Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 25, 15:40)
Pas mus krumeliai grazus ir dideli, kazkur apie 1metra aukscio( cia labiau priklauso nuo veisles). Turiu daug veisliu, tiek ankstyvu, tiek vidutinio ankstyvumo/velyvumo, tiek velyvu. Ir kaina tik 18Lt.

aš ir noriu sodinukų į šiaulius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 23, 13:36)
Gaivinu temą. Tuo labiau, kad tik šiandien aptikau, jog yra ir kitokių šilauogių, kurios nėra tokios reiklios dirvai !!!!!!!! Tai kanadinė šilauogė, kuri auga labai aukšta. Žodžiu, būčiau pirkusi tikrai, bet nebeturi sodinukų, visus išpardavė. Reikės ieškoti kitur.
Gal kas girdėjot apie jas, gal kas auginat ?

Na, klausykit ! Jokios reakcijos į mano žinutę smile.gif Keista. O mane labai sudomino tas faktas, jog šilauogę galima pasadinti į bet kokią žemę, o ne būtinai į durpę......
g.gif g.gif g.gif g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 26, 13:03)
Na, klausykit !  Jokios reakcijos į mano žinutę smile.gif Keista. O mane labai sudomino tas faktas, jog šilauogę galima pasadinti į bet kokią žemę, o ne būtinai į durpę......
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  tongue.gif

Matyt nieko nezino-todel ir neraso smile.gif Net pagooglinus issamesnes info nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 26, 14:03)
jog šilauogę galima pasadinti į bet kokią žemę,

Skaičiau, kad Patriot tinka ir derlinga dirva.
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 04 26, 15:03)
Na, klausykit !  Jokios reakcijos į mano žinutę smile.gif Keista. O mane labai sudomino tas faktas, jog šilauogę galima pasadinti į bet kokią žemę, o ne būtinai į durpę......
g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  tongue.gif

Kuriame medelyne jomis prekiavo? g.gif
Atsakyti
Labutis visoms. Kaip manot ar šilauogėms tiktų rododendrų trašos? Ketinu pirkt trašų savo rododendro Azalium , o turiu ją tik vieną mažutę, tai manau gal tas trąšas galėčiau panaudot šilauogėms ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 26, 22:45)
Kuriame medelyne jomis prekiavo? g.gif

Pardavėjas iš Marijampolės.
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 04 27, 09:47)
Labutis visoms. Kaip manot ar šilauogėms tiktų rododendrų trašos? Ketinu pirkt trašų savo rododendro Azalium , o turiu ją tik vieną mažutę, tai manau gal tas trąšas galėčiau panaudot šilauogėms ?  blush2.gif

manau, kad tinka. ir tie, ir tie megsta rugscia dirva g.gif . bent jau pernai metais tresiau ir silauoges, ir rododendrus pastariesiems skirtomis trasomis.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2010 04 25, 22:27)
aš ir noriu sodinukų į šiaulius.  4u.gif

Parasiau jums i az del siuntimo. Vienai forumietei pavyko issiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 02, 15:50)
Parasiau jums i az del siuntimo. Vienai forumietei pavyko issiusti ax.gif

aciu 4u.gif gal kas norit prisijungti prie siuntinio i Siaulius? ax.gif
Atsakyti
O kur galima gauti durpiu silauogem ir kaip atrodo ju ipakavimas gal kas zino, as nerandu....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 05 02, 23:41)
O kur galima gauti durpiu silauogem ir kaip atrodo ju ipakavimas gal kas zino, as nerandu....

As pirkau rododendrams ir azalijoms skirtas 4u.gif
Atsakyti