Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(Burka @ 2011 04 10, 09:00)
Ir mane domina tongue.gif veisles,kainos ir kokio amziaus sodinukai. Gundausi kokius 3 krumelius griebt pradziai 4u.gif

ir man rūpi atsakymai į šiuos klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 10, 09:00)
Ir mane domina tongue.gif veisles,kainos ir kokio amziaus sodinukai. Gundausi kokius 3 krumelius griebt pradziai 4u.gif

Siuo metu turiu dvimecius Spartan, Patriot, Toro ir Bluecrop. Ka domina - rasykite i AZ, kai zinosiu kada vaziuosiu - informuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRD: 10 balandžio 2011 - 18:37
paskaičiau čia apie šilauoges, kad balti dobilai auginami prie šilauogių kaip trąša dirvai. Gal kas nors bandėt auginti, ar galim prie pat krūmelio sodinti dobilus ar toliau reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 11 balandžio 2011 - 05:59
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 11, 05:58)
paskaičiau čia apie šilauoges, kad balti dobilai auginami prie šilauogių kaip trąša dirvai. Gal kas nors bandėt auginti, ar galim prie pat krūmelio sodinti dobilus ar toliau reikia?

Straipsnyje rasoma "...tarpueiliuose pasėti baltieji dobilai", o po paciais krumais visviena turi buti mulcas pilamas kasmet...
Atsakyti
Savaitgali atvezciau silauogiu prie Kauno Megos. Kam reikia - rasykite i AZ.
Atsakyti
Penktadieni atvezu silauoges i Vilniu. Rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(MRD @ 2011 04 13, 07:01)
Savaitgali atvezciau silauogiu prie Kauno Megos. Kam reikia - rasykite i AZ.

Pražiopsojau verysad.gif Kada dabar planuojate važiuoti į Kauną? verysad.gif
Atsakyti
Kuo rūgštinant dirvą šilauogėms? Aš pamulčiavau drožlėmis, tikriausiai dar reikėtų ir palaistyti rūgštesniu tirpalu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 00:24)
Kuo rūgštinant dirvą šilauogėms? Aš pamulčiavau drožlėmis, tikriausiai dar reikėtų ir palaistyti rūgštesniu tirpalu. g.gif

Reikėjo mulčiuoti durpėmis - rūgštinti nereikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diamaja @ 2011 04 18, 21:07)
Pražiopsojau  verysad.gif Kada dabar planuojate važiuoti į Kauną? verysad.gif

Beveik kasdiena darbo dienomis bunu Kaune dainavos mikrorajone. Rasykit i AZ tel Nr. - susisieksim.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 19, 07:52)
Reikėjo mulčiuoti durpėmis - rūgštinti nereikėtų rolleyes.gif

Į rūgščias durpes pasodinta.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 19, 08:42)
Į rūgščias durpes pasodinta.

pasodinus i rugscia durpe, jus gaunate tinkama PH terpe pirmiems metams. Lyja lietus, dirvoje vyksta puvimas ir ivairios chem reakcijos, dirba bakterijos ir t.t., todel rugstine terpe vis arteja prie 7. Del tos priezasties, neuztenka tik pasodinti i aukstapelkiu durpe, o butina kasmet mulciuoti rugscia durpe kad palaikyti silauogei reikiama PH terpe.
Atsakyti