Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Mersiuke @ 2005 10 07, 06:24)
blink.gif Aciu, kad ispejai drinks_cheers.gif Reiks aptarti su jaunikiu cool.gif

As jokiu budu nesakau,kad ir jums butinai taip bus 4u.gif labai tikiuosi,kad ne, taciau tikrai labai labai siulau surasyti konkrecias sumas su konkreciais isipareigojimais mirksiukas.gif nes plius prie to,kad jie ner atsakingi del rezervacijos, zinau atveji, kai jauniesiems kita diena pareiske, kad papildomai reikia moketi berods virs 1000 litu blink.gif ir neisleido,kol nesumokejo blink.gif todel manau,kad reiketu sutarti, kad jei nori duoti kazka papildomai, tai kad jusu pries tai atsiklaustu, o ne post factum pateiktu saskaita doh.gif
Atsakyti
gal yra kokiu atsiliepiu apie Uzupio soda jau? is siu metu nuotakyciu... visos prisizada, o isteka ir pamirsta cia tas kurios laukia.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 10 13, 07:35)
gal yra kokiu atsiliepiu apie Uzupio soda jau? is siu metu nuotakyciu...  visos prisizada, o isteka ir pamirsta cia tas kurios laukia.... verysad.gif

Pati planavau tenai švesti, bet jau nebuvo vietos. nuostabi vieta thumbup.gif thumbup.gif ir galima dideles vestuves daryti thumbup.gif
Atsakyti
Turiu patarimą!!!

Jokiu būdu nešveskit "Liuto širdyje" esančioje Kalnėnuose, Vilniuje.

Pati tenai ruošiau vestuvių puota ir labai pasigailėjau. nors kainos ir standartinės 50 Lt žmogui ir aplinka nuostabi, tačiau šeimininkų supratimas apie furšeta žemiau nei nulinis doh.gif Prašymas ant furšetinio stalo padėti šakučių, gavo atsakymą:"o kam? juk niekas nevalgo doh.gif " Ant saldaus stalo neprisiprašiau, kad padėtų puodelius kavai ar arbatai, o ka jau kalbėti apie tortinės lėkštutes schmoll.gif sultys ant stalų stovėjo pakuose ir dar patys svečiai turėjo juos su peiliais atsidaryti. maistas taip pat ne puikiausios kokybės, nors kai pagalvoji kaip galima būtų sugadinti furšetinį meniu doh.gif pasirodo viskas galima schmoll.gif
ir dar, per visa baliu tarp šokančių žmonių kojų trynėsi 4 katinai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2005 10 21, 12:22)
Turiu patarimą!!!

Jokiu būdu nešveskit "Liuto širdyje" esančioje Kalnėnuose, Vilniuje.

Pati tenai ruošiau vestuvių puota ir labai pasigailėjau. nors kainos ir standartinės 50 Lt žmogui ir aplinka nuostabi, tačiau šeimininkų supratimas apie furšeta žemiau nei nulinis  doh.gif Prašymas ant furšetinio stalo padėti šakučių, gavo atsakymą:"o kam? juk niekas nevalgo doh.gif " Ant saldaus stalo neprisiprašiau, kad padėtų puodelius kavai ar arbatai, o ka jau kalbėti apie tortinės lėkštutes  schmoll.gif sultys ant stalų stovėjo pakuose ir dar patys svečiai turėjo juos su peiliais atsidaryti. maistas taip pat ne puikiausios kokybės, nors kai pagalvoji kaip galima būtų sugadinti furšetinį meniu doh.gif pasirodo viskas galima schmoll.gif
ir dar, per visa baliu tarp šokančių žmonių kojų trynėsi 4 katinai  doh.gif  doh.gif

va jetu suzuojauta verysad.gif neduokdie taip svente gadinti
Atsakyti
Gal galit kas nors papasakoti apie sventima Saruno viesbutyje?Ar patiko? smile.gif
Atsakyti
o as va pasakysiu apie nauja vieta, nes kiek ziurejau, nemachiau, kad kuri nors butu ten shventus, o as ir pati, net nezinojau, apie ta kavinuke, vadinasi berods "Gaisrininko sapnas", Savanoriu prospekte. mano draugo pussere shvente ten vestuves, tai man visai patiko, nes jie turi ir toki jauku kiemeli ir shiaip aptarnavimas geras buvo, niekas i akis nelindo, bet viskas labai laiku budavo paduodama ir nuneshama, ir maistas geras, grazhiai padarytas - man tai labai svarbu. pati kavine viduj ir jauki, tik nedidele, musu ten buvo tikriausiai veseilininku apie 30 zmoniu, gal daugiau... nezinau kaip ten su kainom, bet draugas sake, kad jie daug pinigeliu neishleido, nes biudzheta ribota turejo... mes patys iehskomes vietos, tai ten ir jei butu galima daugiau zmoniu sutalpinti, tai shvestume, bet kad nesigauna cry.gif o shiaip jums mergytes gal kuriai irgi pravers smile.gif
Atsakyti
Mano bendradarbe s.m. liepos menesi svente Saruno viesbutyje. Liko labai patenkinta ir seimininkem ir padavejais ir sale. nu zodziu viskuo.

musu vestuves sventem kavinej „Karininku Ramove“. Tikrai rekomenduoju. Nes seimininkai yra superiniai. Aptarnavo laiku, maistas labai skanus ir siaip labai rupinosi, kad nieko netruktu ir pilde visus musu neiprastus ir iprastus norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 10 29, 23:37)
Mano bendradarbe s.m. liepos menesi svente Saruno viesbutyje. Liko labai patenkinta ir seimininkem ir padavejais ir sale. nu zodziu viskuo.

musu vestuves sventem kavinej „Karininku Ramove“. Tikrai rekomenduoju. Nes seimininkai yra superiniai. Aptarnavo laiku, maistas labai skanus ir siaip labai rupinosi, kad nieko netruktu ir pilde visus musu  neiprastus ir iprastus norus smile.gif

gal gali parasyti kokios kainos ten?
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2005 10 24, 11:52)
Gal galit kas nors papasakoti apie sventima Saruno viesbutyje?Ar patiko? smile.gif

man irgi labai idomu blush2.gif

siandien nusiunciau jiems laiskiuka. ziuresim ka atrasys del kainu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 11 02, 12:43)
man irgi labai idomu  blush2.gif

siandien nusiunciau jiems laiskiuka. ziuresim ka atrasys del kainu ir t.t.

man sake, kad zmogui 60lt. saldus stalas ieina, isskyrus jaunavedziu torta. bet reikia pirkti ju gerimus. tada jau lyg ir brangoka.
labai idomu kaip sake kitoms.
tiesa, ten galima svesti tik iki 5val ryto ( ar tik iki 4 val, jau nebeprisimenu)
Atsakyti
o gal kuri zinot kokia vietele alink vilniu 100 km spinduliu, kad ir su miegamasiai butu, man taip norisi gamtoj svest ir dvi dienas blush2.gif
Atsakyti