Aš jau taip pat ragauju šilauoges
Sveiki, mes irgi bandom jau ragauti, bet irgi rugštokos, pirmoji prinoko prieš pora savaičių, paragavom tai buvo rūgštoka. Paskui paskaičiau, kad reikia dar panokinti 7-10 dienų kaip įgauna šviesiai mėlyna budinga joms spalvą, tai kitas dar nokinam vieną kitą nuskinam (jau praėjo 10 dienų nuo pamėlynavimo), bet vistiek rūgštoka tai gal tokia veislė rūgštesnių? (nors veisles stengiausi pirkti visas, kad saldžios būtų). Pas mane Patriot pradejo pirmoji nokti, dabar jau ir Duke noksta jau šviesiai melynos, bet laukiam dar neragaujam
o čia dar klausimas, jei jos noksta ne vienu metu kaip atskirti kuri jau ilgiau panokus kuri ne, jei visos šviesiai mėlynos spalvos
o čia dar klausimas, jei jos noksta ne vienu metu kaip atskirti kuri jau ilgiau panokus kuri ne, jei visos šviesiai mėlynos spalvos
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 17, 16:21)
Patriot, Bluecrop, Bluegold, Chandler, Toro, Spartan, Duke.
Uh, radau... parasiau a.z.
Pas mus siemet tik viena uogyte uzderejo Dar tik siemet pavasari sodintas krumelis,bet rudeni planuoju dar bent pora pasisodinti
As 4 praeita rudeni pasisodinau... Noriu dar 3 Super uogos
Mes gal stikline uogu nuskynem... yra dar nokstanciu
Mes gal stikline uogu nuskynem... yra dar nokstanciu
QUOTE(jurgaska @ 2010 08 02, 23:28)
Pas mus siemet tik viena uogyte uzderejo Dar tik siemet pavasari sodintas krumelis,bet rudeni planuoju dar bent pora pasisodinti
pas mus ir viena tik uoga.Pavasari ji sodinta....
QUOTE(Melante @ 2010 07 19, 15:42)
prinokusios būna tamsios spalvos.
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 10:29)
prinokusios būna tamsios spalvos.
Ir labai skanios
QUOTE(jediara @ 2010 08 03, 16:54)
Ir labai skanios
aš buvau vienam UAB, kur didžiausia plantacija šilauogių. Vykdo akciją "Prisirink pats". Kilogramo kaina 12,-. Už įėjimą 2,-. Tai aš, kaip suvalkietė, prisivalgiau iki soties
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 20:41)
aš buvau vienam UAB, kur didžiausia plantacija šilauogių. Vykdo akciją "Prisirink pats". Kilogramo kaina 12,-. Už įėjimą 2,-. Tai aš, kaip suvalkietė, prisivalgiau iki soties
Dar vykdo ta akcija Kur?
gal zinot kur geru ir uz padoria kaina silauogiu sodinuku kaune ar jonavoje isigyti? ne pirmameciu,didesniu truputeli
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 23:04)
Dar vykdo ta akcija Kur?
tau būtų apie 50km. Varėnos rajone.
Ui, pasižiūrėjau, kad rugpjūčio 1d. paskutinė akcijos diena
http://www.sodui.lt/