Įkraunama...
Įkraunama...

Vibrocil

Tas Vibrocil irnesakyk.gif , jokio efekto, tik gaila apie 10 litų. Ir SINUPRET nieko gero... tik dvigubai brangesnis..
Slogas išvalom jūros vandeniu ir vata.
Gydoma sloga praeina per 7 dienas, negydoma - per savaitę. hihihi.gif
Atsakyti
Sloga kuo begydisi prie visko pripranta ax.gif Dabar tik Humeris ir viskas dar neseniai atradau corizalijos tabletes hemopatinis vaistas g.gif kol kas jis gelbsti o siaip adenoidus operavom bet kaip buvo sloga taip yra doh.gif
Atsakyti
Aš naudoju PINOSOL tepaliuką, jis irgi iš tų homeopatinių, bet kvėpavimą tikrai palengvina.
Atsakyti
Vibrocil slogos negydo (ir tarp kitko tai ne vanduo, kaip kažkas rašė, o cheminis vaistas), jis tik išsausina gleivinę, kad vaikas galėtų prakvėpuoti. Mes jį esam panaudoję gal kokius 2 kartus (kai jau naktį vaikas visiškai neprakvėpuodavo), o šiaip aš visiškai nelinkusi tokius dalykus naudoti, nes gleivinės sausinimas nėra jau toks nekaltas dalykas. Mūsų draugai apsirgus sloga yra Hummer'is, nosies pūtimas (iki 10 mėn. kol nemokėjo išsipūsti - Bebe confort šlangelės thumbup.gif ), Pinosol aliejukas bei imuniteto stiprinimas su Citrosept, Influcid ar Limfozil. Ir neteisybė, kad sloga praeina tik po septynių dienų - jei laiku pastebime, kad ji jau artinasi (pvz. mano mažoji dažniausiai pradeda diena prieš dažniau čiaudėti) ir iškart, dar nelaukdama kol prasidės, pradedu taikyti visas minėtas priemones intensyviai (dar padvigubinam kasdieninę česnakų, kivi dozę), slogelė dažnai būna minimali ir trunka apie 2 - 3 dienas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tera @ 2007 01 19, 11:41)
Vibrocil slogos negydo (ir tarp kitko tai ne vanduo, kaip kažkas rašė, o cheminis vaistas), jis tik išsausina gleivinę, kad vaikas galėtų prakvėpuoti.  Mes jį esam panaudoję gal kokius 2 kartus (kai jau naktį vaikas visiškai neprakvėpuodavo), o šiaip aš visiškai nelinkusi tokius dalykus naudoti, nes gleivinės sausinimas nėra jau toks nekaltas dalykas.  Mūsų draugai apsirgus sloga yra Hummer'is, nosies pūtimas (iki 10 mėn. kol nemokėjo išsipūsti - Bebe confort šlangelės  thumbup.gif ), Pinosol aliejukas bei imuniteto stiprinimas su Citrosept, Influcid ar Limfozil.  Ir neteisybė, kad sloga praeina tik po septynių dienų - jei laiku pastebime, kad ji jau artinasi (pvz. mano mažoji dažniausiai pradeda diena prieš dažniau čiaudėti) ir iškart, dar nelaukdama kol prasidės, pradedu taikyti visas minėtas priemones intensyviai (dar padvigubinam kasdieninę česnakų, kivi dozę), slogelė dažnai būna minimali ir trunka apie 2 - 3 dienas  thumbup.gif

