Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 16:30)
Mes sventem Europos parke-labai patiko thumbup.gif pasiskambink 2377 077 , restoranu vadove berods,vardas Rita. Jie turi visai nauja sale viena,musu buvo 70,tai tilpom laisvai, o kita senesne, tai ten apie 40 atrodo telpa g.gif nepamernu tiksliai g.gif tikrai geras,skanus maistas,aptarnavimas thumbup.gif visiska ramybe ir neeiline aplinka thumbup.gif na zodziu,as likau suzaveta, o mano norams itikt ne taip ir lengva ax.gif
po to ar bandei Naujojo Vilniuas viesbucio stiklo sale?ten aplinka prabangi ir tikrai faina thumbup.gif
po to tas restoranas kur salia Lietuvos kinoteatro thumbup.gif uzkrito pavadinimas doh.gif
kas dar... g.gif na prisiminsiu-parasysiu drinks_cheers.gif

Aciu! smile.gif 4u.gif
Tu tikras draugas!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2005 08 09, 16:38)
Mes sventem Dalios baldu restorane

Aciu biggrin.gif 4u.gif
Bandziau jau cia, bet kad uzimta. cry.gif
Atsakyti
O,dar prisiminiau-o i Verkiu rumus skambinai?jie tikrai graziai daro,o ir kaina pusetina mirksiukas.gif telefonas berods sitas 262 19 96
dar Neringos restoranas puse velnio, tel 261 40 58, vardas direktores atrodo Renata
Dar Saruno viesbutis nebloga sale turi, telefonas 272 38 88, vardo nepamenu doh.gif
Dar esu turejus renginuka Karolinos viesbuty, aptarnavimas,aistas,viskas kaip ir nieko,bet man nepatiko,kad iki lauko toli, nors seip gal ir puse velnio ten, tel 245 39 39
Dar tokiam zmoniu skaiciui gal tiktu Draugystes tas restoranas virsuje g.gif as dariau ten rengini,tai buvo berods apie 50 zmoniu,tik jei visi nores sokti,tai net nezinau kaip bus....na gal ir norma g.gif telefonas 2136711, vardas moteriskes Audrone-tikrai faina moteris thumbup.gif na kolei kas tiek is renginiu patirties prisiminiau,sekmes ieskant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 17:29)
O,dar prisiminiau-o i Verkiu rumus skambinai?jie tikrai graziai daro,o ir kaina pusetina mirksiukas.gif telefonas berods sitas 262 19 96
dar Neringos restoranas puse velnio, tel 261 40 58, vardas direktores atrodo Renata
Dar Saruno viesbutis nebloga sale turi, telefonas 272 38 88, vardo nepamenu doh.gif
Dar esu turejus renginuka Karolinos viesbuty, aptarnavimas,aistas,viskas kaip ir nieko,bet man nepatiko,kad iki lauko toli, nors seip gal ir puse velnio ten, tel 245 39 39
Dar tokiam zmoniu skaiciui gal tiktu Draugystes tas restoranas virsuje g.gif as dariau ten rengini,tai buvo berods apie 50 zmoniu,tik jei visi nores sokti,tai net nezinau kaip bus....na gal ir norma g.gif telefonas 2136711, vardas moteriskes Audrone-tikrai faina moteris thumbup.gif na kolei kas tiek is renginiu patirties prisiminiau,sekmes ieskant 4u.gif

ACIU thumbup.gif
Jau suradau!
Labai labai ACIU
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burunduke @ 2005 08 11, 10:01)
ACIU thumbup.gif
Jau suradau!
Labai labai ACIU
biggrin.gif

Na tai jei ne paslaptis,tai kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 11, 12:25)
Na tai jei ne paslaptis,tai kur? 4u.gif

