QUOTE(kristinuv @ 2006 01 16, 14:41)
Pas mus irgi apie 50 zmoniu bus. O sale pas juos didele?
nes norisi, kad dar butu nemazai vietos sokiams
O bilietus i Europos parka reiks sveciams pirkti?
Siaip skamba graziai, gal reiks nuvaziuoti, tikiuosi ne liepos 8d uzsaket
O gal dar kur buvot ir matet kokia sale verta demesio?
nes norisi, kad dar butu nemazai vietos sokiams
O bilietus i Europos parka reiks sveciams pirkti?
Siaip skamba graziai, gal reiks nuvaziuoti, tikiuosi ne liepos 8d uzsaket
O gal dar kur buvot ir matet kokia sale verta demesio?
sale tai tikrai kad didele, mes kai buvom sestadieni buvo paruosta banketui 30 zmoniu tai dar vietos buvo gerai diskotekai, nes stalas ilgas buvo istrizai taip pastatytas - liux atrode, ir papuoshtas grazhiai - stalo puoshimas i kaina maisto ieina - tik jei sale nori kad papuostuo kainuoja sake, kazkur nuo 150 lt, bet mum ji pasiule, kad jei draugai gali ish ryto, papuoshtu - nes padarys taip kaip nori ir gal dar pigiau gausis.. shiaip tai mes ir norim kad butu vietos pasishokti, tai manau liks ten tos vietos daug daug, nes toje saleje telpa iki 100 zmoniu, o kur dar lauke staliukai - nors mum jie nereikalingi sedejimui, bet jei bus geras oras- tai norisi veiksmo daugiau lauke, tai susitarsim, kad staliuku daug lauke pastatytu - grazus pa juos baldeliai lauko - metaliniai, elegantishki.. tai manau vietos ir lauke ir viduj tikrai pakankamai!
bilietu jokiu nereikia - visi sau grazhiai mashinytem pravazhiuosit pro vartelius ir iki pat restorano privazhiuosit
shiaip pabandysiu as kai busiu namuose, jei nori, nuotraukychiu atsiusti, nes mes fotografavom kai buvom, kad teveliam parodyti, uz ka pinigus mokes
daugiau tai nieko neieshkojom, nes kadangi esam nemazai kur buve shiaip baliuose visokiuose, tai man niekur taip nepatiko, kaip europos parke - dar as ish tiesu ir kainu aukshtesniu tikejausi, nei kad paprashe... nors kai pradedi skaichiuoti - ir cia nepigu nepigu.... na nebent dar klimkyne man patiko, bet toli ir lauke pas juos gerai, o viduje ni ni. - kaip kaimo troboj kazkuom panashu, ir man tas labai nepatiko...
jei dar kas rupi -klausk