Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(*ninia* @ 2005 05 31, 12:14)
Sveika!
Mes irgi užsisakėme Užupio sode thumbup.gif
Ir aš irgi suku sau galvą kaip galima būtų papuošti salę.  doh.gif  Kadangi ten viduj ir taip viskas gražiai atrodo (augalai, fontanai ir kit.) Tai labai sunku ką nors primąstyt..
Bandžiau užvesti temą skyrelyje kaip papuošti salę..Tačiau atsiliepimų neišgirdau.
Skyrelyje rašiau, kad balionai gal nelabai tiktų..Tačiau toliau galvoju ir manau, kad auksinės ar baltos spalvos balionai būtų visai nieko... g.gif
Žodžiu, gal reikėtų šią problemelę aptarti kitame skyriuje  drinks_cheers.gif
Beje, žiūriu, kad tavo vestuvės bus anksčiau už mūsų, tai labai lauktume iš tavęs atsiliepimų  mirksiukas.gif
Beje, o kokią kainą jums pasakė nuo 1 žmogučio?  Mes su vitalijaa šnekučiavomės, tai skirtingi įkainiai išėjo  g.gif

Vienam žmogui 50Lt su dviem karštais +už 10Lt alkoholio reikia pirkti. Antrai dienai 20 Lt. Po 12 val. 70Lt pirma valanda, kitos po 50 Lt.
O dėl grožio man ten ne super schmoll.gif Nors gal kai bus padengtas stalas kitaip atrodys g.gif Tiesiog nebebuvo kitos išeities, viskas užsakyta jau sad.gif
Mano nuomone ten balionai netinka visai. Mes su gėlėmis viską puošime 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 05 31, 19:48)
Vienam žmogui 50Lt su dviem karštais +už 10Lt alkoholio reikia pirkti. Antrai dienai 20 Lt. Po 12 val. 70Lt pirma valanda, kitos po 50 Lt.
O dėl grožio man ten ne super schmoll.gif Nors gal kai bus padengtas stalas kitaip atrodys g.gif Tiesiog nebebuvo kitos išeities, viskas užsakyta jau sad.gif
Mano nuomone ten balionai netinka visai. Mes su gėlėmis viską puošime 4u.gif

biggrin.gif Mums tą patį sakė.
Dėl papuošimo. Tai vieną šeštadienį buvome nuvažiavę pasižiūrėti kaip atorodo papuošta salė bei stalas.
Tai žinok, ką aš galiu pasakyti..Tokie "sovietiški" balionai (žalios..geltonos ir raudonos apdulkėtos spalvos) atrodo doh.gif Bet vat kokie gelio auksinės spalvos tai visai nieko.
Ir dar rašiau vitalijaa'i, kad nelabai patiko, kad staltiesė buvo nelabai (švelniai sakant) išlyginta...Tai manau reikėtų atkreipti personalo dėmesį į tai, kad gražią staltiesę užtiestų.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas esat susidure su Namijos sodyba? Kaip aptarnavimas ir kainos?
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2005 06 02, 12:27)
Sveikos,
Gal kas esat susidure su Namijos sodyba? Kaip aptarnavimas ir kainos?

