Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

na va jau nuskabiau visas uogeles nuo krumelio - jaunas krumelis, tai uogyciu keletas saujeliu tik, bet tokios saldzios, skanios mmmmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 22, 20:08)
Saulasare, dengia kazkokiu popieriumi tokiu storesniu nei laikrasciai .. nezinau, bet man rodos, kad ten ne specialus, o siaip koks tai paprastas  g.gif

QUOTE(crocus @ 2008 07 23, 15:00)
Skonis sakyčiau kitoks nei mėlynių, bet super geras. Vaikai skaniausiai kremta.
O mama dengia jei tik praneša labai stiprius šalčius-vynioja agroplėvele ir nuo zuikių tinklais tveria.

senokai buvau prisijungusi, tai tik dabar prie kompo prisėdau blush2.gif
Ačiū, mergaitės už atsakymus 4u.gif Agroplėvelės tai turim thumbup.gif Ech, greičiau tas pavasaris ateitų, jau taip nekantrauju susisodint wub.gif turbūt rudenį sodinti nelabai gerai, ania? mastau.gif

QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 23, 17:23)
aha, zuikiai tai padauzos, o vasara mes kai tik pradeda uogytes melynuot tinklu dengiam, kad pauksciai nenulestu smile.gif

lotuliukas.gif joooo, tie zuikučiai kartais pridaro bėdos drinks_cheers.gif Ale , kaip sakoma: gamta - visų namai, tai ir ziukiukai nori kažką misti tongue.gif
Atsakyti
saulasare - BUTENT! wink.gif

vakar maciau parduotuveje silauoges pardavinejo - 100g - 8 Lt.
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2008 07 31, 19:31)
turbūt rudenį sodinti nelabai gerai, ania? mastau.gif
lotuliukas.gif joooo, tie zuikučiai kartais pridaro bėdos drinks_cheers.gif Ale , kaip sakoma: gamta

literaturoje visur raso, kad kaip tik rudeni labai tinkamas metas sodinti silauoges wink.gif

as turiu turiu veisliu- PATRIOT, IVENHOE, NORTHLAND (gal suklydau kokia raide... rolleyes.gif ) tai prasciausios man pasirode patriot-smulkiausios uogos, saldziausios ivenhoe, o uogos didziausios northlando. tiesa, dar nezinia kaip jos pas mane perziemos-gali buti kad "prasciausia" pasirodys geriausia biggrin.gif
Atsakyti
aga, rudeni geriausia sodint - jau kai uogytes baigiasi pries ziemojima krumelio. tik butinai reikia ji apklot del tu paciu padauzu wink.gif
Atsakyti
Gal reiks bandyt pasisodint šilauogių. Susigundžiau beskaitydama. mirksiukas.gif
Atsakyti
Butinai pasisodink wink.gif kaip tik ir metas tam arteja wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 08 14, 11:52)
Gal reiks bandyt pasisodint šilauogių. Susigundžiau beskaitydama. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi bandysiu sodint rudenį,sugundėt mirksiukas.gif ,tik bėda,kad pas mane zuikių nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
perlen - zuikiai ne beda! galima visada ju igyt wink.gif 4u.gif
Atsakyti
blink.gif O aš vietoj šilauogių nusipirkau kažkokių valgomų sausmedžių, g.gif ,sakė tas pats,atsparūs krūmai šalčiui,jau buvo uogų ax.gif ,gal kas turit tokių krūmiukų? ax.gif
Atsakyti
aš turiu krūmelį, rudenį pasodinom, pavasarį jau uogučių turėjom wub.gif , bet labai lėtai auga tie mano krūmeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Valgomieji sausmedežiai irgi gerai,uogos būna netgi už žemuoges ankstyvesnes.Ir jie visai nelepūs palyginus su šilauogem,kurias reikia saugoti nuo perdžiuvimo ir nuo permirkimo ,nuo pertręšimo,trūkstant trašų irgi negerai,žodžiu viskas tūri būti per viduriuka.
Atsakyti