Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Ninin @ 2005 11 14, 11:29)
Pietavau, buvo skanu. Ir aplinka tokia maloni....

Nu nežinau . matyt kaip užtaikiai. Aš 2 kartus ten buvau (Laikinojoja sostinėje VCUP e) Blogesnio maisto dar Vilniuje niekur nevalgiau. Karštas buvo nedakeptas , garnirui burokai kaip su snargliais išmaišyti. Net atgal gražinau , tai mėsa daugiau apkepinu ir atgal atnešė . Brrrr schmoll.gif . kita karta deserta su duona užsakiau. Tragiškas
O kur man maistas per balius patinka. tai "Elguvoje". Karoliniškėse Tel. 2420796
Ir salių jie ten daug turi visokiu. Jau 3 vestuvėse ten dalyvavau . Maistas labai skanus , ypatingai salotos. ir įdarytos žuvis.
Atsakyti
Gal kuri žinote ką nors apie Verkių malūną ir galimybę ten švęsti vestuves?

Aplinka man ten thumbup.gif thumbup.gif , bet vietos ir 40-čiai žmonių būtų mažoka... Nebežinau, merginos, ką bedaryt - meilė tam malūnui iš pirmo žvilgsnio wub.gif , bet nujaučiu, kad mūsų šventė ten neišsitektų cry.gif Nebent pasiryžtume švęsti lauke, šalia esančioje verandoje... O ten, bijau, gegužės mėn. dar gali būti per šalta g.gif Gal ką man patarsite?? unsure.gif Būčiau tikrai labai labai dėkinga!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fidele: 19 lapkričio 2005 - 13:55
Kreipiuosi i merginas, kurios sia vasara svente vestuves kur nors aplink Vilniu sodybose. Gal galite parekomenduoti?:)Mane daugiau domintu dvieju dienu svente;)
Aciu
Atsakyti
Draugai šventė vestuves Akmeninėje Rezidencijoje prie Trakų (ten Paksaitė ženijosi). Tai labai nusivyliau. Nakvynė 30 žmonių ir maistas 50 žmonių tėvams atsiėjo 15000 lt. Stalai jau po pirmo užkandimo liko pustusčiai ir nieko nebepridėjo.
Karštam galėjo pasirinkti žuvį arba veršieną. Porcijos kaip 5-6 metų vaikui. Vietos 50 žmonių salėje mažai. Ir ant rydienos pratesimą leido padaryti tik lauke prie staliukų. Ir tai už 3 val. 1000 lt. paprašė.
Visai nieko gero. Šeimininkams tik pinigėliai rūpi. Apgadino jauniesiems ir jų tėvams nuotaikas.
Už tokius pinigus, net graži aplinka suprastėjo.
Kainos ne furšetinių patiekalų: sriuba 12-18 lt. Salotos 25-80lt. Nemažos sakyčiau.
Atsakyti
Girdėjau neblogų atsiliepimų apie tą kavinę, kur Valinskas "šeši nuliai-milijonas"
vedė. Pamiršau pavadinimą. Ant kalno, prie pat kelio. O apačioje tarp miškų Neris teka.
Kitą savaitę važiuosim su šeimininkais susitikti.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 11 29, 11:54)
Girdėjau neblogų atsiliepimų apie tą kavinę, kur Valinskas "šeši nuliai-milijonas"
vedė. Pamiršau pavadinimą. Ant kalno, prie pat kelio. O apačioje tarp miškų Neris teka.

o kokioj cia vietoj? turetu buti labai grazu... rolleyes.gif lauksim atsiliepimu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai cia nuo Suderves link autostrados vaziuojant, na ten lauke taigrazu, bet kazi ten yra kavine, o pobuviu sale man atrodo yra atskirta, bet nelabai faina kai baliavoji ir dar kavine veikia. gal as ir klystu
Atsakyti
QUOTE(Zane @ 2005 11 20, 19:42)
Kreipiuosi i merginas, kurios sia vasara svente vestuves kur nors aplink Vilniu sodybose. Gal galite parekomenduoti?:)Mane daugiau domintu dvieju dienu svente;)
Aciu

Netoli Vievio prie ezero kranto yra poilsiaviete "Zelva", ten mes sventeme musu vestuves lapkricio menesi. Vasara butu dar fainiau. Ten yra vila su sale, kurioje telpa 60 zmoniu (pas mus tiek buvo ir tilpo), kambariai sveciams, pirtis. Yra virtuve su visais indais. Musu vestuves vyko sestadieni, tai mes atvezem seimininkes ten ketvirtadieni ir jos ruose maista.Mokejome uz nuoma savaitgaliui 2000 lt/
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 11 29, 11:54)

As sia vasara ten buvau. uzsisakiau brangiausia antraji patiekala is jautienos (kepsnys, apie 28 lt) ir buvo prastas. Man negaila sumoketi daugiau pinigu, bet turi buti skanu. O ten tik vieta grazi, ypac vasara
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2005 11 29, 19:34)
As sia vasara ten buvau. uzsisakiau brangiausia antraji patiekala is jautienos (kepsnys, apie 28 lt) ir buvo prastas. Man negaila sumoketi daugiau pinigu, bet turi buti skanu. O ten tik vieta grazi, ypac vasara

Dar nieko tiksliai nežinau. Mano vestuvės 2006 birželį, tai dar kalnas laiko.
Stengiamės susirasti kuo geriau.
Šaip dar nieko tiksliai nežinau, bet žada kaip ir visi-labai gerai, skaniai ir gražiai.
Tik žinau, kad ten yra kur miegoti ir maistas vestuvėms ne iš meniu. Jie ten kitus patiekalus siūlo.
Dar naują salę žada užbaigti pokyliams.
Atsakyti
Yra labai gražių, prabangių sodybų kaimo turizmo. Bet į porą skambinomės, tai 2006 birželiui užsakyta.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 10 13, 08:35)
gal yra kokiu atsiliepiu apie Uzupio soda jau? is siu metu nuotakyciu...  visos prisizada, o isteka ir pamirsta cia tas kurios laukia.... verysad.gif

Labas, cia per visus puslapius prirasyta labai daug nuomoniu apie Uzupio soda biggrin.gif nepatingek pasiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti