Įkraunama...
Įkraunama...

Vibrocil

QUOTE(Eziuke @ 2007 02 26, 17:34)
Mamos, o ką jus galit pasakyti apie Collargol lašus? mums išrašė, o aš ir nežinau, vartoti ar ne. sloga labai stipri sad.gif

musu sitas vaistas yra pats pirmas kai sloga jau buna tirstesne. Nezinau kaip kietiems, bet mums jis veikia efektyviai.....jis skystina gleives ir labai gerai galima isvalyti nosyte.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat naudojame vibrocili jis labai gerai isvalo nosyte, jei kas abejojate pabandykit...mum jokio salutinio poveikio nebuvo blink.gif
Atsakyti
Mes naudojame Vibrocil ir galiu pasakyti mums thumbup.gif nes is pat pradziu snargliukas bega upeliais bet kai ji palasina snargliukas sustandeja ir nebetaip bega tad mums jis tinka ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
Mes nuo kūdikystės naudojam Vibrocilį (kai užgulta nosis) ir Colargolį (kai būna skysti snargliukai). Vibrocilis ir man padeda.
Atsakyti
o mano vaikui vibrucolis nepadeda doh.gif kiek kartų bandėm taip gydytis nieko doh.gif
Atsakyti
As nuo slogos duodu Olynht nes Vibrocil tik pusvalandziui,o kai sloga geltona Cinnabsin tabletes homeopatinius.Labai greit suskistina ir praeina,ir kaina 20 tab 4 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ir naudojam VIBROCIL mums geras ir thumbup.gif
Atsakyti
Olynht , ir Cinapsinas skystina sloga thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažiui vibrocil -pats geriausias ir jūros vandenukas aišku 4u.gif
Atsakyti
doh.gif o mums irgi vibrocil nieko nepadeda,
Atsakyti
Vibrocilis ir mum nepadeda kaip ir Jūros vanduo verysad.gif Jau 1,5mėn . sluoguojam g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif .Kol nelankė mergina darželio,tol retai vaistų nuo slogos reikėjo. Bet visada naudojau Vibrocil, jis padeda. Tik anksčiau pirkdavau lašiukus, tai dukrytė neleisdavo įlašint doh.gif . O dabar pabandžau purškiamą, tai pati atneša, kai reikia purkšt biggrin.gif .
Atsakyti