Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(zeme @ 2005 11 29, 18:30)
Netoli Vievio prie ezero kranto yra poilsiaviete "Zelva", ten mes sventeme musu vestuves lapkricio menesi. Vasara butu dar fainiau. Ten yra vila su sale, kurioje telpa 60 zmoniu (pas mus tiek buvo ir tilpo), kambariai sveciams, pirtis. Yra virtuve su visais indais. Musu vestuves vyko sestadieni, tai mes atvezem seimininkes ten ketvirtadieni ir jos ruose maista.Mokejome uz nuoma savaitgaliui 2000 lt/

o tai sakyk savas virejas vezeisi??? ir maistas tavo buvo??? ir kiek uz maista ir virejas su padavejom mokejai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 11 30, 10:38)
Yra labai gražių, prabangių sodybų kaimo turizmo.  Bet į porą skambinomės, tai 2006 birželiui užsakyta.

tai gal parekomenduok kur ten zinai gal manosioms rugpjuciui bus laisvos, as tai vis ieskau ir niekaip nesurandu. ziurejau Moletu rajone Vila Santa Barbara, bet ten biski mazoka vietos.
pasidalinkit kaaaaa ax.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites
Na pagaliau ir man tapo aktuali si tema. smile.gif Taigi perskaicius atsiliepimus apie vietas noreciau paklausti: Kaip standartiskai susideda kaina uz maista ir sale? Pvz.: jei rasote 50 Lt./zm., tai i sia kaina ieina tik maistas, ar maistas su gerimais? Ar i sia kaina ieina mokestis uz sale? Ar uz sale reik papildomai moketi?
Kaip iprasta Vilniuj ir Vilniaus apylinkese?
Atsakyti
Sveikos mergiotės biggrin.gif Ir aš ieškau vietelės - perskaiiau visus jūsų pasisakymus, susidariau baltąjį ir juodąjį sarašą ir galvoju pradėti važinėti smile.gif Tik nieko neradau parašyta apie graikų restoraną "Liūtų vartai" (lyg tai Kauno gatvėje), o internete, kai paskaičiau apie juos tai labai sužavėjo thumbup.gif Bet bijau apsirinkti - buvau ir nuvažiavusi, maistas labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kaip su šventėmis, tai neįsivaizduoju, vietos atrodo neperdaugiausia, bet aplinka graži smile.gif Ir dar jie organizuoja šventes, tai gal kuriai nors teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2005 12 02, 12:20)
Sveikos mergiotės  biggrin.gif  Ir aš ieškau vietelės - perskaiiau visus jūsų pasisakymus, susidariau baltąjį ir juodąjį sarašą ir galvoju pradėti važinėti  smile.gif  Tik nieko neradau parašyta apie graikų restoraną "Liūtų vartai" (lyg tai Kauno gatvėje), o internete, kai paskaičiau apie juos tai labai sužavėjo  thumbup.gif  Bet bijau apsirinkti - buvau ir nuvažiavusi, maistas labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O kaip su šventėmis, tai neįsivaizduoju, vietos atrodo neperdaugiausia, bet aplinka graži  smile.gif Ir dar jie organizuoja šventes, tai gal kuriai nors teko susidurti?

LAbutis
Kaip tik apie Liuto vartus mergaites rasinejosi pora puslapiu atgal, pasiziurek. Atsiliepimai nekokie
Atsakyti
QUOTE(Ingė @ 2005 12 02, 12:29)
LAbutis
Kaip tik apie Liuto vartus mergaites rasinejosi  pora puslapiu atgal, pasiziurek. Atsiliepimai nekokie

Tai kad visą temą perskaičiau - niekur nerašo verysad.gif Ten kažkas kitas Liūto...(?) yra, bet tikrai ne vartai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2005 11 30, 20:33)
tai gal parekomenduok kur ten zinai gal manosioms rugpjuciui bus laisvos, as tai vis ieskau ir niekaip nesurandu. ziurejau Moletu rajone Vila Santa Barbara, bet ten biski mazoka vietos.
pasidalinkit kaaaaa ax.gif

