Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikutes smile.gif moshke, gal ju kontaktus turi? Dekui isanksto smile.gif
Atsakyti
jau radau:) ar gali daugiau parasyti atsiliepimu apie europos parko restorana....
Atsakyti
Gaila, kad niekas nesidalina patirtimi apie Vilniaus mieste esancias kavines ir restoranus verysad.gif

As tai noriu pasiguosti kaip man nesiseka, su savo brangiausiuoju nusprendem aplankyti viena kavine ir jau du kart bandem ten nuvaziuoti ir tuos abu kartus buvo rezervuota doh.gif , vakar net suabejojau ar ji mums skirta, nors apejom is isores tai abiems labai patiko, tiesa viduj nebuvom ir maisto neragavom... po to nuvaziavom apziureti Uzupio soda, taip daugelio girta doh.gif kosmaras kazkoks blink.gif vos atverus duris padvelke toletu smarve ir alum sad.gif pazvelgiau i vidu ir nusprendziau, kad ten niekada kojos nekelsiu schmoll.gif arklide kazkokia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 06, 12:48)
Gaila, kad niekas nesidalina patirtimi apie Vilniaus mieste esancias kavines ir restoranus  verysad.gif

As tai noriu pasiguosti kaip man nesiseka, su savo brangiausiuoju nusprendem aplankyti viena kavine ir jau du kart bandem ten nuvaziuoti ir tuos abu kartus buvo rezervuota doh.gif , vakar net suabejojau ar ji mums skirta, nors apejom is isores tai abiems labai patiko, tiesa viduj nebuvom ir maisto neragavom... po to nuvaziavom apziureti Uzupio soda, taip daugelio girta  doh.gif kosmaras kazkoks blink.gif vos atverus duris padvelke toletu smarve ir alum sad.gif pazvelgiau i vidu ir nusprendziau, kad ten niekada kojos nekelsiu  schmoll.gif arklide kazkokia...  doh.gif

as tau parekomenduociau nuvaziuoti i Dalios restorana ir i Viezbuti Naujasis Vilnius( cia antroj pusej Europos) praeita vasara tuokes mnao pazystama bet ji gyvena Izraeli o tuokes Lietuvos na biski ji tokia fifa tai sake kad sitie geriausi tai issirinko Naujaji Vilniu tai zmogui kaina 100LT bet maistas thumbup.gif vien paziurejus toks grozis kad net nemoku apsakyti ir dar + jaunieji gavo nakti nemokamai. pasiziurek ten tikrai labai grazu
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 06, 15:07)
as tau parekomenduociau nuvaziuoti i Dalios restorana ir i Viezbuti Naujasis Vilnius( cia antroj pusej Europos)  praeita vasara tuokes mnao pazystama bet ji gyvena Izraeli o tuokes Lietuvos na biski ji tokia fifa tai sake kad sitie geriausi tai issirinko Naujaji Vilniu tai zmogui kaina 100LT bet maistas thumbup.gif  vien paziurejus toks grozis kad net nemoku apsakyti ir dar + jaunieji gavo nakti nemokamai. pasiziurek ten tikrai labai grazu

Beda ta kad mes nenorim Dalios salone, nes tai baldu salonas, o mes abu kiekviena diena tame versle sukames, tai jau per vestuves nenorim nieko bendro su baldais turet schmoll.gif , O viesbuciu restoranus mes atmetem kaip truputi brangokus restoranus ir siaip noretusi, kad butu kazkokia terasa ar kiemas, kad nereiketu tiesiai i gatve iseit, kai noresi prasivaiksciot ir pan... 100Lt mums per daug, uzsibrezem kad sumos 70Lt + alkoholis nevirsysim schmoll.gif
Atsakyti
na tai tada nieko negaliu padeti schmoll.gif
Atsakyti
Jau rezevavomes kavine thumbup.gif atkrito vienas didziausiu rupesciu ax.gif
Atsakyti
Ir kur bus jusu gyvenimo svente? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilpra @ 2006 01 09, 10:58)
Ir kur bus jusu gyvenimo svente?  g.gif

Mes rezervavom kavine "Sakva" prie Olandu ziedo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir ar brangiai jums tai kainuos...Kiek vienam zmoguciui?
Idomu, o jei nesakytum, kad vestuvems nori, gal pavyktu ir sutaupyti... ax.gif Kazkur esu skaiciusi, kad sitoj vietoj (proga) galima pameluoti tariantis del sumos...
Atsakyti
Pasidariau sarašą restoranų, kurie mane domintų (bandysiu skambinti į juos). Taigi mano sąrašas (gal kam idėją pamėtėsiu):
1. IDA BASAR
2. Šarūno Viešbutis
3."Šekspyras" restoranas"
4. SORRENTO, itališko maisto restoranas.
5.TORES restoranas
6. Stirnių malūnas
7."Naujasis Vilnius" restoranas
8. AD ASTRUM restoranas
9. Europos parko restoranas
10. "Stikliai" restoranas
11Restoranas "Dvaras"

Apie kai kuriuos iš jų tai čia forume buvo jau daug kalbėta, tai va, kai su kainom išsiaiškinsiu papildysiu ta informacija šį sarašą. O gal kas gali pakomentuoti kurį nors iš šių restoranų, būtų labai įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šarūne neseniai buvau, na tas restoranas tai gal ir nieko, bet ten nedaug žmonių telpa, o kadangi pas mus bus apie 60 svečių tai ta banketinė salė... nu nieko įpatingo nebent iš bėdos.... Ir kaina ne tokia maža...
Atsakyti