esu girdėjusi, kad su šeimininke reikia viską iki smulkmenų aptarti, nes paskui skaičiuodama kainą ir už orą gali tyčia ar netyčia paskaičiuoti.
Žodžiu, susitark kainą ir išsiaiškink viską, kas į ją ieina: malos, pirties iškūrenimas, stalo paruošimas, aptarnavimas ir t.t.
Sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau apie Ad Astrum restoraną Vilniuje (Šeiminiškių g.) pasakyti-pakomentuoti...Jei kam įdomu ir aktualu aišku 4u.gif Penktadienį šventėm ten mano geriausios draugės vestuves...
Taigi. Stalas buvo padengtas gražiai, nieko nepasakysiu...bet pats valgis tai jau labai nekoks buvo. Viskas farširuota..Ir farširuota vienu ir tuo pačiu faršu.. doh.gif ir vištiena ir jautiena ir visa kita..Ačiū dievui nors žuvį ne kiaulieną prifarširavo.. doh.gif ..Maistas sudėtas ant lėkštės taip, kad atrodo, jog jo daug..Iš tikrųjų labai mažai, daugiausia daržovių per vidurį numesta ar salotų kokių...
Karštieji tai irgi nekokie..Galima buvo pasirinkti iš 3 karštųjų (žuvis, vištiena, kiauliena)..Na, dar nemačiau, kad kokiam restorane paduotų karštąjį be kokių nors minimalių daržovių...Ryžiai be druskos ir pilki..su kvapeliu...Žodžiu maistas paliko "nekokius" prisiminimus...
Ir kaina...praktiškai 90 Lt nuo žmogaus...Ir beje, iš pradžių sakė, kad alkoholį galima bus savo pastatyti, o kai paskui tėvai norėjo tai padaryti, tai griežtai uždraudė, neva gali ateiti patikrinimas ir jiems baudas išrašyti blink.gif
Žodžiu tiek...Gal kam padės smile.gif
Atsakyti
sveikos
gal kuri nors sves savo vestuves gelezinio vilko g. vilniuje? net nezinau kaip tiksliai ta kavine vadinas, tokiam siuolaikiskam stikliniame pastate pirmam aukste. priesais pastata neris teka, kazkur netoli pica jazz. help!!! man labai reik atsiliepimu... fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 25 birželio 2005 - 20:57
Merginos, jau tiek laiko praėjo, nejaugi dar nei viena neištekėjote? g.gif
Norėčiau paklausti tų kas šventėte ar švęsite "Akmeninėje užeigoje", kiek iš viso pinigėkių sumokėjote, kike buvo žmonių ir kokias paslaugas ėmėte?
Atsiprašau, kad taip tiksliai klausiu, bet ten labai norėčiau savo vestuves atšokti blush2.gif .
Atsakyti
[FONT=Times]Sveikutės, prieš savaitėlę šventėme puskės vestuves Piliakalnio sodyboje g.gif Niekam nerekomenduočiau ten švęsti jokių švenčių. Maistas patiektas kaip per gedulingus pietus, betrūko kad eglišakiais apibarstytų aplinkui stalą doh.gif Maisto tragiškai mažai, kai mokama 70 lt žmogui aš nesu išranki valgiui, bet ten tikrai neturėjau ką valgyti, tai ačiū ten kažkam aukštai, kad buvo 2 karšti. Silkė "pagyvenusi" net matėsi. kad ne šviežia. Mama paragavo kelis gabalėliu, tai kitą dieną paleido vidurius, taip pat ir tėčiui.
O dar, pats šeimininkas visą vakarą lakstė su fotoaparatu paskui jaunuosius ir svečius ir įkyriai gaudė kadrus doh.gif doh.gif doh.gif
Negalėčiau to gėralo, kurį patiekė grafinuose pavadinti degtine - kažkoks surogatas. Žodžiu, pasišiukšlino juodai.
Nė vienos padavėjos, aptarnavo virėjos, kurios kartais pamiršdavo, kad salėje yra žmonės, kuriems reikėtų gėrimus atnešti ar pakeisti lėkštes[/FONT
]
Atsakyti
Mes prieš gerą mėnesį šventėme Piliakalnyje vestuves.
Maistas visai patiko, bet kiekį, tai spėju, kad nusuko, nes už 65 Lt turėjo dar ir kitai dienai kažkas likti. Bet tam vakarui užteko.
Gėrimai buvo mūsų pačių, todėl ką nusipirkome, tą ir gėrėme.
Bet aptarnavimas ir šeimininkas nepatiko ir mums. Tiksliau, tą vakarą nieko nematėme, negirdėjome (ne tas buvo galvoje), bet po vestuvių iš svečių ir tėvų prisiklausėm visokių atsiliepimų apie jį ir jo šeimininkutes: nuolat reikėjo lakstyti į virtuvę, kad surankiotų nešvarius indus ir atneštų gėrimų, šeimininkutės kelis kartus bandė raminti jaunimą (!!), neva, per daug šūmija, o šeimininkas, kaip koks prievaizdas visur vaikštinėjo, tipo, prižiūrėjo tvarką, o į baliaus pabaigą (kai mes nuėjome miegoti), dar sėdint tėvams, piršliams dar keliems svečiams prie stalo akivaizdžiai išjunginėjo šviesas, muziką, tipo, balius baigtas g.gif
būčiau žinojusi, tikrai nebūtume ten šventę schmoll.gif
Atsakyti
Ir neapsigaukite!!! Nuvažiavus apžiūrėti patalpų, kalbėtis dėl paslaugų, jis labai būna malonus, paslaugus, rodo atsiliepimų knygą.
Aišku, ten tik geri atsiliepimai. Mes irgi gražiai parašėme, bet tada dar NEŽINOJOME, kaip jie iš tikro elgėsi. doh.gif
Atsakyti
O as laukiu Ninios ziniu apie Uzupio sodo restorana! Jos vestuves berods buvo 23d.smile.gif gal kam nors is jusu, merginos, teko proga svesti siame restorane?
Atsakyti
Sveikutės. Tik užvakar sužinojau vieną telefoną vienos kaimo turizmo sodybos. Ir vakar nuvažiavau apžiūrėti. Nu jau aplinka tai patiko nerealiai ir iš karto išsinuomavau. Viskas padaryta kaip seniviniame kaime. Sodyba randasi 37 km nuo Vilniaus važiuojant link Panevėžio. Galima pasikelti ir oro balionu, Yra pirtis, daug miegamųjų, o jaunavedžiams atskira klėtelė thumbup.gif . Nakvynė vienam žmogui kainuoja 30 lt. O su visu maistu išeis po 100 lt žmogui. Mes švenčiame penktadienį, todėl ir laisvą vietą radome, nes šeštadienį vėl pas juos vestuvės. Tik gaila, kad šeštadienį mes iki 14 val. turėsime iš ten išsikraustyti.
Dabar belieka laukti kaip praeis pačios vestuvės.
Norėjau paklasuti, o jūs kai švenčiate vestuves, tai irgi kitą dieną prieš pietus reikia išsiskirstyti?
Atsakyti