IS "MAISTO FABRIKAS" PASKAMBINO , TEN KAZKAS ATSISAKE,TAI KAI BUVO LIKES MUSU TEL. TAI ATSKAMBINO. smile.gif
TIKIUOSI TEN BUS NIEKO. GERU ATSILIEPIMU GIRDEJAU. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burunduke @ 2005 08 12, 15:45)
IS  "MAISTO FABRIKAS" PASKAMBINO , TEN KAZKAS ATSISAKE,TAI KAI BUVO LIKES MUSU TEL. TAI ATSKAMBINO. smile.gif
TIKIUOSI TEN BUS NIEKO. GERU ATSILIEPIMU GIRDEJAU.  mirksiukas.gif

Neisizeisk 4u.gif bet man tai ten asociacija su valgykla ax.gif gal del to,kad vyras mano ten visada pietaudavo ax.gif na seip jie gal ir pusetinai pasipuosia sventem,bet vestuvem man ten per prasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 12, 17:49)
Neisizeisk 4u.gif bet man tai ten asociacija su valgykla ax.gif gal del to,kad vyras mano ten visada pietaudavo ax.gif na seip jie gal ir pusetinai pasipuosia sventem,bet vestuvem man ten per prasta blush2.gif

Nezinau ax.gif , man tai kazkaip patiko aplinka. Ir Brangiausiam patiko, tai ir apsistojom ten 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Jei kam bus idomu parasysiu apie Uzupio sodas restorana. Ten liepos 23 diena atsventem savo vestuves.
Taigi, viskas buvo super. thumbup.gif Ir maistas geras, ir aptarnavimas malonus. Ir aplinka labai jauki ir maloni. Puikios nuotraukos su sveciais isejo restorano ziemos sode.
Jokiu nusiskundimu neturiu. Sale mums puose imone Drakonita. Labai graziai papuose. Ir zinokit, tikrai neverta paciom vargti del to. Sumokejome 200 Lt. Ir gavome kruva helio balionu, akmenuku dekoracijai ir daug kitu graziu dalykeliu. Jeigu paskaiciuoti, tai paciai viskas iseitu kur kas brangiau, be to reiketu rasti laiko kada vaziuoti ir puosti sale..O paskui kur viska deti?.... Zodziu...
Turiu nuotraukyte kaip papuose mums, jei kam idomu galesiu atsiusti.
Stai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes taip pat šventėme Užupio sode liepos 2 d. Šiaip viskas neblogai buvo, maistas geras buvo. Puošė Drakonita baltais ir oranžiniais balionais, sumokėjome 400 Lt nors tarėmės 300 Lt. Bet atrodė tikrai gerai.
Atsakyti
man dabar galvos skausmas didžiulis nes nežinau ko noriu - ar dviejų dienų kur nors sodyboj, ar vienos dienos Vilniuj. esmė ta, kad tuoksimės CMB (Vln), o į bažnyčią važiuosim Kernavėn. tai dabar irgalvojam, ar susituokti CMB nuvaryt į kernavę ir ten kur nors apylinkėse balaivot porą dienų, ar susituokt CMB, nuvaryt į kernavę su palyda + kas nori, ir tada grįžt į vln baliavot vieną dieną g.gif

any suggestions?

kernavės bažnyčia man yra labai labai, todėl dėl bažnyčios pakeitimo jokių komentarų . dėkui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2005 08 18, 11:07)
man dabar galvos skausmas didžiulis nes nežinau ko noriu - ar dviejų dienų kur nors sodyboj, ar vienos dienos Vilniuj. esmė ta, kad tuoksimės CMB (Vln), o į bažnyčią važiuosim Kernavėn. tai dabar irgalvojam, ar susituokti CMB nuvaryt į kernavę ir ten kur nors apylinkėse balaivot porą dienų, ar susituokt CMB, nuvaryt į kernavę su palyda + kas nori, ir tada grįžt į vln baliavot vieną dieną  g.gif

any suggestions?

A ko i ta CMB apskritai jum g.gif
As rinkciausi gamta ir pora dienu blush2.gif
Atsakyti