na maniškiams gerai ir Vibrocilis, bet man asmeniškai patogiau purškiamas, tad dabar perku tik Euphorbium compostum
girdejau, kad daznai vartojant Vibrocil gali alergine sloga prasidet
O man gydytoja sake, kad sitie vaistai neerzina gleivines ir juos galima naudoti tiek, kiek reikia
Nuo tokių ligų labai padeda švesos terapiją su lempa Bioptron. Aš turiu dvi dukrites tai mes be lempos neapseinames.Lempa išvis yra labai universali gido ne tik slogą bet ir dauk kitu ligų. Mūsų polikliniką irgi nauduoja tokia lempa tik didesnė ir vienas šildimas kainuja 5Lt. Jeigu norit daugiau informacijos http://www.bioptron.com/
QUOTE(Danielle @ 2007 12 02, 13:52)
Sveikos .Kol nelankė mergina darželio,tol retai vaistų nuo slogos reikėjo. Bet visada naudojau Vibrocil, jis padeda. Tik anksčiau pirkdavau lašiukus, tai dukrytė neleisdavo įlašint . O dabar pabandžau purškiamą, tai pati atneša, kai reikia purkšt .
Vibrocil purskalas skirtas nuo 6 metu vaikams , o mazesniems reikia lasiukus naudoti kiek suprantu....
MUms Vibrocilis irgi efektas minimalus.. o ir lasinti nesiduoda...
QUOTE(tajis @ 2007 12 13, 20:11)
Nuo tokių ligų labai padeda švesos terapiją su lempa Bioptron. Aš turiu dvi dukrites tai mes be lempos neapseinames.Lempa išvis yra labai universali gido ne tik slogą bet ir dauk kitu ligų. Mūsų polikliniką irgi nauduoja tokia lempa tik didesnė ir vienas šildimas kainuja 5Lt. Jeigu norit daugiau informacijos http://www.bioptron.com/
Taip,mums ir padeda,ypac jei pataikom kai tik pradeda kibt sloga ar kt.persalimo simptomai.
Maniskiui padeda Euphorbium compositum.Sinupret-ne .
Actifed(geltonas)- ,bet mums jau 3m.
Sinupretas - irgi ne, Actifedas-gerai, Vibrocilis - gerai.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 08, 17:38)
Sinupretas - irgi ne, Actifedas-gerai, Vibrocilis - gerai.
Mums padeda geriamas Sinupretas. Vibrocilis - kartais taip, kartais-ne. Nezinau nuo ko priklauso. Euphorbium - jokio poveikio.
Vibrocil - patys efektyviausi lasiukai nuo slogos (ne tik leliui, bet ir man) ir vieninteliai, kuriuos lasinant mano vaikiukas nepyksta .
Vyresnijai nuo slogos vaistas nr 1 vibrocilis visada buvo ir yra iki siol.Mazajam vibrocilis ne visada padeda kai tik pati pradzia tai padeda, bet jei jau isivaziuoja sloga tai labiausiai padeda gaminami lasiukai atsiprasau dabar tiksliai neatsimenu ju pavadinimo bet ten lyg kazkokos adrenalin ir dar kazkas ieina i jo sudeti tai va cia mazajam labai Bandem ir Euphorbium bert jis tai is vis jokio poveikio
Mes naudojame Vibrocil lasiukus ir sau naudoju, tik suaugusiems skirtus. Mums padeda...tik pries tai nosi kelis kart plaunu juros vandeniu ir tik po to naudoju lasiukus.
Mes turejom baisine sloga - vibrocilas padejo, bet jokie lasai neveik jei pries tai gerai neisvalysit nosies ( ispusti o maziukams atsiurbti su rhinomeru pries tai plauti juros vandeniu)