Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Mes noretume vestuves svesti nedideliam jaunimo rate: butu iki 10 zmoniu, svediskas stalas su uzkandziais ir gerimais, ir, svarbiausia,kokia nors pramoga: boulingas, biliardas, karaoke ar kazkas tokio... Deja, nezinau, kur rasti tokia vieta. Gal kas ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Tiramisa @ 2005 11 04, 17:02)
Mes noretume vestuves svesti nedideliam jaunimo rate: butu iki 10 zmoniu, svediskas stalas su uzkandziais ir gerimais, ir, svarbiausia,kokia nors pramoga: boulingas, biliardas, karaoke ar kazkas tokio... Deja, nezinau, kur rasti tokia vieta. Gal kas ka patartumet?

nu jo uzsimanei desimciai zmoniu boulingo hah.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 04, 16:40)
nu jo uzsimanei desimciai zmoniu boulingo  hah.gif

Ar 10 per mazai boulingui, ar per daug? ax.gif
Nes pernai musu kolektyvas svente naujus metus, tai buvo apie 15-20 zmoniu, atrode pats tas boulingui...
Atsakyti
o gal girdėjote ką apie restoraną "Laikinoji sostinė", čia universalinės paskutiniame aukšte? ar skanus ten maistas? gal šiaip esat buvusios pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(Tiramisa @ 2005 11 04, 17:46)
Ar 10 per mazai boulingui, ar per daug? ax.gif
Nes pernai musu kolektyvas svente naujus metus, tai buvo apie 15-20 zmoniu, atrode pats tas boulingui...

na kazkaip boulingai turi daug takeliu, o rezervuotis visa kluba del 10 zmoniu tai manu truputi juokinga butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 11 10, 09:10)
na kazkaip boulingai turi daug takeliu, o rezervuotis visa kluba del 10 zmoniu tai manu truputi juokinga butu  g.gif

Mes jau uzsisakem du takelius, nes gi dar smagiau ne uzdaras vakarelis, o kai aplink verda gyvenimas ir kiti zmones kazka veikia. Mums taip atrodo. Va, manau, bus liuks.
Susitarem, kad boulinge gros musu megstama muzika, nors tai, pasirodo, irgi kainuoja:)
Plius du stalai salia takeliu, kur bus galima prisesti.

Atsakyti
QUOTE(Libele @ 2005 11 09, 20:06)
o gal girdėjote ką apie restoraną "Laikinoji sostinė", čia universalinės paskutiniame aukšte? ar skanus ten maistas? gal šiaip esat buvusios pavalgyti?

Esu ten buvusi rolleyes.gif Maistas ten man visai patiko, nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiramisa @ 2005 11 10, 15:18)
Mes jau uzsisakem du takelius, nes gi dar smagiau ne uzdaras vakarelis, o kai aplink verda gyvenimas ir kiti zmones kazka veikia. Mums taip atrodo. Va, manau, bus liuks.
Susitarem, kad boulinge gros musu megstama muzika, nors tai, pasirodo, irgi kainuoja:)
Plius du stalai salia takeliu, kur bus galima prisesti.

Na per vestuves tai nenoreciau boulingo zaisti schmoll.gif Bet cia tik mano nuomone smile.gif Per gimtadienius nueinam pazaisti, gal todel man tai butu tik eilinis balius blink.gif O vestuviu nepavadinciau eiline svente rolleyes.gif
Atsakyti
kazkaip boulingas ir vestuves man absoliuciai nesiderina schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nesuprantamas dalykas ir man schmoll.gif per vestuves boulingą žaist
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2005 11 03, 22:19)
man sake, kad zmogui 60lt. saldus stalas ieina, isskyrus jaunavedziu torta. bet reikia pirkti ju gerimus. tada jau lyg ir brangoka.
labai idomu kaip sake kitoms.
tiesa, ten galima svesti tik iki 5val ryto ( ar tik iki 4 val, jau nebeprisimenu)

na buvau aš pati nuvažiavus pas Šarūną.
kainų kitiems metams nežino, nes tipo viskas brangsta ir t.t. šiai dienai - 70 lt zmogui - įeina saldus stalas ir alaus stalas. kitais metais jau bus mokestis už aptarnavimą ir nuo 12 reikės mokėt pinigų
jaunavedžiams dovana - pirma naktis liukso kambaryje.

taip kad jau rezervą liepos 1 dienai užsidėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Libele @ 2005 11 09, 21:06)

Pietavau, buvo skanu. Ir aplinka tokia maloni....
Atsakyti