Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

Aš jau taip pat ragauju šilauoges ax.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi bandom jau ragauti, bet irgi rugštokos, pirmoji prinoko prieš pora savaičių, paragavom tai buvo rūgštoka. Paskui paskaičiau, kad reikia dar panokinti 7-10 dienų kaip įgauna šviesiai mėlyna budinga joms spalvą, tai kitas dar nokinam vieną kitą nuskinam (jau praėjo 10 dienų nuo pamėlynavimo), bet vistiek rūgštoka tai gal tokia veislė rūgštesnių? (nors veisles stengiausi pirkti visas, kad saldžios būtų). Pas mane Patriot pradejo pirmoji nokti, dabar jau ir Duke noksta jau šviesiai melynos, bet laukiam dar neragaujam smile.gif
o čia dar klausimas, jei jos noksta ne vienu metu kaip atskirti kuri jau ilgiau panokus kuri ne, jei visos šviesiai mėlynos spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 17, 16:21)
Patriot, Bluecrop, Bluegold, Chandler, Toro, Spartan, Duke.

Uh, radau... parasiau a.z. 4u.gif
Atsakyti
Pas mus siemet tik viena uogyte uzderejo biggrin.gif Dar tik siemet pavasari sodintas krumelis,bet rudeni planuoju dar bent pora pasisodinti bigsmile.gif
Atsakyti
As 4 praeita rudeni pasisodinau... Noriu dar 3 ax.gif Super uogos thumbup.gif
Mes gal stikline uogu nuskynem... yra dar nokstanciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 rugpjūčio 2010 - 22:36
QUOTE(jurgaska @ 2010 08 02, 23:28)
Pas mus siemet tik viena uogyte uzderejo biggrin.gif Dar tik siemet pavasari sodintas krumelis,bet rudeni planuoju dar bent pora pasisodinti bigsmile.gif

pas mus ir viena tik uoga.Pavasari ji sodinta....
Atsakyti
QUOTE(Melante @ 2010 07 19, 15:42)

o čia dar klausimas, jei jos noksta ne vienu metu kaip atskirti kuri jau ilgiau panokus kuri ne, jei visos šviesiai mėlynos spalvos  g.gif

prinokusios būna tamsios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 10:29)
prinokusios būna tamsios spalvos.

drinks_cheers.gif Ir labai skanios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 03, 16:54)
drinks_cheers.gif  Ir labai skanios  ax.gif

drinks_cheers.gif
aš buvau vienam UAB, kur didžiausia plantacija šilauogių. Vykdo akciją "Prisirink pats". Kilogramo kaina 12,-. Už įėjimą 2,-. Tai aš, kaip suvalkietė, prisivalgiau iki soties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 20:41)
drinks_cheers.gif
aš buvau vienam UAB, kur didžiausia plantacija šilauogių. Vykdo akciją "Prisirink pats". Kilogramo kaina 12,-. Už įėjimą 2,-. Tai aš, kaip suvalkietė, prisivalgiau iki soties blush2.gif

Dar vykdo ta akcija bigsmile.gif Kur?
Atsakyti
gal zinot kur geru ir uz padoria kaina silauogiu sodinuku kaune ar jonavoje isigyti? ne pirmameciu,didesniu truputeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 03 rugpjūčio 2010 - 22:18
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 23:04)
Dar vykdo ta akcija bigsmile.gif  Kur?

tau būtų apie 50km. Varėnos rajone.
Ui, pasižiūrėjau, kad rugpjūčio 1d. paskutinė akcijos diena doh.gif

http://www.sodui.lt/
Atsakyti