silauogem reikia rugscios durpes pas mus, Panevezy, pirkau zemdirbiu turguj, pas jus gal kas nors panasaus yra : Durpletos durpes, didelis geltonas maisas, kainos neatmenu, bet sake, kad uztenka dviems silauogems
Mano silauoges neblogai zydi - pakankamai daug ziedeliu Nesitikejau pirmais metai su laukti derliaus tokio
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 30, 20:12)
Mano silauoges neblogai zydi - pakankamai daug ziedeliu Nesitikejau pirmais metai su laukti derliaus tokio
Va kaip gerai
Siaip rekomenduojama pirmus kokius tris metus skabyti ziedus, kad krumas stipretu, labiau augtu, bet as niekada neskabau
Man gaila skabyti - norisi uogu paragauti
As ir neskabau, nors krumukams dar nera 3 metu, krumai grazus. uogu pilna, bet paragaut per vaikus netenka Sviesos greiciu nuskabo labiausiai prinokusias
Vat mes ir neapsisprendžiam ką daryti su žiedukais Jūsų krūmeliai labai gražiai prigijo ir žydi, taip norėtųs jau uogyčių paragauti, ale jei geriau augs nuskabytas
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 21:51)
Va kaip gerai
Siaip rekomenduojama pirmus kokius tris metus skabyti ziedus, kad krumas stipretu, labiau augtu, bet as niekada neskabau
Na as is savo patirties negaliu pasakyt ar geriau augs, nes mes niekada neskabom.
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 11, 08:33)
Rytoj kaip tik vaziuojam pro autostrada Klaipeda-Vilnius, busim prie Kauno, Elektrenu arba bet kur pakelej. Jeigu ka sudomintu, galetumem paimti sodinuku.
Labas. Ar dar turit Silauogiu. Noreciau Spartan rusies. Jei turit, tai kiek kainuoja? Galit rasyt i tatnau@gmail.com. Gyvenu Vilniuje.
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 31, 19:16)
Na as is savo patirties negaliu pasakyt ar geriau augs, nes mes niekada neskabom.
niekada ir aš neskabiau
O sakeles kada reikia geneti, kazkur girdejau kad turi likti tik 8 vedancios sakos... as tik siemet dar pasisodinau, ir mano velyvos veisles....nepagalvojau pirkdama tai dabar dar reiktu gal ankstyva pasisodinti dar....
Niekada negenėjau ir pilnos šakos uogų