Įkraunama...
Įkraunama...

Šilauogės

QUOTE(madmuazele @ 2010 04 11, 20:53)
Berods is Jusu rudeni pirkau 3 silauogiu sodinukus  blush2.gif  g.gif  Galeciau pagirti, kad tikrai puikus thumbup.gif  Ir prigijo, ir nemazi tokie biggrin.gif  Viena kuri man padovanojo kitur pirkta - tai toks skurdokas, o Jusu tikrai geri... noreciau dar pora isigyti - kazi iki kada jas geriau sodinti? g.gif

Is musu 4u.gif
Mes jas sodinam ir pavasari ir vasara ir rudenio pradzioj. Tik,aisku, reikia nepamirst laistyt, nors ir siaip silauoges megsta dregnesne durpe.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 11, 19:59)
Is musu 4u.gif 
Mes jas sodinam ir pavasari ir vasara ir rudenio pradzioj. Tik,aisku, reikia nepamirst laistyt, nors ir siaip silauoges megsta dregnesne durpe.

Reiks pamastyti kokiu veisliu noreciau dar... turiu Bluecrop, Brigita, Chandler ir Duke ax.gif O pas Jus 3 metu sodinukai berods?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 04 11, 21:17)
Reiks pamastyti kokiu veisliu noreciau dar... turiu Bluecrop, Brigita, Chandler ir Duke ax.gif  O pas Jus 3 metu sodinukai berods?

Taip, 3 metu.
Atsakyti

O kur jus gyvenat ir po kiek silauoges?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 11 balandžio 2010 - 20:40
QUOTE(daivasen @ 2010 04 11, 21:39)
O kur jus gyvenat ir po kiek silauoges?

Gyvenu Vilniue,bet rytoj butu galimybe susitikti kur nors prie autostrados Klaipeda-Vilnius.
Jeigu domina rasykit man i az smile.gif
Atsakyti
domintu bet gyvenu prie marijampoles tai nepakeliui.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 04 11, 08:41)
O kam? Šaknys negalės plėstis.

Hmmmm g.gif, taip bandysiu išsaugoti kuo ilgiau rūgščią dirvą. Pas mus visiškai netinkama žemė šilauogėms - grynas molynas, ten tos durpės greitai atsiskies ir neliks jokios rūgštelės.... O šiaip, tai ne aš viena taip sodinau - prisikaičiau visko internete ir išsirinkau tai, kas man atrodė tinkamiausia mano žemei.
Vėliau reikės pabandyti ir be plėvelės - bus ką paliginti. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip perziemojo jusu silauoges siemet. As kazkaip turiu itarima, kad gerai pašalo. Juodas šakeles iškirpau tik kelias, bet tokiu raudonu su man kaip apmirusiais pumpurais beveik visos. Net nežinau kaip elgtis, įtariu kol kas reik laukti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2010 04 13, 08:59)
Sveikutes, kaip perziemojo jusu silauoges siemet. As kazkaip turiu itarima, kad gerai pašalo. Juodas šakeles iškirpau tik kelias, bet tokiu raudonu su man kaip apmirusiais pumpurais beveik visos. Net nežinau kaip elgtis, įtariu kol kas reik laukti ir tiek.

Musu sodinukai (tfu tfu tfu) puikiai perziemojo, leidzia zalius pumpurus, apacioj gerai sumedeje, o virsuneles zalios thumbup.gif

Siulau dar palaukti, gal ne viskas taip blogai kaip galvojat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 13, 13:34)
Musu sodinukai (tfu tfu tfu) puikiai perziemojo, leidzia zalius pumpurus, apacioj gerai sumedeje, o virsuneles zalios thumbup.gif

Ar Kaune būnat? rašiau į a.ž. tai atsakymo negavau.
Kokios pas jus veislės?
Atsakyti
Peržiemojo gerai.Bet šiandien pamačiau,kad skruzdėlės apsigyveno durpėje,kuria buvau apmulčiavsųi žiemai.Praknisiau net išsigandau,išverčiau negyvą driežiuką,jau matyt jos atsitempė maistui. bigsmile.gif Pilčiau druskos,bet bijau pakenkti šilauogėms. doh.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites, nusipirkau dvi silauoges, neesu labai patyrusi sodininke, blush2.gif todel noreciau paklausti kada jas jau galia issodinti is vazoneliu kiek laiko joms galima dar juose buti ir ar reiktu laistyti ir laikyti siuo metu lauke su vazoneliu? ax.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti