Sveikos, gal kas nors apie kavine "Flamingas"(zveryne) ka nors girdejote?
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 18, 10:16)
Sveika, Darausra. Oi, kaip laukiu atsiliepimu apie Saules žiedą Ar nesugadino šventės ta boba?
Sveiki, noriu duoti patarima, nors ir davete uzstata vis tiek ieskokit kitos vietos. Praeitais metais saules ziede buvo mano brolio vestuves. Maistas - siaubas, blogiau nebuna, uzmokejome labai daug, o maisto ant stalo buvo labai mazai, pasake, kad karsta diena sugedo maistas. Zodziu pustustis stalas buvo. tada tevai uzsisakineti papildomai pradejo, zodziu jie tikri afiristai. Tikrai nuosirdziai patariu negailekit uzstato, geriau pasieskokit kitos vietos. Siemet ir5 mano vestuves bus, rugpjucio menesi, gal kas zino gera sale apie 100zmoniu kur galima butu sutalpinti? ir kad maisto butu per krastus?
Buciau dekinga uz informacija.
O ar šiuose puslapiuose nieko tinkamo neradai?
QUOTE(rnj @ 2005 04 21, 23:36)
Sveiki, noriu duoti patarima, nors ir davete uzstata vis tiek ieskokit kitos vietos. Praeitais metais saules ziede buvo mano brolio vestuves. Maistas - siaubas, blogiau nebuna, uzmokejome labai daug, o maisto ant stalo buvo labai mazai, pasake, kad karsta diena sugedo maistas. Zodziu pustustis stalas buvo. tada tevai uzsisakineti papildomai pradejo, zodziu jie tikri afiristai. Tikrai nuosirdziai patariu negailekit uzstato, geriau pasieskokit kitos vietos. Siemet ir5 mano vestuves bus, rugpjucio menesi, gal kas zino gera sale apie 100zmoniu kur galima butu sutalpinti? ir kad maisto butu per krastus?
Jau ieškojom tik, kad viskas užsakyta Lasva radome verslo centre, prie Litexpo, bet ten labai mums nepatiko
Sveikos, gal galesiu kam nors padeti parekomendavusi nauja moteli Paradize Pasilaiciuose (visai prie Senuku). Laaabai malonus aptarnavimas, geros salygos, yra pirtis, 2 banketines sales (didesne iki 70 zmoniu), miegamieji, viduje viskas labai graziai ir naujai sutvarkyta. Kainos prieinamos, kadangi neseniai atsidare.
Mes jau uzsisakem rugpjuciui.
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 22, 08:21)
Jau ieškojom tik, kad viskas užsakyta Lasva radome verslo centre, prie Litexpo, bet ten labai mums nepatiko
Per daug nepergyvenk, jei geri muzikantai, linksmi sveciai, tai ir vestuves bus grazios, beto juk galit ir savo produktu atsivezti, zodziu gal viskas netaip ir baisiai.
QUOTE(toja @ 2005 04 11, 09:25)
Dove, o ta zurnaliuka Vestuves galima gaut po darbo, ar tik darbo metu, nes as dirbu iki 17 ir CMB iki tiek pat dirba,tai kazi ar iamnoma po darbo ten ka nors rasti
Dabar gerai neatsimenu, iki 17 ar 18 jie dirba.. Aš tai dieną darbo reikalais mieste buvau, tai ir užsukau.
Toja, kaip sekasi? Gal jau susiradote kokią vietą šventei?
QUOTE(r@siukas @ 2005 04 22, 09:00)
Sveikos, gal galesiu kam nors padeti parekomendavusi nauja moteli Paradize Pasilaiciuose (visai prie Senuku). Laaabai malonus aptarnavimas, geros salygos, yra pirtis, 2 banketines sales (didesne iki 70 zmoniu), miegamieji, viduje viskas labai graziai ir naujai sutvarkyta. Kainos prieinamos, kadangi neseniai atsidare.
Apie Paradizė galiu pasakyti
Mano bendradarbis visai neseniai šventė ten vestuves. Sako, kad aplinka gera, bet stalo papuošimas ir visa kita galėtų būti geriau. Nors maisto užteko ir net liko susirinkti.
Vertinimas: nei labai gerai nei blogai
Bet, kiek žinau, ten labai jau į priekį daug užimta...
QUOTE(*ninia* @ 2005 04 25, 09:00)
Apie Paradizė galiu pasakyti
Mano bendradarbis visai neseniai šventė ten vestuves. Sako, kad aplinka gera, bet stalo papuošimas ir visa kita galėtų būti geriau. Nors maisto užteko ir net liko susirinkti.
O as praeita sestadieni kaip tik buvau paziureti vestuvems daromu papuosimu, man patiko. Maistas labai skoningai papuostas.
Na, va..
Lyg tai ir mes jau turime vietelę
Norėčiau dabar Jūsų, brangiosios forumietės, paklausti:
Apie restoraną UŽUPIO SODAS esate girdėjusios? Kokių atsiliepimų yra?
Būčiau dėkinga už bet kokius komentarus.
Geros dienelės
Lyg tai ir mes jau turime vietelę
Norėčiau dabar Jūsų, brangiosios forumietės, paklausti:
Apie restoraną UŽUPIO SODAS esate girdėjusios? Kokių atsiliepimų yra?
Būčiau dėkinga už bet kokius komentarus.
Geros dienelės
O as Karmelavoj "PROVINCIJA" užsisakiau sale 25 žmonems, tai tik po27 Lt . Gėrimai, saldumynai, vaisiai mano. Net ir alu leidžia savo atsivešt. Ten man patiko, kad yra uzdaras kiemas, tai kad birželio menesi bus galima ir i lauka išeit, ir muzikantą išsitempt. Yra ir šokiams aištelė. Ir fontanelis. Ir arkos vakare bus spalvotai apšviestos
Na, kaip suprantu, nieks neturi jokių komentarų apie tą Užupio sodą.
na, šį šeštadienį važiuosime pažiūrėti kaip bus papuoštas ir parengtas stalas bei salė.
Paskui parašysiu savo komentarus. O po vestuvių (jei vis dėlto nepakeisim nuomonės) aprašysiu viską
na, šį šeštadienį važiuosime pažiūrėti kaip bus papuoštas ir parengtas stalas bei salė.
Paskui parašysiu savo komentarus. O po vestuvių (jei vis dėlto nepakeisim nuomonės) aprašysiu viską