Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

silauogem reikia rugscios durpes ax.gif pas mus, Panevezy, pirkau zemdirbiu turguj, pas jus gal kas nors panasaus yra : Durpletos durpes, didelis geltonas maisas, kainos neatmenu, blush2.gif bet sake, kad uztenka dviems silauogems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2010 05 24, 23:05)
silauogem reikia rugscios durpes ax.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano silauoges neblogai zydi - pakankamai daug ziedeliu wub.gif Nesitikejau pirmais metai su laukti derliaus tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 30, 20:12)
Mano silauoges neblogai zydi - pakankamai daug ziedeliu wub.gif  Nesitikejau pirmais metai su laukti derliaus tokio bigsmile.gif

Va kaip gerai thumbup.gif

Siaip rekomenduojama pirmus kokius tris metus skabyti ziedus, kad krumas stipretu, labiau augtu, bet as niekada neskabau irnesakyk.gif
Atsakyti
Man gaila skabyti - norisi uogu paragauti blush2.gif
Atsakyti
As ir neskabau, nors krumukams dar nera 3 metu, krumai grazus. uogu pilna, bet paragaut per vaikus netenka smile.gif Sviesos greiciu nuskabo labiausiai prinokusias smile.gif
Atsakyti
Vat mes ir neapsisprendžiam ką daryti su žiedukais g.gif Jūsų krūmeliai labai gražiai prigijo ir žydi, taip norėtųs jau uogyčių paragauti, ale jei geriau augs nuskabytas g.gif
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 21:51)
Va kaip gerai thumbup.gif

Siaip rekomenduojama pirmus kokius tris metus skabyti ziedus, kad krumas stipretu, labiau augtu, bet as niekada neskabau irnesakyk.gif

Atsakyti

Na as is savo patirties negaliu pasakyt ar geriau augs, nes mes niekada neskabom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 11, 08:33)
Rytoj kaip tik vaziuojam pro autostrada Klaipeda-Vilnius, busim prie Kauno, Elektrenu arba bet kur pakelej. Jeigu ka sudomintu, galetumem paimti sodinuku. 4u.gif

Labas. Ar dar turit Silauogiu. Noreciau Spartan rusies. Jei turit, tai kiek kainuoja? Galit rasyt i tatnau@gmail.com. Gyvenu Vilniuje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 31, 19:16)
Na as is savo patirties negaliu pasakyt ar geriau augs, nes mes niekada neskabom. g.gif

drinks_cheers.gif niekada ir aš neskabiau ax.gif
Atsakyti
O sakeles kada reikia geneti, kazkur girdejau kad turi likti tik 8 vedancios sakos... as tik siemet dar pasisodinau, ir mano velyvos veisles....nepagalvojau pirkdama tai dabar dar reiktu gal ankstyva pasisodinti dar....
Atsakyti
Niekada negenėjau ir pilnos šakos uogų rolleyes.gif
Atsakyti