Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ievalota @ 2004 06 26, 18:10)
Neseniai pazistami parode visai prie Vilniaus esancia poilsio baze (2 ha teritorijoje, apsupta misko, apacioj teka Neris, baseinas, pirtys, tvenkinys ir t.t.). Jie baigia ja tvarkyti ir prades nuomoti baliams. Pamaniau, kad gal kam nors is jusu butu idomu? Jeigu taip - tai rasykite asmenine zinute.

gal gali parasyti adresiuka
Atsakyti
QUOTE(Tango @ 2005 09 21, 08:57)
gal gali atsiusti adresiuku?

Jei tau atsiunte tu adresiuku, buk gera, persiusk ir man. Kaip tik pradejau planuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2005 09 22, 15:33)
Jei tau atsiunte tu adresiuku, buk gera, persiusk ir man. Kaip tik pradejau planuoti ax.gif

dar negavau, jei gausiu persiusiu
Atsakyti
Norėčiau parekomenduoti viešbučio Adastrum pirtelę, konferencijų salę ir patį restoranėlį smile.gif Mano nedidukės vestuvės praėjo konferencijų salėje ( mažom šventėm ji tikrai tinka ) ir pirtelėje ( su baseinu, trys persirengimo kambariai, didelis prieškambaris su minkštasuoliu dideliu, stalu , visa audio video aparatūra ( kaina rodos 80Lt valanda ) Jeigu šventė didesnė tai uždaro visą restoranėlį, graži, jauki aplinka smile.gif O svarbiausia maistas ten superinis, skonio nepakartojamo ir labai grąžaus išradingo apipavidalinimo smile.gif Šeimininkas labai malonus, viskuo pasirūpina, parekomenduoja, svečiai sakė, kad tokio skanaus maisto jiems dar neteko ragauti, jie patys daug ką gamina, turi nemažai firminių patiekalų smile.gif Už konferencijų salės nuomos mokėti nereikėjo iki 24val, paskui mes persikėlėme į pakūrentą pirtelę, visą likusį maistą ir gėrimus į pirtelę sunešė patys padavėjai ( pastoviai mus du aptarnavo, nors nedaug ko bereikėjo ) nors jau buvo po 24 papildomo mokesčio niekas nepaėmė, galėjom būti pirtyje kiek norėjom, padavėjų jau nebebuvo, o ir visai nereikėjo thumbup.gif Jeigu norėtum siųlo tartis supadavėju už papildomą mokestį smile.gif Prieš baigiantis laikui apsaugininkai paskambino telefonu ir maloniai pranešė, kad jau greit laikas baigiasi smile.gif Aišku pavėlavom išeidami, nebuvo jokių problemų, tą maistą, kurio nesinelėm į pirtelę gražiai supakavo išsinešimui, gelės visas ir didesnes dovanas leido palikti, kitą dieną pasiėmėm smile.gif Žodžiu labai malonūs prisiminimai, o pirtelė ten beveik pastoviai užimta, daug kas ten mėgsta laiką leisti smile.gif Vienas dalykas, visa tai ne gamtoje, bet viduje viskas super thumbup.gif
Atsakyti
Mes sia vasara dvejas vestuves atsokom... Labai patiko Elniakampis... Turi savo puslapi www.elniakampis.lt
Atsakyti
Gal kuri šventėte vestuves MAMOS VIRTUVĖJE, užubalių kaime arba Zbignevo svetainėje, Avižieniuose?
Labai norėčiau sužinoti kaip patiko tongue.gif
Atsakyti
na mums irgi rekomendavo Elniakampi, bet kai nuvaziavom apziureti tai net nebejom i vidu, pasirode tokia studentiksa baliu vieta. na tikrai nelabai tvarkionga. kazkoks pastatas salia is plytu, namas dar kitoks, na as nerekomenduociau. bet skonio reikalas. mes svesime Medininku resotrane prie Ausros vartu. esu patenkinta pasiulymu. dar plius gauname liukso kambari jaunavedziam ....
Atsakyti
Na priklauso ko norite: mieste buti ar labiau nuosalioje vieteleje... Viskas ten buvo tvarkinga. Daud erdves... Jauku sviesu... Reikejo uzeit i vidu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2005 09 25, 19:43)
na mums irgi rekomendavo Elniakampi, bet kai nuvaziavom apziureti tai net nebejom i vidu, pasirode tokia studentiksa baliu vieta. na tikrai nelabai tvarkionga. kazkoks pastatas salia is plytu, namas dar kitoks, na as nerekomenduociau. bet skonio reikalas. mes svesime Medininku resotrane prie Ausros vartu. esu patenkinta pasiulymu. dar plius gauname liukso kambari jaunavedziam ....

Sausinuka augini eiks i bendraamziu kompanija... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes planupjam uzsisakyti Akmenine uzeiga (ar kaip jin ten vadinas blush2.gif ). Sia vasara draugu vestuves ten vyko. Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mersiuke @ 2005 10 06, 11:11)
Mes planupjam uzsisakyti Akmenine uzeiga (ar kaip jin ten vadinas blush2.gif ). Sia vasara draugu vestuves ten vyko. Labai patiko thumbup.gif

Ujujuj blink.gif butinai surasinekit sutarti su jais, nes zinau daugybe nukentejusiu ir nusivylusiu, kai savaite pries vestuves ji pareiskia, kad kazkas jiem daugiau sumokejo ir jie atidave blink.gif ir pati esu su jais bendravusi blink.gif aciu,daugiau nebenoriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 10 06, 19:26)
Ujujuj blink.gif  butinai surasinekit sutarti su jais, nes zinau daugybe nukentejusiu ir nusivylusiu, kai savaite pries vestuves ji pareiskia, kad kazkas jiem daugiau sumokejo ir jie atidave blink.gif ir pati esu su jais bendravusi blink.gif aciu,daugiau nebenoriu blink.gif

blink.gif Aciu, kad ispejai drinks_cheers.gif Reiks aptarti su jaunikiu cool.gif
Atsakyti