Jeigu žmonių apie 50-60 manau tiktų Anykščių raj. R.Baronienės sodyba. Jos tel. 869885233. Didelis namas, kiemas, terasa, daug miegamųju, pirtis, biliardas. Patalpose kondicionieriai. Vietos per akis. Ir vaikams yra ką veikti. Tik nusisamdai šeimininkes ir ūži 2 dienas.
Man tai ten super. Kažkada esu mačius internete foto.
Mes ten šventėme draugo jubiliejų. Tai visiems 40 žmonių patiko.
Atsakyti
mergaites, norejau paklausti, gal kuri zinot kaip su shventimu "Europos parke", jie ten turi kelias salytes, sake galima ir su lauko terasa suderinti, ko mes ir ieshkome. Tik norisi pasiteirauti kaip ten kainos ir shaip maisto kokybe ir visa kita, gal daugiau kazkas shventete jau "veseilia" ten?
Ir dar norejau paklausti gal kam teko "Klimkyneje" shvesti 4u.gif o tai jie savo interneto psl. jokiu kainu nerasho, o prisiskambinti kai bandzhiau pora dieneliu, nieks nekele... laiko dar yra iki liepos, bet jau neramu daros, kazkaip daug kur uzsakyta jau dabar... g.gif
Atsakyti
[quote=Ingė,2005 12 02, 11:57]
Laba diena mergaites
Na pagaliau ir man tapo aktuali si tema. smile.gif Taigi perskaicius atsiliepimus apie vietas noreciau paklausti: Kaip standartiskai susideda kaina uz maista ir sale? Pvz.: jei rasote 50 Lt./zm., tai i sia kaina ieina tik maistas, ar maistas su gerimais? Ar i sia kaina ieina mokestis uz sale? Ar uz sale reik papildomai moketi?
Kaip iprasta Vilniuj ir Vilniaus apylinkese?
[/quote

Cia į kaina 1 zmogui ieina maistas. Gerimai paprastai yra perkami atskirai. Kartais reikia nupirkti pacioj kavinej alkoholinius, pvz alu kai kur apsimoka pirkti pas juos.
Uz sale mokestis irgi kaip kur. daugumoj kaviniu nuo 00.00 val dar uz 1 val ima 50 Lt.
reikia kalbet su kiekviena kavine atskirai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasiukas @ 2005 12 02, 12:38)
mergaites, norejau paklausti, gal kuri zinot kaip su shventimu "Europos parke", jie ten turi kelias salytes, sake galima ir su lauko terasa suderinti, ko mes ir ieshkome. Tik norisi pasiteirauti kaip ten kainos ir shaip maisto kokybe ir visa kita, gal daugiau kazkas shventete jau "veseilia" ten?
Ir dar norejau paklausti gal kam teko "Klimkyneje" shvesti 4u.gif o tai jie savo interneto psl. jokiu kainu nerasho, o prisiskambinti kai bandzhiau pora dieneliu, nieks nekele... laiko dar yra iki liepos, bet jau neramu daros, kazkaip daug kur uzsakyta jau dabar...  g.gif

Mes sventem wub.gif
Musu buvo 70 zmniu,tai buvome didziojoje saleje ir naudojome lauko terasa, kur buvo taip pat sustatyti staliukai.
Kainos nera maziausios, bet maisto buvo tikrai net per daug, karsti patiekalai-o emem pigiausius beveik-nuostabus,sviezuteliai ir porcijos dideles thumbup.gif
Sale tikrai graziai papuose, na, nezinau, man viskas tiko ir patiko thumbup.gif vienintelis minusas-vestuviam tortui pjaustyti neturejo grazios menteles, bet cia,manau,visiska smulkmena lotuliukas.gif
Jei nori-atsiusiu meniu pavyzduka su kainom-parasyk man asmenine zinute mirksiukas.gif
Prisegu viena foto, kokie papuosimai ejo per visa stala 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 09 gruodžio 2005 - 11:36
O gal kas Verkių Rūmuose šventė? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
O niekam neteko svesti Klumpes malune? Noreciau isgirsti nuomoniu ir atsiliepimu apie ji!

Aciu
Atsakyti