QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 22, 20:08)
Saulasare, dengia kazkokiu popieriumi tokiu storesniu nei laikrasciai .. nezinau, bet man rodos, kad ten ne specialus, o siaip koks tai paprastas
QUOTE(crocus @ 2008 07 23, 15:00)
Skonis sakyčiau kitoks nei mėlynių, bet super geras. Vaikai skaniausiai kremta.
O mama dengia jei tik praneša labai stiprius šalčius-vynioja agroplėvele ir nuo zuikių tinklais tveria.
O mama dengia jei tik praneša labai stiprius šalčius-vynioja agroplėvele ir nuo zuikių tinklais tveria.
senokai buvau prisijungusi, tai tik dabar prie kompo prisėdau
Ačiū, mergaitės už atsakymus Agroplėvelės tai turim Ech, greičiau tas pavasaris ateitų, jau taip nekantrauju susisodint turbūt rudenį sodinti nelabai gerai, ania?
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 23, 17:23)
aha, zuikiai tai padauzos, o vasara mes kai tik pradeda uogytes melynuot tinklu dengiam, kad pauksciai nenulestu
joooo, tie zuikučiai kartais pridaro bėdos Ale , kaip sakoma: gamta - visų namai, tai ir ziukiukai nori kažką misti
QUOTE(*saulašarė* @ 2008 07 31, 19:31)
turbūt rudenį sodinti nelabai gerai, ania?
joooo, tie zuikučiai kartais pridaro bėdos Ale , kaip sakoma: gamta
joooo, tie zuikučiai kartais pridaro bėdos Ale , kaip sakoma: gamta
literaturoje visur raso, kad kaip tik rudeni labai tinkamas metas sodinti silauoges
as turiu turiu veisliu- PATRIOT, IVENHOE, NORTHLAND (gal suklydau kokia raide... ) tai prasciausios man pasirode patriot-smulkiausios uogos, saldziausios ivenhoe, o uogos didziausios northlando. tiesa, dar nezinia kaip jos pas mane perziemos-gali buti kad "prasciausia" pasirodys geriausia
Gal reiks bandyt pasisodint šilauogių. Susigundžiau beskaitydama.
QUOTE(vailija @ 2008 08 14, 11:52)
Gal reiks bandyt pasisodint šilauogių. Susigundžiau beskaitydama.
Aš irgi bandysiu sodint rudenį,sugundėt ,tik bėda,kad pas mane zuikių nėra
O aš vietoj šilauogių nusipirkau kažkokių valgomų sausmedžių, ,sakė tas pats,atsparūs krūmai šalčiui,jau buvo uogų ,gal kas turit tokių krūmiukų?
aš turiu krūmelį, rudenį pasodinom, pavasarį jau uogučių turėjom , bet labai lėtai auga tie mano krūmeliai