Tai ką tu savo lelkai česnaką duodi?
Atsakyti
Nu, jau nebe tokia lialka - 2,7 m. Tačiau jau duodam nuo 1,7 m. Aišku iš pradžių būdavo po nedau - po ketvirtį skiltelės 2 - 3 kartus savaitėj. Na, o dabar nuo lapkričio mėnesio suvalgo po pusę skiltelės per dieną (kartais praleidžiam, tačiau vis tiek kokie 5 kartai per savaitę gaunasi mirksiukas.gif ). Mes konsultavomės su keliais gydytojais, ar galima ir gavom teigiamą atsakymą. Tik reikia ne "ant tuščio skrandžio". Jai patinka, dažniausiai pati primena, kad jai reikia duoti duonytės su sviestu ir česnaku. Iš pradžių sunkiau valgė, bet aš pradėjau įmaišyti į jos mėgstamą patiekalą ir po truputį priprato, o dabar jau niekur maišyti ir nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tera @ 2007 01 19, 11:55)
Nu, jau nebe tokia lialka - 2,7 m.  Tačiau jau duodam nuo 1,7 m. Aišku iš pradžių būdavo po nedau - po ketvirtį skiltelės 2 - 3 kartus savaitėj. Na, o dabar nuo lapkričio mėnesio suvalgo po pusę skiltelės per dieną (kartais praleidžiam, tačiau vis tiek kokie 5 kartai per savaitę gaunasi  mirksiukas.gif ). Mes konsultavomės su keliais gydytojais, ar galima ir gavom teigiamą atsakymą. Tik reikia ne "ant tuščio skrandžio". Jai patinka, dažniausiai pati primena, kad jai reikia duoti duonytės su sviestu ir česnaku. Iš pradžių sunkiau valgė, bet aš pradėjau įmaišyti į jos mėgstamą patiekalą ir po truputį priprato, o dabar jau niekur maišyti ir nereikia  thumbup.gif

kažkaip įsitikinusi buvau ir ne vieną gydytojo straispnį skaičiau, kad česnakas laaabai dirgina dvylikapirštės žarnos gleivinę ir iki 3 m. griežtai negalima, o iki 7 m. vaikams nerekomenduojamas. mano Ugnei virš 4 m., bet aš vis dar rtaikau kad česnako nevalgytų, nebent kokioj mėsytėj įdėtas būna.
O slogą tai Ugnei gydau plaudama nosytę preparatu MAR. Tik prasideda čiaudėjimai ir tuoj pat plauname kelis kartus per dieną, Influcid duodu sučiulpti ir kai nakčiai įpurškiu Olynt.
Atsakyti
Net nežinau dabar, reikės labiau pasidomėti. Aš labiau girdėjau, kad svogūnas dirgina tuos virškinimo organus, o česnakas - ne g.gif
Atsakyti
Vibrocilis ir mums netiko schmoll.gif Ir kaip paaiškino viena gyd jis gydomojo poveikio kaip ir neturi . Geriausia tai jūros vandeniu išvalom ir dar nakčiai kai reikia Nisita tepaliuku .
Atsakyti
Na kiek as zinau, tai tas Vobrocil'is tinka "beganciai" nosytei, o uzsikimsusiai visiskai nieko jis nepadeda, as ir ant saves bandziau..Su juros vandeniu taip pat nereikia per daug piktnaudziauti, juk jame daug druskos, ir tos druskos griauzia gleivine...Mano mazoji sloguoja jau beveik menesi, su keliu dienu pertraukom, o dabar ir as jai kompanija palaikau...Tai iskart pas mus buvo uzsikimsusios nosys, tai sau purskiau Olynth ir jai (vaikams nuo 2-6m, bet vaistininke sake galima ir 1.5m vaikui)...Viskas atsilaisvino nosyje pas mus, dabar viskas isteka, todel palasinam Vibrocil'i...Labai tikiuosi issikapstysim is situ prakeiktu ligu... Nes jau negaliu ziureti i serganti vaika ir kaip ji kankinasi verysad.gif , ir gydytojai uzkniso viena su juros vandeniu ir antibiotikais, o kita su Vibrocil'iu ir ligonine...gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lieputė: 27 sausio 2007 - 12:56
Mamos, o ką jus galit pasakyti apie Collargol lašus? mums išrašė, o aš ir nežinau, vartoti ar ne. sloga labai stipri sad.gif
Atsakyti
Euphorbium compositum mes irgi visada vartojam ir padeda ne tik vaikui, bet ir tėveliui, bet va jau trys svaitės ir niekaip nesibaigia skrėpliukai nosytėje. o dar ir tėvelis labai gripuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldainia: 28 vasario 2007 - 11:28