnesius rezervavomės "Elniakampio slėnį" (nemaišykit su "Elniakampio sodyba"). Man ten viskas patiko. Kainos, kaip ir visose sodybose, ne pačios mažiausios, bet savo šventei pinigėlių negaila wink.gif
Atsakyti

O kelinta Jus susirasot? Ir ar Vilniaus centriniam....? thumbup.gif thumbup.gif. Mes tai dar nieko negalim išrinkt verysad.gif . Siandien vaziuosim paziuret moteli-bara "Sandi"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazki: 18 sausio 2006 - 13:40
QUOTE(waikiki @ 2006 01 18, 13:09)
Mūsų vestuvės, kaip ir Grazki, birželio 17 d., bet vietos šventimui mes su saviškiu preliminariai pradėjome dairytis jau praėjusią vasarą. Žinojau, jog artėjant vasarai šventimui tinkamas vietas graibstyte išgraibo, tad pagalvojom, jog per anksti tikrai nebus smile.gif
Tiesiog galvojom neskubant, nesikarščiuojant apvažiuoti sodybas (nes norėjosi ir norisi švęsti būtent sodyboje) aplink Vilnių. Kadangi pasirinkimas ne itin gausus, tad neužilgo apsisprendėme ir prieš kelis mėnesius rezervavomės "Elniakampio slėnį" (nemaišykit su "Elniakampio sodyba"). Man ten viskas patiko. Kainos, kaip ir visose sodybose, ne pačios mažiausios, bet savo šventei pinigėlių negaila wink.gif

o kur yra Elniakampio slėnis ir kur Elniakampio sodyba?
Aš tai žinau vieną prie sudervės kažkur. tai čia kuris?
Atsakyti
Aš labai noriu pasigirti, padarėme didžiulį žingsnį, MES JAU TURIME SODYBĄ clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Jau sumokėjom rankpinigius. Mūsų sodyba labai gražiu pavadinimu "Saulynė" biggrin.gif Sėkmės visom beieškant ir renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, Vilniaus centriniam - 11.20 val. wink.gif Veliau ta diena dar planuojame vaziuoti i baznycia, tad CMB norejosi kaip galima anksciau apsiforminti.
O jus kada?
Sekmes renkantis wink.gif

QUOTE(grazki @ 2006 01 18, 14:38)
O kelinta Jus susirasot? Ir ar Vilniaus centriniam....? thumbup.gif  thumbup.gif. Mes tai dar nieko negalim išrinkt verysad.gif .  Siandien vaziuosim paziuret moteli-bara "Sandi"...

Atsakyti